Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתקין אצלי באוטו מרימי חלונות אוטומטים שייסגרו החלונות עם האזעקה.

1. רציתי לדעת אם כדי, כי הבנתי שברגע שהוא מקבל פקודה להעלות את החלון גם שהוא מגיע לסוף, המערכת ממשיכה לנסות להעלות את החלון עוד וזה עלול להרוס את המנוע של החלון (כמובן לאורך זמן).

2. יש לי מערכת אזעקה של רב בריח עם הביפר, ורציתי לדעת עד כמה זה מסובך להתקין בעצמי את המרימים

תודה מראש..:-)

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

בוא נתייחס לנושא של כדאיות.

לדעתי, לא כל כך הכרחי,

לחבר טוב היה מאזדה 3, חדשה לחלוטין (בת חודש מקסימום), והוא התרגל לאופציה הנוחה הזו, וכל הזמן היה

נועל את הרכב ונותן למירימים לעשות את שלהם.

תוך שבוע, הוא נתקע עם מצבר מרוקן. (לא הצליח להניע).

היתרון החיד בזה לדעתי, שאם שכחת לסגור חלון, אז המרימים יעשו את העבודה בעבורך.

אביחי

פורסם

לדעתי, לא כל כך הכרחי,

לחבר טוב היה מאזדה 3, חדשה לחלוטין (בת חודש מקסימום), והוא התרגל לאופציה הנוחה הזו, וכל הזמן היה

אביחי

הרכחי זה בטוח לא זה רק לנוחות. השאלה אם זה משתלם ולא יקלקל?

באוטו חדש זה בחיים לא אמור לקרות. אולי חבר שלך השאיר אורות דולקים או שיש איזה בעיה אחרת.

עוד דעות הצעות?

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

מרימי השמשות כיום, הם בעלי בקר אלקטרוני שמזהה שהחלון הגיע לסוף מהלכו, ומנתק את הזרם אליו.

אינני יודע את הרקע המקצועי שלך, וראיתי את הנזקים שנגרמים עקב התקנות כושלות.

מדובר בעבודת חשמל רכב, שעדיף להשאיר למקצוענים.

פורסם

עד כמה שאני יודע יש פיוז שמתחמם וברגע שהוא מגיע לטמפ' מסויימת הפעולה מופסקת..

כדאי? לא נראה לי..אני לא שמתי את זה מסיבה מאוד פשוטה...אתה נוסע עם חלנות מגיע למקום מסויים לוחץ בשלט והולך...

ראיתי הרבה מקרים שהחלון נשאר פתוח..עקב תקלה במערכת..

אבל מתוך הרגל כבר הולכים מהאוטו ולא שמים לב..ואז כבר יכולה להיות בעיה של גניבות וכד'..

פורסם

כן, באמת קורה מדי פעם שחלון לא עולה וצריך להתרגל להסתכל שהם באמת פועלים.

לי יש הרבה שנים מרימי חלון, ב 4 מכוניות שונות.

מעולם לא היתה בעיית מצבר גמור, אבל בעיות במגעים היו גם היו.

כמו שדניאל כתב חשובה התקנה טובה, אחרת יש בעיות לא רק בזמן הנעילה אלא גם בשימוש בחלונות בזמן נסיעה.

המתקן מקל מאד על החיים ומצדיק את ההשקעה.

פורסם
רציתי להתקין אצלי באוטו מרימי חלונות אוטומטים שייסגרו החלונות עם האזעקה.

1. רציתי לדעת אם כדי, כי הבנתי שברגע שהוא מקבל פקודה להעלות את החלון גם שהוא מגיע לסוף, המערכת ממשיכה לנסות להעלות את החלון עוד וזה עלול להרוס את המנוע של החלון (כמובן לאורך זמן).

2. יש לי מערכת אזעקה של רב בריח עם הביפר, ורציתי לדעת עד כמה זה מסובך להתקין בעצמי את המרימים

תודה מראש..:-)

מציע לך להתייעץ עם דני זומרשטיין,התייעצתי איתו לגבי הנושא ואני הולך

להתקין בקרוב מאוד אצלי באוטו..,וכמו שדניאל אמר חשוב שהעבודה תיהיה טובה,כך לא יהיו בעיות!

בהצלחה,

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

כמה אמור לעלות מרים חלונות?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

יש מרימי חלונות , שמעלים את החלונות אחד אחד,

ויש שמרימים את כל החלונות ביחד ואז זה מעמיס קצת יותר על המצבר..

אבל גם אז לא צריכה להיות בעייה של פריקת המצבר אלא אם כן המצבר בימיו האחרונים.

באיזה רכב מדובר?

אני יודע לפחות על 2 שיש להם רכבי פולסוואגן דיי חדשים עם מרימי חלונות שמצאו את החלונות למטה כי נשבר מנגנון המחזיק של החלון. זו בעייה מוכרת...

