Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אבא שלי טס לארה"ב עוד קצת פחות מחודש

עכשיו אני רוצה מונו משם שיגביר לי בצורה כי טובה שיש קומפויאר כידוע 2 סלילים 4 אום.

אפשרי להביא מונו שכזה בסביות ה200 דולר?

מה המלצתכם?

ועוד שאלה, האם יהיה בעיה במכס, הוא גם מביא משם רדיו דיסק שהמחיר שהוא נקנה שם 198דולר

+קבלות שמצהירות את המחיר.

תודה לעונים.

INSIDE RED MAZDA MX3 :hu: pionner840mp

component: morel hybrid ovation 6

amplifire1: jbl GTO75.4

amplifire2: monoblock pheonix gold 600.1

sub: kicker L5

ואני מבסוט !

פורסם

ב200$ אתה יכול להביא משם מגבר מונובלוק של 1000RMS ומעלה.. תריץ חיפוש בEBAY.

כשאבא שלך בא לארץ עם זה שיצהיר שהמגבר יד שנייה ועלה לו 80$ וכנ"ל על הרדיו דיסק.. לא יעשו לו כלום.

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

לא חשבת יותר מדיי על התשובה הא סילבר?

1. אבא שלו לא יכול לקנות ב e-bay, זו חנות וירטואלית, והוא בטיול/עסקים/ביקור אז לאן ישלחו לו?

2. לא יעשו לא כלום אם הוא יצהיר? פששש... הלוואי וזו היתה המציאות...

"אה אדוני זה משומש? סליחה... אני מתנצל, אנו לא נגבה ממך אם כך כלום - כי אמר הרי"

כי לפי איך שאתה מציג את זה, אותה משפחה ידועה ממושב מוכר "כולה" היתה צריכה להצהיר שהם

הביאו בקבוקי יין אדום... את התוכן זה כבר לא מעניין אף אחד... :-P

לפותח התר'ד:

1. מצא את המגבר שאתה רוצה להביא, תריץ עליו חיפוש באתרים של חנויות בחו"ל ותראה שהמחיר

הוא עומד בסטנדרטים שלך.

2. יהיה על אביך להכנס לחנות (פיזית) ולקנות לך את המגבר שציינת לו.

3. אם אביך מביא שני מוצרים שערכם כ 400 דולר יחדיו, הרי שעל אחד מהם יהיה חייב במס כרגיל.

בסך הכל זה לא ייצא כ"כ הרבה - בערך 200 ש"ח.

פורסם
לא חשבת יותר מדיי על התשובה הא סילבר?

1. אבא שלו לא יכול לקנות ב e-bay, זו חנות וירטואלית, והוא בטיול/עסקים/ביקור אז לאן ישלחו לו?

2. לא יעשו לא כלום אם הוא יצהיר? פששש... הלוואי וזו היתה המציאות...

"אה אדוני זה משומש? סליחה... אני מתנצל, אנו לא נגבה ממך אם כך כלום - כי אמר הרי"

כי לפי איך שאתה מציג את זה, אותה משפחה ידועה ממושב מוכר "כולה" היתה צריכה להצהיר שהם

הביאו בקבוקי יין אדום... את התוכן זה כבר לא מעניין אף אחד... :-P .

אז ככה כן אני יודע מה אני אומר לגבי המכס כי כבר יבאתי יותר מ 20 חלקים מארה"ב שזה נע מחלקים למחשב לרכב לבית וכו' ולגבי זה שאבא שלו בחו"ל זה כבר משהו אחר...אם הוא נמצא באיזה מקום מסויים יותר משבוע אין עם זה בעייה.

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

אוקיי. תודה לעונים.

לקוויקסילבר-מה הקשר אם הוא שוהה שם יותר משבוע?

לא הבנתי אותך...

נ.ב: הוא נוסע לשם למשך שלושה שבועות לבקר את אחותי.

אז אולי שווה שאחותי תזמין מונו מאיביי והוא ישלח אליה במחיר זול יחסית ואבא שלי רק יהיה "השליח" שיביא אותו לארץ, או שעדיף(וזול יותר) ללכת לחנות פיזית לחנות ולקנות מונו-מה יצא זול יותר?

כי בפעם האחרונה שאבא שלי היה בניו יורק המחירים של רדיו דיסקים למשל עלו ממש כמו בארץ

ואפילו יותר.

אז אולי יש חנויות למערכות לרכב שאתם יודעים עליהם? באיזור ניו ג'רסי?

INSIDE RED MAZDA MX3 :hu: pionner840mp

component: morel hybrid ovation 6

amplifire1: jbl GTO75.4

amplifire2: monoblock pheonix gold 600.1

sub: kicker L5

ואני מבסוט !

• תוכן חדש...