Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה MR2

Tiesto
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח שלי מעוניין לקנות טויוטה MR2 והוא מעוניין לדעת מספר דברים על האוטו כמו נוחות , איכות הגג הקשיח , בטיחות וכדומה.

אני מבקש בכל לשון של בקשה , שאנשים לא יבואו לי ביציאות של ''קנה מיאטה'' או קנה סובארו אימפריה טורבו.. אני מבקש להתמקד בנושא.. תודה!

פורסם

מנוע? אמין למדי, לפי מה שהבנתי מבעלים קודמים לא היו בעיות. מה שכן הוא לא חזק במיוחד . שים לב, הרכב הוא הנעה אחורית. אם אחיך לא מיומן בנהיגה לא היתי ממליץ על הרכב כרכב ראשון או שני.

איכות חלקים? איכות ההרכבה הפנימית של הרכב ירודה למדי. הדש בורד נראה כאילו פירקו אותו מרכב שנת 90 והדביקו אותו בMR2.

לגבי אחסון ונפח מטען, חשוב לציין כי אין תא מטען (יש אחד שהוא "כאילו" והוא מספיק לחצי תיק וגם זה בלחץ נוראי. אין בגאז'!)

גג קשיח? לMR2 אין גג קשיח בכל הדגמים וכלל הידוע לי גם שמכרו עם גג קשיח הוא לא היה נפתח חשמלית אלא היה רק Cover לגג הבד / וניל.

ועכשיו לשאלה האמתית... אחיך כבר מצא אחת?

דרך אגב, זה לא אתה שרוצה לקנות Honda S-2000 , BMW Z3 , Mazda MX5 ,

ומצד שני גם מחפש קבריולה בתקציב של עד 120-130 אלף שקל ואיך לא מעוניין לקנות גם

האודי A4 קבריולה ובזמן האחרון מתעניין ברכישת מוסטנג ושואל שאלה ממש דחופה בקשר לפורד מוסטנג

וכמובן שעכשיו מחפש MR2-בשביל האח לא?

היתי אומר שיש לך הרבה מכוניות לפי כל מה שנכתב כאן.

Lexus CT200H

פורסם

שלום,

תשמע תגיד לאחיך ותקשיב גם אתה!

האתר הזה זה לא בית חרושת למכוניות,אנשים לא יבזבזו מזמנם ומהידע שלהם

על ילד שרק הוציא רישיון ורוצה למצוא אודי אי 4 ב130 אלף שקל אין חיה כזאת!

קודם תמצא אמ אר 2 אחרי שתקח לבדיקה תבוא ותשאל שאלות!

proud to be a mini 2006 owner

פורסם
שלום,

תשמע תגיד לאחיך ותקשיב גם אתה!

האתר הזה זה לא בית חרושת למכוניות,אנשים לא יבזבזו מזמנם ומהידע שלהם

על ילד שרק הוציא רישיון ורוצה למצוא אודי אי 4 ב130 אלף שקל אין חיה כזאת!

קודם תמצא אמ אר 2 אחרי שתקח לבדיקה תבוא ותשאל שאלות!

אם אתה לא רוצה "לבזבז מזמנך ומהידע שלך

על ילד שרק הוציא רישיון"

אתה לא חייב! אף אחד לא ביקש ממך!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...