Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש יעוץ בשביל מכר, שמעוניין להחליף את העגלה המתישה שאין לי מושג איך היא הצליחה להגיע לפס ייצור, ניסן לארגו , מנוע 2.3 ליטר.

הוא מחפש כרגע וואן, שעדיין יספק את ה7 מקומות לא כולל נהג, אך שיהיה שונה לגמרי מהלארגו וזה אומר:

* חזק

* נוח לנסיעה

* שקט (יחסית ללארגו הטרקטור...)

ומה שכן הוא עדיין צריך להיות:

* דיזל

* אמין (למרות שרכב חדש לא אמור להיות כל כך בעייתי אבל עדיין)

* רצוי ידני אבל זה לא פרט שישלול רכב שאכן יענה על רוב הציפיות.

מה שכבר חשבנו עליו זה:

סיטרואן ג'אמפי.

קאיה קארניבל.

טיוטה הייאק או איך שלא קוראים לו.

תודה מראש.

שי :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

בקרניבל אין 7 מקומות חוץ מהנהג ובקושי 6, אלא אם כן יקח את הדגמים הישנים יותר עם ספסל אחורי שלם (ואז יש נהג+6), שנחותים באמינות אפילו יותר מהחדשים.

כעקרון הקרניבל מאד לא מומלץ! בגלל אמינות ובטיחות.

אם אוטומט לא חיוני העיסקה המשתלמת ביותר היא סיטרואן ג'אמפי/פיאט סקודו (מכונית זהה לחלוטין מאותו מפעל) עם 9 מקומות. חסרונות - בגאז' קטן ורמת גימור "מסחרית"

הרכב הכי זול עם 8 מקומות הוא פיאט דובלו. בגאז' אין בכלל.

אם העיצוב לא מפריע לו יש גירסת 9 מקומות לססנגיונג רודיוס - עם מנוע וגיר מרצדס ובאגאז' ענק.

חסרונות: גימור קוריאני עם "טאץ'" עזתי...

אני לא בטוח מה הקונפיגורציה של ה9 מקומות, יכול להיות שזה 4 שורות ואז לא נשאר בגאז'.

טויוטה הייאייס ("קלף חזק") שייך כבר לקבוצת המסחריות עם כל מה שזה אומר מבחינת נוחות נסיעה וגימור בסיסי (למעשה גם ג'אמפי שייכת לקבוצה). אם זה לא מפריע - זו בחירה לא רעה.

עוד בקבוצה: VW טרנספורטר, יונדאי H1 (שמעתי שלא מוצלח, לא מכיר), טרנזיט...

לי יש פיאט אוליסה עם 8 מקומות מרווחים. דיזל אוטומטי (מנוע זהה לג'אמפי). אני מאד מרוצה והיתרון הגדול הוא בבטיחות - 5 כוכבים + בקרת יציבות ESP.

לא היו שום בעיות אמינות עד כה (שנה ורבע), ואני מאמין שפיאט יתגמשו קצת במחיר.

הבגאז' כמו במיניוואנים אחרים (גרנדיס, טראג'ט, קרניבל), וקצת יותר קטן מאשר בMPV

אם מספיק לו נהג+6 (סה"כ 7) המבחר גדול עוד יותר.

פורסם

אני חושב שאתה בהחלט טועה ..

אנא שתקשיב , אם לא נסעת ברכבים הנ"ל עדיף שלא תמליץ על שומדבר !!!!!!

אני הייתי ממליץ בחום על קרניבל !!!

כול מה שאמר ULY היה חרטא - לאבא שלי הייתה קרניבל 02' . אחלה של רכב , ביצועים , נוחות , אמינות . רכב ממש ממש שלם וישבו 6+1 מושבים כולל נהג אך הוא מרווח מאוד !

פורסם

הקרניבל אכן מאוד מרווח, אבל אני לעומת זאת כן נסעתי לא מעט, ואני יכול לתמוך בדעתו של ULY, למרות שהיה ברור שיקפוץ איזה בעל קרניבל ויגיד שהרכב מושלם, הרכב אכן מאוד לא מומלץ.

פורסם
אני הייתי ממליץ בחום על קרניבל !!!

כול מה שאמר ULY היה חרטא - לאבא שלי הייתה קרניבל 02' . אחלה של רכב , ביצועים , נוחות , אמינות . רכב ממש ממש שלם וישבו 6+1 מושבים כולל נהג אך הוא מרווח מאוד !

כנראה שמרוב שאבא שלך הושיב אותך במושב האמצעי בשורה האחורית השתבשו לך עוד כמה דברים חוץ מהעכוז...

הקרניבלים מהדגם החדש (לא זוכר החל מאיזו שנה- אלה עם הפנסים המרובעים מאחור והספסל האחורי המתפצל) לא מתאימים ל 7 נוסעים, אפילו לילד לא יהיה נוח לשבת באמצע הספסל האחורי.

אתה גם מוזמן ללכת עם אבא שלך למוסך ולראות כמה קרניבלים רובצים שם עם מנועים פתוחים. במחשבה שניה זה לא כל כך נורא כי די מסוכן להיות על הכביש עם מכונית שקיבלה 2 כוכבים במבחן ריסוק של EURO-NCAP, תוצאה חריגה במיוחד לרכב בגודל כזה (...נו אני יודע שהגודל לא קובע במבחני ריסוק, אבל בכל זאת חריגה)

השואל שאל על מכוניות עם נהג + 7 (כלומר 8, אם אתה לא מאמין תשאל את אבא). יש אמנם קרניבל עם 8 מקומות (מומלץ ל 7 כאמור...) אבל הוא לא נמכר בארץ.

