Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גוזל למה אתה מתעצבן? כשתירצה למכור תוכל לרשום: הונדה סיוויק שנת 2001 ספורטיבית מאוד ומשופרת כי יש לה ספויילר...

ככה גם תוכל לדרוש 7000 מעל מחירון :-P

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אלא מצדיק שם אף מחיר!!! אבל מצד שני אלה מוצרים כביכול איכותיים ומקוריים שזה הכי כייף תודו!

תכלס כל היבואנים שוחטים! בהונדה ספויילר לסיוויק עולה איזה 3000 שקל!!!

הייתם מאמינים?!?! מה קרה מלחמה?? כולה פלסטיק!

ואללה רועי באמת אין צדק בעולם ,כאן נימחקה הערה גיזענית.

ראה הוזהרת!

שחר.

פורסם
גוזל למה אתה מתעצבן? כשתירצה למכור תוכל לרשום: הונדה סיוויק שנת 2001 ספורטיבית מאוד ומשופרת כי יש לה ספויילר...

ככה גם תוכל לדרוש 7000 מעל מחירון :-P

יש משו בדברייך... אבל לך תמצא את הפראייר שיקנה את זה שבעצם הפראייר היחיד זה אתה בעצמך!!!

Polo 2012

פורסם

עדכון:

דיברתי עם סדנה מכפר סבא שרפי המליץ עליה(www.carshops.co.il)

ספולייר כולל עבודה 1300 1400 ש"ח (לא בדקתי מחירים במקומות אחרים כי אני לא מכיר, אבל המחיר הזה ניראה לי הוגן, אשמח לקבל עוד מקומות, למרות שניראה לי שהומלץ לי אחלה מקום)

יש לי כמה שאלות:

האם צריך אישור מיוחד לגבי ספולייר ברכב?

הוא אמר שהוא שם את זה עם חומר וברגים, לא עדיף להוסיף כסף ולשים את זה בפחחות כדי שלא יגנבו? (למרות שזה אוטו די נדיר, אז אין ממש למה לגנוב).

איך המחיר?

אשמח לשמוע עוד עצות וכו'.

תודה רבה (במיוחד לרפי).

שבוע טוב.

עוז.

אגב בתמונה זה הספולייר שאני מעוניין:

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

הסדנה שרפי המליץ לך אכן ממולצת, של שוקי.

איזור התעשייה בכפ"ס. יוחנן הסנדלר 12 טל': 09-7664664

אין לי מושג למה האתר שלו לא פעיל כרגע, בכל מקרה:

http://www.sdc.co.il/

אתה יכול לנסות להריץ חיפוש בגוגל תמצא הרבה תוצאות...

פורסם

נכון אלה מחירים של צימפיון מה אני עשה על תשכך שיש לך רכב קופה וזה שונה..

השיפורים האלה זה בידיוק לרכב בלי כול מיני כומבינות דבק או ברגים בפח זה חשוב

אני עזרתי לך בזה על המחירים אם אתה רוצה אני יכול לעזור עוד להנחה..

לגבי הידית של הילוכים החוברת פה היא עולה 510 לפני מע'מ ואם אתה מזמין לפי הרכב לא מהחוברת היא עולה 550 לפני מע'מ למה על תשאל אותי

פורסם
הידית הילוכים הספורטיבית הזאת...500 שקל, באיביי אתה קונה אותה בדולר אחד, חבר שלי קנה שבוע שעבר בדולר 1 ידית הילוכים מאיביי מעור , לגבי שק הילוכים כזה, באוטודיפו יש שק הילוכים דמוי עור ב 30 שקל, אני וחבר שלי הלכנו לקנות, עזרתי לו להרכיב, תאמין לי יצא פשוט מעולה וכמעט בלי כסף.

בוא אני אלמד אותך משהו חדש שהולך היום ב EBAY (מנסיון טוב)

אתה תראה המון המון מוצרים הנמכרים ב 0.99 דולר, או לחילופין בקליות שקופות ב 8 דולר. מחיר מפתה מאוד.

על משלוח הם לוקחים 60-80 דולר, והמשלוח תכלס עולה להם 3-4 דולר כך שהם מרוויחים את ההפרש.

שים לב שבאלה לא כתוב כמה הם לוקחים משלוח, אתה צריך לשאול אותם לפני.

אחרת אם "זכית" , אתה חייב לקנו גם אם יגידו לך משלוח 100 דולר.

הבנת את הטריק?

I30 CW

פורסם

מה פתאום?

אתה מחפש מוצר שכתוב עליו WORDWIDE ואז כתוב בדיוק כמה תשלם, על ידית כזאת משלוח בין 8-12 $ , אם יותר אז עוברים לאחד אחר, המבחר שם הוא עצום.

מאיפה הבאת 100$ משלוח לידית מסכנה אני לא מבין?!

פורסם

מילה קטנה על ייבוא אישי ונהלים חדשים של רשות המיסים בישראל - נהגתי להביא דברים לארץ לשני רכבי המשפחה. כל המוצרים על טהרת eBay. כל המוכרים היו מאד אדיבים ורשמו על החבילה מחירים מגוכחים של 20$, 30$ עבור מוצרים בשווי 200$, 300$ כדי להימנע מתשלום מכס.

היום זה כבר לא עובד. שתי החבילות האחרונות היו חייבות במכס. הפקידים שם (הפקידה הארורה יש לומר) בודקים באינטרנט את שוויו האמיתי של המוצר, ובשקלול עם עלות המשלוח קובעים את גובה המכס. לא מעניין אותם אם זכית במכרז והמוצר עלה לך 1$ בלבד. הם בודקים את מחירו בשוק. אני לא היחיד - גם מכרים מהמועדון בו אני חבר נקראו למשרדי המכס לאחרונה.

בקיצור שערי המדינה נסגרו למייבאים הפרטיים. כשאתם מבייאים משהו זיכרו לשקלל את עלות המיסוי. אם מישהו עלה על איזושהי פירצה, נא לעדכן :smile:

פורסם
תגידו מישו יודע בערך כמה עולה משלוח מאייבי?
אם אני לא טועה, כל דבר והמשלוח שלו.

שתהיו בריאים, מספולייר הגעתם לאי ביי?!:wink:

יש למישהו מושג אם אני צריך אישור מיוחד לגבי הספולייר משהו? אני ישמח מאוד לשמוע דברי חוכמה.

תודה רבה.

שבוע טוב.

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם
תפנה למשתמש בשם golf gti הוא אחלה בן אדם ויש לו ניסיון עם כל השטויות האלו. במידה ויהיה לו זמן אני בטוח שהוא יסכים לעזור לך.
כדאי שבאמת תדבר עם אדי, הוא אחלה בן אדם ותמיד מוכן לעזור.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

עוז אחי עזוב אותך משטויות ... הכל חרטה העיקר שאתה תיהיה מרוצה מהאוטו

אן תקנה דברים שלא תיהיה שלם עם המחיר שלהם

לדעתי כנס לחנות לאבזרים ותברר

ואם אתה עדיין רוצה אני יכול לעזור לך כמו שאמרתי רק תבוא

סובארו DL - חיים רק פעם אחת - מטפלים רק פעם אחת

בית"ר ירושלים אהבת חיי

למלחמה ונצחון - עוצמה חולון

• תוכן חדש...