Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה- חלום שהיתגשם!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

זה התחיל עוד בתיכון - בוקר אחד בדרך לעוד יום לימודים מיואש,היא חנתה שם ,קטנה, קומפקטית ,עים הנעה אחורית 2 מושבים ופנסים מוזרים.אבל היא היתה האחת זו שהרטיטה את הלב וזו שגרמה לפנטז עד אין קץ.9 שנים חלפו מאז ובידי עברו לא מעט ספורטיביות חמודות ביניהם סיאט קופרה,106 ראלי,205 GTI ויאריס ספורט חביבה.אבל זה אף פעם לא הספיק ובתוך תוכי ידעתי כי יום אחד היא תהיה שלי.

אתמול זה קרה- אדומה מהדור הנכון 2 בעלים קודמים 150K היסטוריית טיפולים מוכחת וספר רכב יפייפה

השוואות וחוויות אני בטח שלא אספר כי את זה כבר טחנתם שעות מול המחשב אני רק אוסיף ואומר שלחופש אין מחיר ותמונות למחשב אני כבר אוריד.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

מזל טוב על הרכישה!

אני מזדהה לחלוטין איתך, אני יודע בדיוק איך אתה מרגיש. :)

אתה מוזמן להצטרף כחבר במועדון הרודסטרים ולשתף עימנו את החוויות שבבעלות מכונית מדהימה זו.

כמובן, נשמח לראותך במפגשים, טיולים וכו'.

שיהיה אחלה סופ"ש,

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il

פורסם

ביטוח בסביבות 5K (חובה +מקיף) הרכב שנת 90 ייבוא אישי

לגבי היצטרפות למועדון הרודסטרים-יהיה לי לכבוד להיות אחד מהמועדון

וכמו שאמרתי תמונות אני אעלה בקרוב:razz::smile::wink::smile::razz::wink::razz::smile:

פורסם

תתחדש, המון מזל טוב. אחלה של אוטו.

שאלה אחת,

רשמת:

"מיאטה מהדור הנכון"

למה אתה חושב שהדור הראשון היא זו שנחשבת לדור הנכון?

Back to the original - NC again.

פורסם
שאלה אחת,

רשמת:

"מיאטה מהדור הנכון"

למה אתה חושב שהדור הראשון היא זו שנחשבת לדור הנכון?

זה לא ברור?

הפנסים הקופצים..

:razz:

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

מזל טוב מכל הלב! אין כמו להגשים חלום, ואני גאה בך על הצבע - אדום !

יש לי 2 רכבים ושניהם אדומים, שתיהן מאזדות אגב, ואני גם מקווה להגשים את החלום הבא שלי - פיג'ו 206 CC אדומה בדיוק כמו בחתימה. אני מקווה להיות בר מזל כמוך ולמצוא סופסוף את הרכב הנכסף שאני מחפש כל הזמן כבר יותר משלושה חודשים. (הכל אצלי אדום, אני אובססיבי לצבע, ולא אני לא אוהד הפועל).

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תתחדש! באמת חלום הרכב הזה. שיהיה במזל.

יודעים מה? אני אשנה את הדעה שלי, לרכב ספורט באמת מתאים הצבע אדום. זה גורם לך לתחושה של סקרנות ואתה מצפה לקצת פלפל מהאוטו.

אני יודע שזה ממש ממש לא קשור, אבל היום ראיתי פולו 16v כמו שלי בצבע לבן (שלי בצבע בורדו מטאלי) והרכב פשוט נראה חיוור לגמרי לעומת הרכב שלי. ממש מדהים מה שהצבע עושה לאוטו!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מזל טוב!

אני כמעט בטוח שאני יודע איזו מיאטה קנית ומאיזה בחור.. תתחדש!!!

שמור על הרכב, על עצמך, תהנה ממנו!

תצטרף למועדון הרודסטרים.

יבוא יום.. גם אני אפתח נושא "חלום שהתגשם" ... בקרוב :wink:

פורסם

תודה לכולם על הפירגונים הנהדרים

המנוע הוא אכן 1.6 אבל הוא בהחלט מספק - תמונות בקרוב..........:grin:

• תוכן חדש...