אם היית מרוצה מקרניבל אתה גם מלך המרוצים...

פורסם

נו אתם חושבים שאני הייתי יושב בשורה השניה , עליתי על האוטו 1000 ואחד פעמים ..

ומי אמר לכם שהוא קיבל 2 כוכבים במבחני ריסוק !

תיכנסו לקאיה - צפון ותקראו היטב , 5 כוכבים במבחני ריסוק לקרניבל 2005 !!!!!!!!!!!!!!!

רכב ממש איכותי ואמין , ולגבי על הקרניבלים שעומדות להן במוסכים - טפל ברכב והרכב ייטפל בך ,

ז"א ספר טיפולים כמו שרציך . לא תהייה לך בעיה בכלל עם הרכב ..

ממש מומלץ !

פורסם

בבקשה:

http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=5&id2=167

תיכנסו לקאיה - צפון ותקראו היטב , 5 כוכבים במבחני ריסוק לקרניבל 2005 !!!!!!!!!!!!!!!

גם עלי ניסו לעבוד בסוכנות קאיה עם המבחן הזה של NHTSA כשחיפשתי מיניוואן.

מדובר במבחן אמריקאי פחות מחמיר מה EURO-NCAP

בשרשור הזה היה דיון על מבחני הריסוק השונים, במיוחד בדבריו של טל שביט בתגובה 19.

פורסם
נו אתם חושבים שאני הייתי יושב בשורה השניה , עליתי על האוטו 1000 ואחד פעמים ..

1. רכב ממש איכותי

2. אמין ,

3. טפל ברכב והרכב ייטפל בך

4. לא תהייה לך בעיה בכלל עם הרכב ..

5. ממש מומלץ !

1. איפה אתה חי? רצוי שתעשה קודם רישיון ותעלה על רכבים אחרים.

2. אמין? אתה טועה, שוב מסכים עם ULY, מחליפים מנועים כמו גרביים.

3. הרכב אכן יטפל בך בעת תאונה.

4. אתה שוב טועה.

5. כשתשלם בעצמך תיקונים ותרגיש בעצמך אחזקת רכב - מהי, תבוא ותמליץ, עד אז תנסה להמנע, כרגע אתה בן של בעל קרניבל, וזה מה שאתה מכיר.

פורסם

ידידי...לפני שאתה ממהר להחליף אני ייתקן אותך בכמה דברים

1.ניסן לרגו זה רכב אמין מאוד!!! אבי נוהג ברכב משנת 97(יד ראשונה) ומעולם לא היו תקלות,כמובן שזה בתנאי שאתה מבצע טיפולים שוטפים.

2.נוחות-סביר להניח שכשתתייעץ עם אנשים שנהגו על הרכבים שציינת (ג'מפי,קארניבל וכו') תגלה שהלרגו יחסית נוח לעומתם. לפחות זה מה שאני התרשמתי.

לפני שאתה ממהר להחליף תבדוק תרכבים האחרים יכול להיות שעוד תתגעגע ללרגו,אלא אם אתה מתעקש על רכ חדש מהניילון שפה אתה עובר כבר לעניין אחר-כיף של רכב חדש.

בהצלחה

פורסם

לבחור שמעלי, הניסן לארגו באמת רכב מאוד אמין. בוא אני יספר קצת יותר על המצב, הבחור שמעוניין ברכב הוא בעצם הבוס שלי, ואני זה שנוהג ברכב רוב הזמן, הרכב הוא רכב של חברת תיירות ולפעמים משמש להעברה של תיירים או כל מיני מדריכים ואנשים, הלארגו מאוד אמין, אך אחרי 255 אלף קילומטר ו6 שנים (הרכב מודל 2000), הגיע הזמן להתקדם לרכב שיותר ראוי להסעת נוסעים. כמו כן הלארגו מאוד חלש רועש וקופצני.

הרכב המחליף אכן יהיה רכב חדש מהחברה.

שי. :wink:

נ.ב

יש אפשרות של נהג + 6 נוסעים.

והקריבל ירד מהפרק.

פורסם

אז ככה...

טוב שהדגשת את הייעוד של הרכב וזה שהוא יהיה חדש,לכן עולה האופציה הבאה שהיא היונדאי H1,הרכב יהיה ראוי להסעת תיירים,זהו רכב אמין ונוח.

גש לסוכנות יונדאי,אם תקנה תנסה להוציא מהם מסך לנוסעים ועוד כמה תוספות, ללא תוספת תשלום,זה אפשרי.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון לפני קנייה, מה לגבי VW קאדי החדשה? מתאימה לקריטריונים?

לגבי הH1 - זה באמת נשמע כאופציה הנורמלית ביותר רק הבעיה היחידה שהיעוד העיקרי של האוטו הוא בעיקר נסיעות של שליחויות ופחות הסעת אנשים ולפיכך עדיף אוטו קטן יותר שיהיה נוח לשליחויות שלא מצריכות הסעה נוסעים וגם נוח למקרה שכן יצטרך הסעת נוסעים. או הסאניאנג שאיני מצליח למצוא מידע עליו כלל, אך לפי מה שנאמר כאן, המנוע של הגיר והמרצדס אכן מושך מאוד (ולגבי המראה - השלמנו איתו).

שי.

• תוכן חדש...