Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

323F קרברטור או הזרקה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לקנות רכב מסוג מאזדה 323F דגם 92-94 ולא יודע מה הכי טוב הזרקה או קרברטור.

חיפשתי בנושא ולא מצאתי תשובה שמתאימה לדגם הזה.

אז מה כדאי?

ובכללי איך הרכב עצמו?

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

רכב מעולה, לך על ההזרקה, גם יותר מתקדמת מבחינה מכאנית וגם יותר חסכונית וגם יותר חזקה.

החסרונות של הרכב הזה:

נמוך מאוד, צריך ממש להאט בשביל לעבור באמפרים,אם לא אתה דופק את הרכב,אם אתה חונה לייד מדרכה קצת גבוהה - הדלת של הנוסע תשפשף את המדרכה- צריך להיזהר.

העדר פגוש הגנה קדמי - כל מכה מקדימה שתקבל מהווה סכנה למנגנון הפנסים.

בגיר אוטומטי המנוע ,בעצם הרכב רועד מאוד אם ישנה בעייה עם התושבות מנוע או אם הרכב לא מכוון כמו שצריך, אפשר לטפל בזה.

מעבר לזה, רכב אמין מאוד,לא עושה בעיות בד"כ, מראה ספורטיבי,פשוט כיף (מניסיון).

פורסם

תודה רבה אכן שמתי לב שהוא נמוך מאוד, לגבי הגיר אני הולך רק על ידני.

אני יודע שהוא לא "ספורטיבי" ולמרות הצורה היפה שלו אך הייתי רוצה לדעת אם לא חסר לה כח ואם למישהו יש נתוני יצרן עליה לגבי כוחות סוס וכדומה תודה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

דגם הקרבורטור הוא בעל 88 כוח סוס, על דגם ההזרקה אני לא יודע ממש.

היה רכב כזה עם גיר ידני וקרבורטור לחבר שלי, אין מה להגיד רכב נוח מאוד, מראה "צעיר", נוסע טוב מאוד, ממש לא חסר כוח.

חסכוני הוא לא הכי שבעולם אבל צריכה סבירה בסביבות ה1:9.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

בשנת 92'-93' יובאה המזדה 323 עם מנוע מוזן מאייד בעל 87 כ"ס בדגמים הידניים.

הדגמים האוטומטיים הגיעו מוזרקים.

הספק המנוע בשני הדגמים זהה,אך מנוע המאייד נעים יותר לשימוש ואין לו מנתק הצתה.

משנת 94' כל הדגמים הגיעו מוזרקים בלבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...