Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה, זהו את הרכב הבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם, לפני פתרון החידה, יש לי שתי בקשות לחברי הפורום:

1. העונים חייבים להיות מתחת לגיל 35 (כן בני.... אתה על הספסל הפעם :twisted: ).

2. מי שחושב שהוא יודע בוודאות, שירשום בתגובתו שעה בלבד תוך ציון המילה פתרתי (שעת פיתרון החידה).

את הפיתרון אנסה למשוך עד היום בלילה, כדי שכמה שיותר אנשים יקבלו את ההזדמנות לפתור בעצמם ולא לקרוא את התשובה באופן מיידי.

מי שאכן יפתור ראשון את החידה, עדיין יזכה לקרדיט המגיע לו.

טוב, בבקשה, מה זה:

19482ow.jpg

מי שידע עוד פרטים (שנה, דגם ספציפי, מפרט...) יזכה לברכת הרב, אופס... סליחה ברכת הרכב.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
הפעם, לפני פתרון החידה, יש לי שתי בקשות לחברי הפורום:

1. העונים חייבים להיות מתחת לגיל 35 (כן בני.... אתה על הספסל הפעם :twisted: ).

גם אני על הספסל, וזה לא פייר - לא היו מכוניות כאלו בארץ, אז ממילא אין לזקנים יתרון יחסי...:evil:

מה שכן, היה לה אחלה מנוע.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

טוב, אחד כבר יודע.

אתחיל לשחרר רמזים:

רמז ראשון - קרול שלבי Carroll Shelby.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

הסמל הזכיר לי את הסמל של בוגאטי. עברתי על כל התמונות של בוגאטי בגוגל ולא מצאתי משהו זהה. מחכה לפתרון...

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

גם אני חיפשתי בוגאטי, אבל הסמל של בוגאטי אליפטי יותר, וזה זוויתי משהו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הסמל הזכיר לי את הסמל של בוגאטי. עברתי על כל התמונות של בוגאטי בגוגל ולא מצאתי משהו זהה. מחכה לפתרון...

משה.

חיכיתי לראות מי יהיה הראשון שיפול במלכודת הזו :twisted: .

לא, לא בוגאטי.

חוץ מזה, מה הקשר של קרול שלבי לבוגאטי?

פורסם
נראה לי שהספסל יצטרך לקום ממקומו. ולהפגין ידע..
הספסל יקום בערב ויקבל את זכותו לדבר (הכתרתי את עצמי למנהל פורום זמני בנושא החידה :wink: ).

לידיעתכם, קובי (Koby Millo ) פתר את החידה ואף הגיע למקור התמונה ולכן הקרדיט ניתן לו, אבל שזה לא ימנע מכם להמשיך לנסות.

בני, אני מבין שגם אתה פתרת את החידה.

מזל שעשיתי הגבלת גיל לחידה....

פורסם

אכן, גם בני בפותרים נכונה.

אנקדוטה קטנה.

סבי עליו השלום תיכנן לרכוש אחת כזו בלונדון בסוף שנות ה-40 של המאה הקודמת.

אישתו (סבתי ז"ל) הקימה קול צעקה והטילה ווטו נחרץ על עניין הרכישה.

"אין מקום לילדים" היה הטיעון שלה.

ואני אומר, לעזאזל מקום לילדים, שיסעו באוטובוס! הייתי יכול לקבל אחת כזו בירושה!!

:bad-word::bigcry:

פורסם

הקשר היחיד שאני יכול לחשוב עליו בין קרול שלבי לבין מכוניות עם הגה ימני הוא העובדה ששלבי נהג בקבוצות המירוצים של אסטון מרטין ושל אוסטין. לא עוזר לי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אולי שלבי "עשה" את אחותו של בעל הרכב הזה? :wink:

בקרוב בן 37, הורחקתי בכח הזרוע מהחידה הזאת.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שלבי עדיין חי, אז אני בספק אם ההנחה שלך נכונה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
הקשר היחיד שאני יכול לחשוב עליו בין קרול שלבי לבין מכוניות עם הגה ימני הוא העובדה ששלבי נהג בקבוצות המירוצים של אסטון מרטין ושל אוסטין. לא עוזר לי.
מתחמם....

הכיוון נכון.

בקרוב בן 37, הורחקתי בכח הזרוע מהחידה הזאת.

יניב

לאחר שהוברר עניין גילו של קובי (סבא קובי למי שמתעקש :twisted: ), הרף עולה לגיל 40, כך שגם אתה בפנים.
  • תוכן חדש...