Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בפג'ו שלי

שאני נוסע גם עם אורות וגם בלי יש לי מדיי פעם תיקתוקים מהריליי של האיתותים

ככה סתם,אני לא נוגע באיתות וזה לא שהוא פתאום עובד

אלא הריליי פשוט מתקתק בקצב הרבה יותר מהיר מאיתות רגיל

למה?

פורסם

בזמן שהתקתוק מתגבר - בדוק אם כל נורות האיתות עובדות.

רוב הסיכויים הם שיש מגע רופף באחד מבתי המנורה.

פורסם
זה תקתוק של 2 שניות מאוד מהיר ובלי שאני נוגע באיתות אבל אני אבדוק

תודה

אם זה תקתוק של הממסר של האיתותים (מבלי שאתה מאותת!)

תבדוק אורות , תחליף ממסר , אם לא עוזר יכול להיות ידית אורות (לפי הסדר הזה!)

לידי כל המעות שלכם , עכשיו !!!

פורסם

תבדוק אם אתה נוגע בידית קצת אז התופעה מתרחשת או לא - אם כן אז זה בגלל ליכלוך/שבר בתוך המנגנון הפנימי של הידית ואז אתה יכול לנסות לעשות מה שאני עשיתי באוטו של הוריי:

הוצאתי אותה החוצה ופירקתי אותה כדי לנקות ואח"כ גירזתי אותה (בגריז שלא מזיק לפלסטיק) ומאז עובדת כמו חדשה.

אם לא - כמו שאמרו קודמי - לבדוק מגעים/חיווט.

בברכה,

אלכס

פורסם

ידית איתות בפז'ו אינה יקרה בכלל (פחות מ-200 שקל), לפחות לא בגרסה נטולת השליטה על אורות הערפל.

רפי כנראה צודק - לא שמתי לב שכתבת שאינך מפעיל את האיתות , אבל בנוסף - יש לבדוק קודם את מתג 4 מאותתי החירום. בפז'ו החיווט הוא כזה שעובר קודם דרך המתג הזה , ואח"כ אל ידית האיתות. נסה ללחוץ "חצי" על המתג ולבדוק אם התופעה ממשיכה.

אם לא - לעבור לידית האיתות. בעיות מגעים הן האופצייה האחרונה אם התופעה מופיעה כשהידית לא מופעלת.

פורסם

אני לא חושב שזה יעזור לו שמר , כי מתג אורות החרום בדרך כלל מנתק את ידית האיתות ולא גורם לה לפעול כך סתם לאיתות בצד אחד של הרכב, אני חושב שהכפתור הנ"ל פשוט גורם לנתק בזרם אל הידית במקרים מסויימים.

אצלי אני תוקע משהו כדי שישאר חצי לחוץ בגלל שהוא מנתק לי את הידית.

אבל יתכן ששווה לנסות .

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...