Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה בלימות די חזקות, יצאתי מהרכב והיה ריח שרוף מהצמיגים הקדמיים ומאז הם לא עוצרים טוב ממש.

מה הבעיה ? הלכו הרפידות ? הברקסים הוחלפו לפני כחודש !

תודה

פורסם

איזה אוטו? כמה שנים עברו על הצמיגים?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה בטוח מהצמיגים?

תראה מה מצב רפידות הבלם הקדמיות.

אם התחממו יתר על המידה, יתכן וקיבלו "זיגוג" קשיח בנקודת החיכוך.

הוצא אותן ותסתכל. עם ישנות אז כדאי כבר להחליף אותן. האמת, בכל מקרה כזה, אם פרקת - אז

תחליף אותן...

האם הוחלף גם נוזל הבלמים, אם הוא מאד ישן אז לחות שהיתה בו אם החום הגבוהה בבלימה

הפכה לגז ועכשיו יש לנקז בלמים ולהחליף את הנוזל...

פורסם

אהלן.

אולי איכות הרפידות/צלחות הבלימה ירודה ולכן הם מתחממים. אני ממליץ על בלמי LUCAS- צלחות+רפידות,

גם לאחר הרבה לחיצות חזקות ובלימות תכופות ואגרסיביות הבלמים עדיין עובדים מצויין (מדובר בפולו 2002, הצלחת בקוטר 256 מ"מ מקדימה) .אגב, לגביי הבלימה שנחלשת, מתי הוחלף לאחרונה נוזל הבלמים? אולי הוא ישן מדי או בתקן נמוך מדי והופך פשוט מנוזל לגז ולכן הבלימה הופכת לגרועה?

איזה צמיגים מורכבים על הרכב? אולי הם מאיכות ירודה.

בדוק וחזור אלינו עם עדכונים.

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אני אבדוק כל מה שאמרתם לי, והצמיגים הוחלפו לפני 20K ק"מ אני חושב..

ונוזל בלמים לא ידוע לי מתי הוחלף, אז אולי זה גם מהווה בעיה.

בקיצור אני אבדוק ויחזור עם תשובות. תודה

• תוכן חדש...