Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

החלטתי לרכוש מערכת במחיר ממוצע שתתן לי הנאה סבירה ממוזיקה במיוחד בבאסים

קומפננט של מורל פולס

סאב קיקר comp (אשמח לקבל המלצות גם בנוגע לסאב)

מגבר חשבתי על הjbl gto אם יש לכם איזשהי המלצה בנוגע למערכת או למגבר אחר שייתן לי הספק מתאים אני יודה לכם.

תודה

פורסם
שלום לחברי הפורום

החלטתי לרכוש מערכת במחיר ממוצע שתתן לי הנאה סבירה ממוזיקה במיוחד בבאסים

קומפננט של מורל פולס

סאב קיקר comp (אשמח לקבל המלצות גם בנוגע לסאב)

מגבר חשבתי על הjbl gto אם יש לכם איזשהי המלצה בנוגע למערכת או למגבר אחר שייתן לי הספק מתאים אני יודה לכם.

תודה

מה התקציב שלך למגבר? יש המון אופציות הכל מגבלה של כסף.

under construction..

פורסם

אז יש לך את הJBL GTO75.4, או את האינפינטי המקביל אליו.

או שאתה יכול לרכוש את האוריון 4004.

או את הרוקפורד 4004.

מבין כולם, אני הייתי לוקח את האוריון 4004- וזו גם המלצתי.

יתאים לך בצורה מעולה לאלמנטים המותקנים אצלך ברכב, וזה מגבר אמין , ועד כמה שאני זוכר גם "א.ד.י מערכות" שהם היבואנים של אוריון, גם מספקים 3 שנות אחריות.(שזו תוספת נפלאה).

under construction..

פורסם
אז יש לך את הJBL GTO75.4, או את האינפינטי המקביל אליו.

או שאתה יכול לרכוש את האוריון 4004.

או את הרוקפורד 4004.

מבין כולם, אני הייתי לוקח את האוריון 4004- וזו גם המלצתי.

יתאים לך בצורה מעולה לאלמנטים המותקנים אצלך ברכב, וזה מגבר אמין , ועד כמה שאני זוכר גם "א.ד.י מערכות" שהם היבואנים של אוריון, גם מספקים 3 שנות אחריות.(שזו תוספת נפלאה).

תודה רבה על העזרה

פורסם

האוריון עדיף על הגי' בי אל ? מבחינת עוצמה הוא מוצהר 4*50...אלא אם כן הוא ממש מגבר אנדר רייטד איך שאומרים...זה נשמע לא הגיוני שהוא נותן יותר

פורסם
האוריון עדיף על הגי' בי אל ? מבחינת עוצמה הוא מוצהר 4*50...אלא אם כן הוא ממש מגבר אנדר רייטד איך שאומרים...זה נשמע לא הגיוני שהוא נותן יותר

אל תסתכל בקנקן אלא מה שבתוכו...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...