Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף דור 3 קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא שנת 95 ייבוא אישי עם 120 אלף ק"מ על השעון, מחירון של שנת 97 קבריולט הוא 78.

ריג'קטים בבדיקה:

רעשים מגלגלות מנו ורצועות, בלאי גבוה, ק"מ הגבוהה, לבדוק צריכת שמן בנסיעהלבדוק רצועת טיימינג, דוד לחץ, קפיציות לקויה, עמוד הגה חופש קל, משאבת הגה כוח נזילה קלה,

תיקון פח אחורית, תיקון רצפה אחורית, בחלק סמוך לפגוש פגיעה, סף פח חיצוני תיקון דלת קידמית שמאל, תיקון כנף אחורית ימנית, תיקון מכסה תא מטען, צבע דהוי, לחיצות פח מסביב

מעיכות בתחתית הרכב,כיפוף/תיקון פגושים (קידמי או אחורי),לבדוק עובי רפידות, צמיגים יבשים, חופש מנגנון בורר הילוכים לקוי מצמד מפריד גבוה.

סליחה על הבלאגן, בכמה הייתם מעריכים את הרכב?

תודה מראש,

מאור ששואל בשביל דניאל.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

תחשב כמה אחוזים הפרש יש בין הפתוחה לסגורה מ97, תוריד 10 אחוז ומה שישאר תוסיף למחירון של גולף סגורה בעלת אותו מנוע מ95. זה נשמע הגיוני.

haters will hate

פורסם

לפני שאתה שואל כמה שווה הרכב, תחשוב כמה תיקונים יש לך לעשות אחרי שתקנה.

יש לך כוח לזה?

אל תשכח שזה גם פולקסווגן והתיקונים לא זולים בכלל...

פורסם

שלום.

הבדיקה בשבילי,ובעל הרכב יסדר את כל מה שצריך לסדר.

השאלה היא-האם הבדיקה נחשבת לבדיקה טובה?

ובמידה והכל תקין, 55 אלף כדאי לשלם על האוטו?

תודה.

פורסם

אני חושב שיש מכוניות פתוחת הרבה יותר מיוחדות מהגולף.

סדרה 3, סדרה 3, סדרה 3, וגם גולף MK1 ואסקורט.

אבל זה עניין של טעם...

haters will hate

פורסם

אל תשכח שהביטוח לגולף הזאת הוא מאוד יקר, גם אני רציתי לקנות כזאת ושאבא שלי חזר עם הצעת הביטוח כמעט התעלפתי, 8500 שקל לפני הנהג חדש וכל זה.

בכל מקרה, יש אחת לבנה יפה מאוד בכפר כנא במצב מעולה אצל סוכנות אל-אמיר, כדאי לך לבדוק אותה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...