Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכם,

לאחרונה מתחשק לי לקנות זוג רמקולים קדמיים בתקציב של עד 300 .

ברכבי אין מגבר ואין סאב, וגם לא בתכנון.

יש לי רק רמקולים אובליים מאחור, ורמקולים סיניים מקדימה: 5 ורבע.

הסאונד ממש מעולה ומספק אותי, הבעיה היא הרמקולים הקדמיים שמתחילים לזייף.

חשבתי לקנות רמקולים קדמיים של פיוניר:

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=512&lead_id=&look=

אשמח אם חבר'ה שיש להם רק רמקולים קדמיים ואחוריים, ללא סאב וללא מגבר שיגיבו, וייתנו דעות.

האם הרמקולים הנ"ל ישפרו בצורה ניכרת את הסאונד?

תודה,

תמיר.

פורסם

מה התקציב שלך לרכישת הרמקולים?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שמע, הרמקולים היחידים שרכשתי בסכום הזה היו פיונר TS-G1340R 5.25. הם פשוט מאד מאכזבים.

בכל אופן ההמלצה שלי היא חד חד-משמעית, תחסוך עוד מאתיים ש"ח ותרכוש קומפוננט של מורל פולס. ההבדל יהיה מאד משמעותי ואתה לא מחוייב במגבר בשביל הקומפוננט הנ"ל.

https://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=19

פורסם

לדעתי זה יחסי, כי אצלי הרמקולים שיחליפו את הישנים עולים כ 250 שקל לעומת 50 שקל על הישנים, אז אני מאמין שיהיה הבדל משמעותי.

אני אשמח גם אם מישהו יסביר לי איך בדיוק מתקינים קומפוננטים (לאן אני מחבר בדיוק את הקרוס ולאן את הטוויטרים. אני לא ממש בקיא בעניין)

פורסם
אני אשמח גם אם מישהו יסביר לי איך בדיוק מתקינים קומפוננטים (לאן אני מחבר בדיוק את הקרוס ולאן את הטוויטרים. אני לא ממש בקיא בעניין)
תלוי באיזה רכב מדובר...

את הטוויטר בדר"כ מחברים באיזור הפלסטיק של המראה...

בקשר לקרוס תלוי איזה קורס, אם הוא מתכוונן או לא.. בדר"כ שמים אותו במקומות בלתי ניראים אך אם אתה צריך נגישות אליו אז במקום מוסתר אך עם נגישות.

סם.

פורסם

תודה רבה!!

למדתי רבות..

רק שאלה אחת:

בקרוס יש מקום לחיבר הטוויטר, לחיבור המיד וההגברה, אז להגברה אני מחבר את שני החוטים שבאים מן המערכת שהתחברו במקור רק לרמקול?

ועוד שאלה: האם יהיה הבדל משמעותי בין קומפוננט(נגיד המורל שעולה 500 שקל) לבין רמקולים רגילים (הפיוניר שהצעתי נגיד..) ללא הגברה?

תודה רבה לכם..

פורסם

יהיה הבדל מאד משמעותי.

מי שאין לו מושג שלא יענה!

תודה רבה!!

למדתי רבות..

רק שאלה אחת:

בקרוס יש מקום לחיבר הטוויטר, לחיבור המיד וההגברה, אז להגברה אני מחבר את שני החוטים שבאים מן המערכת שהתחברו במקור רק לרמקול?

ועוד שאלה: האם יהיה הבדל משמעותי בין קומפוננט(נגיד המורל שעולה 500 שקל) לבין רמקולים רגילים (הפיוניר שהצעתי נגיד..) ללא הגברה?

תודה רבה לכם..

פורסם

רק שאלה אחת:

ועוד שאלה טיפשית: איך אני יודע איזה כבל הוא + ואיזה - (הכוונה כשהחוטים מנותקים מהרמקול), כאילו יש איזה שהיא דרך לברר את זה?

• תוכן חדש...