Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר לאחר ביתספר נסעתי ולא עצרתי בעצור בצומת בגלל שדעתי הוסחה על ידי חבר שישב מאחורה, עזבו את הנסיבות נכנסתי בכנף השמאלית של סובארו DL 87 שעברה מולי במהירות 25-30 קמ"ש אני מתאר לעצמי.

לאוטו שלי לא קרה כלום אבל אצלו נהיה קמט בפח ומכה קטנה בפגוש, עכשיו החלפנו פרטים ואני חתמתי על הצהרה שלא עצרתי בעצור, הבן אדם אמר שמחר נעשה סיבוב במוסכים לראות כמה עולה התיקון אם שווה לערב ביטוח והוא אמר שהוא משאיר את ההחלטה בידי.

עכשיו רציתי לדעת מה ההשלכות של לערב ביטוח ? האם זה כדאי ? וכמה בערך עולה לעשות פחחות לתיקון קמט של 15 על 15 ס"מ בערך ותיקון פגוש..

Subaru Justy 88

פורסם

עירוב ביטוח משמעו עליית פרימייה ותשלום השתתפות עצמית.

אם ההצעת מחיר שתקבל היא פחות מהתשלום של השתתפות עצמית, לדעתי אין פה מקום לערב ביטוח. שכן זה יעלה לך לטווח הארוך הרבה יותר. אני מאמין שגם אם מחיר התיקון הוא עד 200-250 מעל מחיר ההשתפות עצמית, גם לא מומלץ לערב ביטוח.

that's my 2 cents.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

במידה ואתה סוגר איתו את הדברים ללא מעורבות החוק:

דאג להחתים אותו על מעין זכרון דברים כזה, שאתה מילאת את הצד שלך בעסק, ואין לו כל טענה שהיא נגדך...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ואם אני מערב ביטוח אז מחיר הפוליסה שלי תעלה בכל החברות או רק בחברה שאני מבוטח דרכה כרגע?

Subaru Justy 88

פורסם

לפי התאור שלך, הנהג שפגעת בו נשמע הוגן. לא תמיד זה כך!

אכן המשמעות של ערוב ביטוח היא עלייה בפרמיה - משהו כמו עד 30% בשנה. ברוב החברות תרגיש את זה במשך 3 שנים ובחלק אפילו 4!

בנוסף, אם יש לך יותר מדי תביעות, משהו כמו 3 תביעות ב 4 שנים (אבל זה שונה מחברה לחברה), יכול להיות מצב שחלק מהחברות לא ירצו לבטח אותך ואלה שירצו יהיו אלה היקרות.

הגיבנת הזו תלך איתך גם אם תחליף מכונית *וחברת ביטוח*.

אני לא יודע איזה מכונית יש לך וכמה עולה הביטוח, וגם אם אדע קשה לי לעשות את החשבון, אבל אני למדתי בדרך הקשה שכדאי להמנע מתביעה אפילו בסכום של כמה אלפים.

מצד שני, תברר קודם עם הסוכן אם ה"קנס" הזה תופס גם בצד ג'.

פורסם

ובכלל, יש לך ביטוח צד ג ? או שעשית רק חובה ?

אני שואל את השאלות היות וזה ג'אסטי 88, מקיף ברור שאין עליה...

אם אין לך ביטוח צד ג' אין לך את מי לתבוע.

אם תוכל לצלם את המעיכה שנוצרה בסובארו ההיא, אולי יהיה לך הערכת נזקים ויהיה לך יותר קל להסתדר...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
היום בבוקר לאחר ביתספר נסעתי ולא עצרתי בעצור בצומת בגלל שדעתי הוסחה על ידי חבר שישב מאחורה, עזבו את הנסיבות נכנסתי בכנף השמאלית של סובארו DL 87 שעברה מולי במהירות 25-30 קמ"ש אני מתאר לעצמי.

לאוטו שלי לא קרה כלום אבל אצלו נהיה קמט בפח ומכה קטנה בפגוש, עכשיו החלפנו פרטים ואני חתמתי על הצהרה שלא עצרתי בעצור, הבן אדם אמר שמחר נעשה סיבוב במוסכים לראות כמה עולה התיקון אם שווה לערב ביטוח והוא אמר שהוא משאיר את ההחלטה בידי.

