Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדיאל בחינם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגם אם זה יעלה כסף הפתרון האולטימטיבי הוא ללכת לאיזה באר/פאב להזמין קצת שתייה ולראות את המשחקים.

פורסם

לי להזמין זה תענוג יקר מידי

אבל אם גיידאמק עושהש את זה אז כל הכבוד

אני באמת ''רוצה'' גם להודות מכל הלב לפיפא שמחייבת את המדינות לשדר 4 מישחקים באמת תודה לא!

שימו לב רק איך זה היתדרדר (אני מדבר על המונדיאלים שאני זוכר) צרפת 98 וארה''ב 94 היה לכולם יפ/קוראיה 02 היה רק להזמין את ספורט 5+ זה מגעיל, אבל לא כמו מה שמנסים לעשות עכשיו לגרמניה 06

*בישבילך אופל

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אתה מדבר עברית...?

"שימו לב רק איך זה היתדרדר (אני מדבר על אלה שאני זוכר) 94,98 היה לכולם 02 היה רק להזמין את

ספורט 5+ זה מגעיל, אבל לא כמו מה שמנסים לעשות עכשיו"

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כולנו נחזיק אצבעות לגאידמק.

בקשר למה שקורה לכדורגל, יש על זה כתבות ברוב עיתוני הספורט בעולם, שהכדורגל הפך מספורט עממי לעסק טהור.

מונדיאל שעבר פשוט היינו יושבים כל ערב בטיילת על בירה, בטיילת רוב המקומות שמים מסכים גדולים בחוץ.

פורסם

אם הוא עושה את זה, הוא קנה לעצמו עוד 10 מנדטים בבחירות שבהן ישתתף.

"נתניהו הביא מונדיאל חינם? - נייט"

"אולמרט הביא מונדיאל חינם? - נייט"

"גיידמאק הביא מונדיאל חינם? - דה!!!"

"רוצים את מונדיאל 2010 חינם במקום לשלם 1000 ש"ח למשחק? דהההההה!!! הצביעו גיידמאק!!! דה גיידמאק!!!"

חכם הברנש, יודע בדיוק איפה נקודות התורפה שלנו.

פורסם

הכסף מדבר. מה זה משנה אם קוראים לו גאיידמק והוא "פושע" (נתון לפרשנות) או אם זה עבדאללה והוא מחבל? כל עוד יש לו כסף - על הז*ן הכל.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
הכסף מדבר. מה זה משנה אם קוראים לו גאיידמק והוא "פושע" (נתון לפרשנות) או אם זה עבדאללה והוא מחבל? כל עוד יש לו כסף - על הז*ן הכל.
אני לא מבין דבר אחד במדינה הזאת: - (לא בא כטענה להודעה שלך אלא ליחס של המשטרה כלפיו)

גאידמק מאושם "בהשתלטות" על משאבי טבע של רוסיה (הכל חוקי כמובן) ועל סחר בנשק באיזה חור באנגולה , ועל הלבנת כספים שהוא לפי הטענה בא ועושה בארץ.

ואני שואל , למה זה צריך לעניין אותנו?-מאז שהבנאדם נחת בארץ הוא לא מפסיק לתרום לקהילה ולמה אמור לעניין אותי מאיפה ואיך יש לו את הכסף הזה כל עוד הוא לא פוגע במדינת ישראל (זה שהוא מלבין כספים זה לא איכפת לי כי במקום שהכסף יילך למושחטים שישובים בכנסת הוא תורם לקהילה).

ולא שאני אוהד בית"ר או משהו להפך זה בא עוד מאוהד שרוף מאוד של מכבי חיפה.

• תוכן חדש...