Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה לעומת ספייס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אפשרות לרכוש פונטו ספייס ידנית 2001 במצב טוב (96000 ק"מ, יד 3), או סקודה פאביה ידנית 2002 בנפח 1400 (65000 ק"מ, יד 1). עוד לא בדקתי את הפאביה.

בהנחה שהפאביה במצב טוב - על מה אתם ממליצים? אני מעריך שהפאביה תעלה לי כ-7000 ש"ח יותר מהספייס. האם זה שווה את ההפרש?

הדרישות שלי הן חיסכון בדלק ובאחזקה, אמינות, וקלות למכור בעתיד. הרכב ישמש אותי לנסיעות עירוניות.

תודה!

פורסם

הפאביה - 101 כ"ס.

הפונטו - דגם SX, נדמה לי שזה ה-60 כ"ס.

יש לציין שאני לא מתכוון להשתולל עם האוטו. חסכון ואמינות חשובים לי יותר מכוח.

תודה.

פורסם

הפאביה עדיפה מכל הבחינות, יותר חזקה, יותר אמינה, יותר נעימה לנהג, יותר יפה , ותהיה יותר אמינה לטווח הרחוק.

פורסם

הפונטו חסכונית יותר.

לגבי האמינות קשה לדעת.

הפביה חזקה מהפונטו באופן משמעותי, ויותר איכותית. אני אישית הייתי הולך ללא ספק על הפביה.

פורסם

אתה מרוויח שנתון

אתה מרוויח קילומטרג' נמוך ב50 אחוז.

אתה מרוויח רכב חזק הרבה יותר ואיכותי יותר וכנראה גם אמין ובול זה ב7000 שקל יותר לדעתי אין מה לחשוב פה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
הפאביה עדיפה מכל הבחינות, ... יותר יפה , ...
אולי מכל הבחינות האחרות...

אמנם על טעם ועל ריח אין להתווכח אבל במקרה של הפאביה המעצבים ממש התעלו על עצמם...

פורסם

אני מצטרף להמלצה על פאביה.

די זריזה, גיר טוב משל פיאט מנסיוני הרעוע.

(מחזיק בדגם זהה לזה שאתה רוצה לרכוש)

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

בלי לעורר כאן אף אחד,

אבל קשה לה לעלות את העליות לירושלים ב100 - כלומר זה בערך הגבול (בלי לעלות ל5000 - מה שאני לא הולך לבדוק מתוך כבוד לצ'כית)

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

שווה את ההפרש ללא ספק, בצע חיפוש בפורומים ותמצא מידע רב בנושא.

בכל אופן מומלץ לבדוק היטב את הרכב לפני הקנייה.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

כמו שאמרו לפני, הפאביה יותר איכותית הן מבחינת החומרים הפניימים והם מבחינת החוזק, פיזי מבחוץ ופיזי מבפנים.. לא צריך לחשוב פעמיים.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

• תוכן חדש...