עכשיו רציתי לדעת מה ההשלכות של לערב ביטוח ? האם זה כדאי ? וכמה בערך עולה לעשות פחחות לתיקון קמט של 15 על 15 ס"מ בערך ותיקון פגוש..

אתה עוד תופתע מהמחירים ולא לטובה, גם לי איזה משו כזה על האוטו ורוצים 800 שקל!!!!

Polo 2012

פורסם

אם הסכום הוא סביר (לא הרבה מעל ההשתתפות העצמית) - לסגור בלי לערב ביטוח.

זה חוקי וזה לגיטימי.

לדרוש ממנו שיחתום על מסמך בנוסח של "אני...מאשר בזאת שקיבלתי ממר...צ'ק מספר...של בנק...על סך...שקלים עבור פיצוי בגין נזקים לרכב מסוג... מס' רישוי...בתאונת דרכים שאירעה בצומת...בתאריך...כאשר הפוגע מר... נהג ברכבו מסוג...מס' רישוי...

אני מאשר שהפיצוי הנ"ל הוא מלוא הסכום המגיע לי בקשר לאירוע זה ומוותר בזאת על כל פיצוי או שיפוי נוסף או אחר.

על החתום...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יותר זול לך ליסוע לפירוקיה, ולקנות כנף ופגוש, המחיר הוא פחות או יותר 200 ש"ח לשניהם, אבל חשוב מאוד שתדאג להחתים אותו עם הצהרה שאתה מילית את חלקיך בעיסקה, ואין לו טיעונים אליך.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אם הסכום הוא סביר (לא הרבה מעל ההשתתפות העצמית) - לסגור בלי לערב ביטוח.
כדאי גם בהרבה מעל ההשתתפות.

הפסד הנחת העדר תביעות כפול 3 או 4 שנים שווה אלפים בודדים (מעבר להשתתפות העצמית) אפילו במכונית עם ביטוח זול.

פורסם
יותר זול לך ליסוע לפירוקיה, ולקנות כנף ופגוש, המחיר הוא פחות או יותר 200 ש"ח לשניהם, אבל חשוב מאוד שתדאג להחתים אותו עם הצהרה שאתה מילית את חלקיך בעיסקה, ואין לו טיעונים אליך.

בתור הצד הנפגע הייתי מעדיף עבודה מקצועית ע"י פחח מאשר איזשהי כנף של איזשהי סובארו מאיזשהי פירוקיה (הצבעים בין המכוניות לא כ"כ זהים עקב הזמן שעבר מאז שכל מכונית ירדה לכביש מהסוכנות), הבן אדם פגע בי וזכותי לקבל את הטוב ביותר שאפשר.

זה בסך הכל עניין של כמה מאות שקלים ותו לא. יש לך מזל שלא נכנסת באיזשהו רכב יוקרה, אז היית רואה מה זה יקר...

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

היום בבוקר הלכנו עשינו סיבוב בכמה מוסכים אני והבן אדם שעשיתי איתו את התאונה..

ברוב המוסכים רצו בערך 1500 שקל על התיקון שכולל פחחות וצבע ותיקון פגוש

ההשתתפות עצמית שלי 1600 שקל אז לא משתלם לי, עכשיו צריך לגייס כסף עד יום ראשון וללכת

לסדר לו ת'אוטו. בנוסף לזה שאני תקוע במצב המסריח הזה קיבלתי היום דוח חניה על 2 דקות שעמדתי בחניה לבנה ברחובות ברח' אחד העם, אני חוזר לאוטו אני רואה את הפקח מדביק לי ת'דוח על השמשה בעע טוב אין מה לעשות אלה החיים..

Subaru Justy 88

פורסם

1500 ש"ח זה שוד לאור היום!.

תיקון פחחות לכנף הוא באיזור ה200-250 ש"ח, צביעה של כל חלק (כנף,טמבון וכו') הוא כ250-300 ש"ח= 700-850 ש"ח מקסימום.

והצעה כזאתי קיבלתי לאחרונה ממס' פחחים.

under construction..

• תוכן חדש...