Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב(צהריים) לכל עם ישראל.

ברשותי ניסאן אלמרה שנת 99 שהצמיגים שלה לקראת סוף חייהם (חגגו 4 לא מזמן..)

בנוסף היו 2 פאנצ'רים שתוקנו ולכן הגיע הזמן להחלפה.

המידה היא 14\65\185 וכרגע מותקנים צמיגי דאנלופ SP65e ואין שום בעיה איתם

אני מעוניין בצמיגים ברמתם של הדאנלופ ואם ההבדל במחירים לא גדול אפשר גם משהו קצת יותר אוחז.

שימו לב שהדרישה היא אינה לצמיג סופר אוחז אלא לצמיג שהשימוש שלו היא נסיעה יומיומית רגילה, לעיתים מעט אגרסיבית אבל לא יותר מזה - הרכב לא יגיע לג'ימקאנות בזמן הקרוב :smile:

טווח המחירים הוא די ממוצע...

אבל אני מעוניין לראות את מחירי השוק על מנת להבין את סדר גודל העלויות..

תודה רבה.

דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הנושא הזה, ומידת הצמיגים שלך בפרט, נידונו כבר הרבה פעמים. סמוך עלי שכלום לא השתנה בתחום בשבועות האחרונים.

בצע חיפוש.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

נכון שהנושא נידון, אך אתם מדברים כאן על צמיגי ביצועים.

אני מעוניין בצמיג נוח שיחזיק 3 שנים ויהיה בעל אחיזה ממוצעת+

לא בצמיג חורך אספלטים...

עריכה:

משיטוטים באתרים בחו"ל מצאתי את הצמיג הזה:

http://www.vulcantire.com/p400_t.htm

פירלי p400 טורינג.

השאלה האם צמיג כזה מתאים לדרישות שלי והאם מקדם שחיקה של 420 אומר שהאחיזה תהיה נמוכה.

ובכלל איזה טווח של מקדמי שחיקה ממולץ?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

תודה רבה ג'ינק

Kumho KH11\KH15

Dunlop sp sport 490

Kleber Dynaxer HP (מעט מלחיץ - חברה לא מוכרת)

או עם התקציב יאפשר

מישלן פילוט פרימסי

התקציב נע בין 400-500ש"ח לצמיג

אם יש לכם הערות\הארות עצות אני אשמח לשמוע

נ.ב.

חיפשתי מחירים ולא כלכך מצאתי באינטרנט (והמחירון באתר של צמיגי שואף הזוי משהו יש רק מידות ומחירים אין התיחסות לדגמים בכלל...)

אז אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר עם מחירים אני אודה לו..

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ממליץ בחום על הפרמאסי, אבל לא מכיר מספיק את השאר. דרך אגב, קלבר חברה מוכרת (חברת בת של מישלן).

בנוגע למחירים, אני לא מכיר אתר עם מחירי שוק. לדעתי אין תחליף לסקר שוק בשטח. בדר"כ גם סקר טלפוני לא עוזר כי בטלפון הרבה פעמים יש הכל וכשאתה מתייצב אז "אין את מה שחיפשת, אבל יש לי פה משהו אחר בדיוק אותו הדבר...".

תן מיקום בארץ ותוכל לקבל המלצות. בכל מקרה, שים לב לתאריך יצור הצמיגים.

פורסם

אהלן.

הייתי בודק גם Continental ContiEcoContact, בפולו שלי הוא שיפר את נוחות הנסיעה לעומת הדאנלופ ספורט 2000 שהיו (אין כמובן מה להשוות בניהם, הקונטי צמיג ירוק, אבל באמת אוחז יפה ביבש וברטוב והפתיע אותי לטובה, הדאנלופ אוחז מצויין ביבש אבל גרוע על רטוב).

לי נראה שהתקציב שלך גבוהה ואתה יכול "להתפנק" ואפילו לרכוש קונטי פרימיום, או מישלין פריאמסי, או כל צמיג מהרמה המעט יותר גבוהה מאשר צמיג ירוק.

לפולו שלי שהחתך נמוך מאצלך(185/55/14), ב- 500 ש"ח לצמיג אני מצאתי קונטי פרימיום (ב-400 מצאתי ורכשתי קונטי אקו), אז תאמין לי שאתה יכול להיות רגוע :-).

איתמר ג'ורג'.

פורסם

תודה רבה.

הרצון הוא כמובן להישאר כמה שיותר קרוב ל400 ..

איך הקונטי שורדים את הזמן?

הם יחזיקו 3.5 שנים? (הנסיעה רגועה 99% מהזמן וגם באחוז הנותר היא לא קיצונית - אין לי מספיק ותק על הכביש בשביל להגיע לגבולות האחיזה)

נ.ב.

הדאנלופים SP65 שמותקנים עכשיו מאוד רועשים בפניות - וזה לא בגלל לחץ אוויר לא נכון.

האם הצמיגים שברשימה שונים מהם?

זה לא נעים לשמוע חריקת צמיגים בפניה של 20 קמ"ש... זה אפילו מלחיץ:roll:

אגב את ה KH11 לא מצאתי במידה שלי באתר של קומהו, האם יכול להיות שלמרות זאת הוא כן קיים בשוק?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אנטון ביפו מוכר את צמיגי הקומו18 KH(דגם חדש של 2006) ב 1000 ל 4 במידות שלך, את הדנלופים 490 ניתן למצא ב 1200 לרביעיה בפנצריה בצפון.

מאיפה אתה בארץ?

פורסם

אהלן.

מה הכוונה שלך "שורדים את הזמן"? אם מבחינת שחיקה- קח בחשבון שצמיג שאוחז יותר טוב נשחק יותר מהר, צריך לבדוק מהו מקדם השחיקה של הקונטי אקו. לגביי מחיר, למידה שלך קונטי אקו לא אמור לעבור את ה- 320 ש"ח לצמיג, מכיוון שיש לך חתך גבוהה.

אם לגביי יובש- לדוד שלי יש קונטי אקו ברנו מגאן 2001, הוא נוסע איתם כבר 3 שנים והם עדיין לא מראים סימני יובש (אני מקווה שגם אצלי באוטו הם יחזיקו מעמד כך, שלא כמו הדאנלופ ספורט 2000 שהתייבשו לאחר שנתיים)

לגביי הקומהו, מצאתי את קטלוג הצמיגים שלהם וגם שם כתוב כי KH11 לא קיים למידה שלך, להלן הקטלוג:

http://www.naaman.co.il/pdf/KUMHO-P_G.pdf

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אני מרחובות

שורדים את הזמן=יובש+שחיקה

אני בתכלס מחפש את הצמיג הכי אוחז שישרוד 3.5 שנים פחות או יותר ויכנס למסגרת התקציב.

אין כאן צורך באחיזה של צמיג ספורט אלא אחיזה ממוצעת+

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...