Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני חדש כאן.

יש ברשותי רנו מגאן 2006 . לפני שבוע קניתי ריפודים (לא גופיות) למושבים. הלכתי לברר לגבי הריפודים בסוכנות והסוכן מכירות אמר שריפודים מכל סוג שהוא (כולל גופיות!!) יפריעו לפתיחת כריות האוויר (יש שש כאלה במגאן) ויפגעו בבטיחת הנוסעים.

לבנתיים החזרתי את הריפודים השלמים לחנות ואני שוקל לקנות גופיות כי אני לא כ"כ מאמין לסוכן .. רציתי לשאול אם יש כאן אנשים בעלי רנו שכן שמו ריפודים או שמצדיקים את מה שהסוכן אמר..

תודה.

פורסם

מדוע אתה צריך כיסויי מושבים?

בכל מיקרה,במכוניות בעלות כריות אוויר צידיות אסור להרכיב כיסויי מלא,וגם במקרה שמרכיבים גופיות חובה לבדוק ש"החלון" שבהן מספיק גדול,על מנת שלא יפגעו בפתיחת הכריות,אם ניזקקים להן,חלילה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כדי לשמור על המושבים ,לא?

אבל בכל אופן הסוכן אמר שגם גופיות יפריעו לכריות האוויר.

אני צריך בעלי רנו 06 שיתעסקו עם העניין הזה כבר. תודה :)

פורסם

למה לך לשמור על המושבים?

למי אתה שומר אותם?לזה שיקנה אחריך את המכונית?

סע על המושבים המקוריים,וכשיתלכלכו תרכיב גופיות.

בשום מכונית שהיתה לי מעולם לא הרכבתי כיסויים,ויש לי שני ילדים קטנים(ביסלי,במבה ומעדני חלב...).

פורסם

לא יודע מה איתך.. אבל אני דיי שומר על המכונית(בשביל עצמי ולא בשביל אף אחד אחר). ולא נעים לי כאשר המושבים מתלכלכים . לשים כיסויים אחרי ההתלכלכות זה כמו לראות מישהו רוצח מישהו ורק אחרכך להשתלט עליו ולקחת לו את האקדח (איזו אנלוגיה) . בקיצור זה לא פיתרון,אולי זה פיתרון של המחפפים אבל אני לא כזה ואני רוצה לשמור על הערך של הרכב שלי ובכל פעם שאני נכנס אליו להרגיש שנכנסתי לאוטו נקי ושמור!!

ועכשיו לעניינו כיסויים למגאן 06. אפשרי או בלתי אפשרי?

פורסם

מזמינים כיסויים שתפורים לפי סוג הרכב (בתוספת של כ 80 ש"ח) ואז יש להם פתח לכרית האויר.

לכל אלה שיצאו נגד הכיסויים, אתם צריכים להבין שיש אנשים שאופי העבודה שלהם או אופי השימוש ברכב מלכלך יותר מהרגיל ואת הכיסויים פשוט ניתן לכבס.

אני למשל בעבודתי מגיע גם לשטח ולא תמיד חוזר נקי (לא פעם חטפתי שפריץ של ביוב ריחני) ואם לא ארכיב כיסויים האוטו פשוט יסריח כל הזמן בלי אפשרות לנקות אותו.

דרך אגב גם לי יש מגאן 2006 ידנית בת חודש ועם כמעט 6000 ק"מ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כן המוכר באוטו דיפו אמר לי על העסקה הזאת של התפירה ומשהו בכל זאת נראה לי שם מסריח כי הגופיות נראות לי פתוחות דיין בצדדים.

לא יודע מה לעשות. הלכת על העסקה בסוף?

וכן גם לי יש אותה בערך חודש, ידנית דיזל רק עם 2000 :/

:)

פורסם

אני למשל בעבודתי מגיע גם לשטח ולא תמיד חוזר נקי (לא פעם חטפתי שפריץ של ביוב ריחני) ואם לא ארכיב כיסויים האוטו פשוט יסריח כל הזמן בלי אפשרות לנקות אותו.

דרך אגב גם לי יש מגאן 2006 ידנית בת חודש ועם כמעט 6000 ק"מ.

בכל מקרה אתה יושב על משהו מסריח..

סביר להניח שאתה לא מסיר כל שבוע את הכיסויים ומכבס אותם.

ואגב,כיסויים מיתלכלכים הרבה יותר מהר מהריפוד המקורי,ועשויים מבד באיכות נמוכה בהרבה.

חשבתי שכבר ניפטרנו מהזוועה הזו.

אנשים קונים מכוניות בעלות ריפוד עשיר ונעים,וזורקים עליהם את הסמרטוטים האלו.

אולי לפני 30 שנה,כשהמושבים היו עשויים סקאי פשוט שהיה גורם להזעה בקייץ,היה בהם הגיון.

אגב ליכלוך,חבילת מגבונים לחים ועשר דקות עבודה מחוללים פלאות בריפוד המושבים!

פורסם

אני דווקא כן מסיר ומכבס כל שבועיים בערך כי פשוט אין ברירה. אחת לשנה בערך אני מחלךיף אותם לחדשים.

אם היתה למגאן בקב' 2 אופציה צלמושבי עור הייתי מוכן לשלם עליה לא מעט כדי להיפטר מהצורך הזה אבל מה לעשות שהאופציה לא קיימת באף רכב עם גיר ידני.

לגבי לכלוך, ברכב של אשתי למשל אין כיסויים וכך בכל הרכבים האחרים פרט לרכב שלי ולרכב של שירות השדה כי תנאי העבודה שלנו מחייבים

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כבעל מגאן II המצויידת בכריות אויר במושבים, אני משתמש בפתרון הבא:

רכשתי כיסויי גופיות למושבים וגזרתי את הגומיה בצד הדופן שבה מותקנת כרית אויר.

נוצר מצב שכל הדופן של הכסא שבה מותקנת הכרית אינה מכוסה כלל.

החסרון: הכיסוי מעט רופף, אך עדיין מכסה את הכיסא כראוי כדי לשמור עליו.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

גם אצלנו יש כ"א במושבים הקידמיים, וגם אצלנו אסור להרכיב כיסויים וגופיות.

בעבר היינו שמים כיסויים, כיום הפסקנו - שואב את המושבים מידי פעם והם כמו חדשים.

הכי טוב ככה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אפשר להזמין כיסוי {בתוספת תשלום},שאיפה שהכריות אוויר זה פתוח,לפי דעתי זה טוב...זה שווה את העוד כמה שקלים,אתה לא חייב לקנות באוטו דיפו, אתה יכול לקנות בכול חנות לאביזרי רכב...

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תודה רבה לכולם!!

תשובות מהירות וענייניות.

נראה לי שאני אלך בסופו של דבר על גופייה רגילה ואני אגזור לה את החוט המקשר שבצד של הכרית אוויר.

:/

פורסם

אם באמת קורה ונוצר כתם - אפשר לנקות אותו בעזרת קצף ניקוי מתאים,

או בעזרת חומרים אחרים כדוגמאת אבקת כביסה עם מים.

• תוכן חדש...