Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסובארו חזרה לחיים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הסובארו התניע עוד פעם, וכל זה בעזרת המכונאי בני ל שהוא אחד האנשים הנחמדים ביותר שפגשתי אני נורא מודה על התיקון.

בצער רב כנראה שאני יאלץ למכור את האוטו.

אם יש פה משהו שמעוניין לקנות את הסובארו שיפנה אליי בהודעה פרטית ואני יביא לו פרטים!

ושוב תודה לעזרתו האדיבה של בני ל

סובארו פשע 1983 דגם אמריקאי קופה

פורסם
היום הסובארו התניע עוד פעם, וכל זה בעזרת המכונאי בני ל שהוא אחד האנשים הנחמדים ביותר שפגשתי אני נורא מודה על התיקון.

בני ל בפורום קצת חסר סובלנות. קשה לו לקבל את השטויות שרצות פה לפעמים. כשהגעתי אליו למוסך הכרתי איש עם לב רחב (שזה נדיר בימנו) . ידע מיקצועי אדיר. ורצון לעזור. אפילו הוא הבטיח לי ספר רכב מקורי של סובארו של היצרן (לא של היינץ) אבל כנראה שעקבותיו של הספר אבדו-קורה.

בצער רב כנראה שאני יאלץ למכור את האוטו.

אם יש פה משהו שמעוניין לקנות את הסובארו שיפנה אליי בהודעה פרטית ואני יביא לו פרטים!

ידידי היקר.

סובארו היא מכונית מאוד אמינה (אל תשכח שסובארו היא מילה נרדפת לאמינות בארץ).

הבלאי של סובארו יחסית מאוד מאוד נמוך. אז נכון שפעם בהרבה זמן יש השקעה אחת רצינית. אבל אם תשקיע עכשיו מה שצריך, היא תשרת אותך נאמנה לאורך כל השירות הצבאי.

אני נסעתי עם הסובארו שלי איזו פעם או פעמים מרמלה לבה"ד 1 שבמצפה רמון כולל ביקורת של משרד התחבורה שאיחלו לי המשך נסיעה מהנה.

תחשוב על מכירה עוד פעם. אתה עלול להתחרט על זה.

גם אני ממליץ על בני ל בחום.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...