Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שצריך להיות נהג מוכשר במיוחד בשביל לכתוב כתבה טובה על דייהטסו סיריון, אבל ואו, כמה זמן לא שמעתי את השם הזה... מעניין מה מר צלאל הצעיר עושה כיום, מישהו יודע? (אני מקווה שלא מצלם, אם התמונות בכתבה הן מעשה ידיו :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אינני יודע במדויק היכן הוא כיום [אביו עם המשפחה באנגליה בכל מקרה] , אך הפואנטה אצל בר היא תמיד להוציא מהרכב ערכים מוספים.. הדרך שהוא עושה/עשה זאת דאז תמיד הייתה מפתיעה, והשליטה

הפנומנלית שלו ברכב הניבה אבחנות מדוייקות וכמובן .. הפאן פקטור בנסיעה עימו גדושה בריגושים..

מעבר לכך..

כתיבה על כל רכב מצריכה איזשהו סגנון וידע.. גם על סיריון.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

אני יודע, אני יודע... רק משתעשע קמעה. אני ובר מכירים זמן רב, הוא יודע שאני לא רציני :wink:

בנוגע ליכולת הנהיגה - פשש, איזה סופרלטיבים, ולי עולים עכשיו זכרונות מסיפורים משעשעים בכבישים נידחים סביב רעננה...

האמת, בדיוק ראיתי שהוא חזר קצת לכתוב כאן. יאללה, שיצא מהחור שלו ויצטרף אלינו :-D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...