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

לדעתי, לא כל כך הכרחי,

אביחי

מה יגידו אלה ששומעים שירים במערכת כשהאוטו לא מונע?

לדעתי זה לא קשור למצבר, המצבר נותן כוח לחלונות לעלות, ולאחר התנעה ונסיעה נוספת המצבר שוב מתמלא.

אז לומר משהו כמו 'זה רוקן לו את המצבר תוך שבוע', אני לא חושב שיהיה נכון.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הגיעו לי עם האוטו מרימי חלונות מובנים בקודן + שלט של פוינטר.

התרגלתי שהחלונות מרימים את עצמם וכשהתקלקל לי השלט והייתי צריך לסגור עם המפתח את האוטו תמיד הייתי שוכח את החלונות פתוחים והייתי צריך לסגור אותם ידנית.

המרים חלונות אצלי משתמש באותה המערכת שמרימה את החלונות לבד כשמושכים את הכפתור עד הסוף, וככה גם כשמרימים את החלונות עם השלט עדיין פועלת המערכת שמגינה על משהו שנתקע בדרך של החלון (צוואר של ילד קטן? יד?).

פורסם

גם אצלי ברכב יש ת'מרים הזה.. ככה קניתי את האוטו.

ואם אתה שואל אותי אז אין לי שימוש בזה.. לפני שאני יוצא מהרכב אני סוגר את כל החלונות ובמקרה שאני שוכח לסגור אז זה נסגר לבד. נגיד ולא סגרתי ת'חלונות אז גם ככה אני נעמד ומחכה שזה יסגר..אם אתה שואל אותי אז מה קשה לסגור ת'חלון לפני שיוצאים?! אני לא חושב שזאת מערכת חשובה במיוחד.. אבל יפה על היוזמה והרעיון..

בכל מקרה אם זה יצא לפועל הייתי רוצה לדעת איך עשית..:wink:

פורסם

אז ככה:

ל yoelbe....כדורגל אני לא משחק ביום שישי חח ואני לא מבין מאיפה הגיעה השאלה?

הרכב הוא הונדה סיוויק שנת 96. ואני עדיין מתכוון לסגור את החלונות לפני שאני יוצא מהאוטו, אבל רק בשביל ראש שקט יותר שאתה כבר בבית ואתה לא זוכר אם סגרת או לא, וגם במקרה של גשם.

ברכב של אבא שלי סוברארו אימפרזה 2006 בחיים לא קרה שאחד החלונות לא נסגר, ואני תמיד נשאר לבדוק ככה שאין מצב שנשאר פתוח. (כן לפעמים אתה מרגיש כמו טמבל שעומד ומסתכל על האוטו עד שעולה חלון חלון). וגם בסובארו הקודמת 2002 לא היו בעיות עם המנגנון.

יש לי לקנות את המנגנון שמרים בערך ב 100 שקל, את ההתקנה אני יתן לחבר שהוא חשמלאי רכב לעשות.

אמרו גם אם יש יד או ראש של ילד, אני יודע שבפוקוס אם אתה משאיר את היד בחלון ונועל החלון עולה עד שהוא מרגיש שיש משהו שמפריע לו ויורד חזרה. בלי להכאיב, לעומת האימפרזה שניסינו שם:?

אבל השאלה העיקרית שלי הייתה עם זה פוגע במנועים של החלונות??

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

שלום.

מרמי חלונות זה דבר נוח ויעיל אבל!!!

יש הרבה סוגי מכוניות שלא מומלץ להתקין את המנגנון כי הדבר גורם לנזקים כגון שבירת מנגנון החלון.

לדוגמא: דאיצו , מיצובשי , כול הVW למיניהם דגמים מסוימים של פזו' וסיטרואן ועוד ועוד.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני אני חולק עליך - בVW הבעיה היחידה היא עם פולו וגולף ורק בשנתונים מסויימים וגם שם - רק אם לא נפלו להם גם ככה החלונות - כי ברגע שנופלים החלונות החלק הבעייתי מוחלף בחלק דומה אך חזק יותר וזה סוף הסיפור....

עד היום היו לי 4 VAGיות....ועברו אצלי (בבעלות אבי) כמה עשרות של פאסאטים\בורות\אוקטביות\פאביות\פולואים....באף אחד מהן לא היו בעיות ובכולן היו מרימים אוטומטיים...

כמו כן - 4 וחצי שנים עם פג'ארו וקילומטראז' נכבד - ושום בעיה - גם שם מרים חלונות אוטומטי שעבד המון (בכל הרכבים שלי אני כמעט תמיד נוסע עם חלון לפחות חצי פתוח...ובכולם אני אף פעם לא סוגר...שהמרים יסגור)

• תוכן חדש...