Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכב עד 6000 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה שלי בצבא עכשיו והיא רוצה רכב שישמש אותה רק לסופי שובע והיא מוכנה להשקיע עד משהו כמו 6 פלוס מינוס

איזה אוטו במחיר כזה יתן תמורה נאותה הכוונה לכמה שפחות בלאי במידה והוא נוסע רק סופ''שים

תנו לי המלצות בבקשה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

בצע חיפוש בפורום ל:

דייהטסו שרייד, סוזוקי סוויפט וסובארו ג'אסטי.

ב6K אפשר למצוא אחת מסוף שנות ה80 תחילת ה90.

haters will hate

פורסם

הביטוחים והתיקונים לאחר הקנייה , יהיו יותר מכסום כל הרכב, לכן, אם היא קונה ב 6, שתכין עוד 6 בצד.

בכל אופן במחיר הזה תוכל לרכוש סובארו גאסטי גיר רגיל ,דייהטסו שרייד גיר רגיל, חיפושית.

פורסם

אני רכשתי לפני 4 שנים סוויפט 88 ב3800 ש"ח, כשהמחירון היה בסביבות ה10K.

לא תיקנתי ולא סידרתי כלום, לאחר תקופה שהרכב נקרע תחת ידי והתחמם, עשיתי ראש מנוע ב700 ש"ח. הרכב היה ברשותי שנה ונסע יותר מ40K ק"מ.

מן הסתם שביטוח הוא סכום נפרד אבל תיקונים, יהיו לכל רכב שלא תוחזק טוב, ואפשר למצוא רכב ישן ומתוחזק, צריך רק לחפש.

haters will hate

פורסם

שכחתם פורד פיאסטה ופיאט אונו.

בסכומים האלו כמובן אין רכבים אוטומטיים וגם אם יש - להתרחק.

ביטוח יעלה קצת פחות מ-2000 שקל לביטוח חובה + עוד איזה 600-700 לצד ג'. (לא לוותר על צד ג' - יש כאן איזה מישהו שנמצא בצד הלא נכון של תביעה על נזק של 45000 שקל שהוא גרם לרכב אחר ולא היה לו ביטוח)

טסט יעלה כנראה פחות מאלפייה.

רצוי לקחת את הרכב למוסך שסומכים עליו לפני הקניה כדי שייתן חוות דעת כללית על הרכב ובמיוחד על המכלולים העיקריים (מנוע, גיר) - כדי לא ליפול על רכב עם מנוע גמור למשל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

סוויפט גם אופציה מצויינת, לגבי התיקונים, אפשר לנסוע כמו שהוא ולתקן רק מה שמתקלקל...ולקוות, אולי לא יתקלקל כלום , סה"כ מדובר במכוניות מאוד אמינות , הסוויפט\שרייד\גאסטי...רק עדיף לבדוק שהיא אחרי טסט.

פורסם

בסכומים הנ"ל הייתי ממליץ גם על סקודה פליסיה 1995 +.

הרכב נמכר במחיר נמוך מאוד יחסית לשוויו, יחסית אמין ונוסע סביר.

מהצד השני אין ממש איבזור ואמצעי נוחות ברכב. חלונות רגילים, מנוע חלש, אין נעילה מרכזית וכו ...

פורסם
אני רכשתי לפני 4 שנים סוויפט 88 ב3800 ש"ח, כשהמחירון היה בסביבות ה10K.

לא תיקנתי ולא סידרתי כלום, לאחר תקופה שהרכב נקרע תחת ידי והתחמם, עשיתי ראש מנוע ב700 ש"ח. הרכב היה ברשותי שנה ונסע יותר מ40K ק"מ.

מן הסתם שביטוח הוא סכום נפרד אבל תיקונים, יהיו לכל רכב שלא תוחזק טוב, ואפשר למצוא רכב ישן ומתוחזק, צריך רק לחפש.

לבצע לסוזוקי מה שאתה בצעת זהו מעשה סדום.

אין לך על מה להתפאר בזאת, אני הייתי מתבייש בכך.

הפורום לא נועד ליעוץ בהתעללות ברכבים - נהפוך הוא.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

המלצות לרכב עד 6000 אלף

ואלה סחטיין רכב בשישה מיליון שקלים רק לסופי שבוע אני הייתי הולך על הזונדה F החדשה :wink: .

וברצינות בסכום כזה כדאי שהיא תבין שהרבה הנאה היא לא תפיק מהרכב והשאיפה שלה צריכה להיות

למצוא רכב כמה שיותר שמור ומטופל , אחרת 6K זו רק ההתחלה !

פורסם
לבצע לסוזוקי מה שאתה בצעת זהו מעשה סדום.

אין לך על מה להתפאר בזאת, אני הייתי מתבייש בכך.

הפורום לא נועד ליעוץ בהתעללות ברכבים - נהפוך הוא.

מה הבעיה? הבחור השקיע השקעה מינימאלית ונהנה מהרכב 40000 ק"מ.

זה בדיוק סוג ההמלצות שרלוונטיות לשאלה שנשאלה.

הלוואי עלי הוצאות פחת של 10 אגורות לק"מ...

פורסם

אחותי קנתה לפני חצי שנה רנו 5 באלפיים ש"ח, כמובן שצחקתי עליה לא מעט; האוטו נראה מעט חבול, הרבה ק"מ, ושנת 86.

מאז היא זו שצוחקת כל הדרך אל הבנק ואל המכללה (...סטודנטית...), חוץ מטיפול וצמיגים חדשים, הרכב עובד נהדר וללא תקלות כלל.

בריאות לכולם!

פורסם

בסכום הזה הייתי ממליץ בחום על תחבורה ציבורית, כך תוכל לחסוך סכום שיאפשר לך בהמשך לרכוש רכב נורמלי ולא "להשקיע" בגויה מוטורית.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אני הייתי ממליץ על סקודה FAVORIT מ94-95, אך רק מהדגם LX.

ראיתי לא מעט כאלו בחיפושים עבור רכב דומה לחבר, רובם היו יד ראשונה או שניה עם ק"מ מאוד נמוך יחסית.

תחזוקה מאוד זולה, וגם אם כבר נדרש להחליף משהו אז החלקים מאוד זולים .

פרט לכך, תצרוכת דלק מאוד נמוכה.

under construction..

• תוכן חדש...