Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום לכולם!!!

מאחר ונמאס לי לחפש כל הזמן דיסקים ברכב וגם עד שאני מוצא את השיר שאני מחפש

השיר קופץ ללא סוף ככה זה כל הדיסקים שלי לצערי

מה לעשות כמה שאני מנסה לשמור על הדיסקים תמיד יקרה מצב

שבאמצע נסיעה תזרוק את הדיסק לתא הכפפות יחד עם עוד 10 קודמים שזרקת שם וככה כולם נהרסים.

אז החלטתי לעשות סוף לעידן הדיסקים ולשדרג ל, איי פוד מתקדם שיענה לצרכיי,אז ככה המכשיר חייב להיות לפחות 4 גיגה ומסך כמה שיותר גדול ,מבוסס על דיסק קשיח,שיהיה נוח להפעלה ובעברית,בנוסף אני מחפש גם מתאם לרכב כמו דיבורית שעליו האיי פוד ישב ויתחבר למצת לצורך טעינה.

גם מעניין אותי איך האיכות האם משתנה האיכות כאשר אני מחבר את המכשיר למערכת שלי.

זה ה hu שלי דרך אגב אליו יתחבר ה אי פוד דרך יציאת ה aux.

http://www.isfar.co.il/sony/product.asp?family_id=3&catalog_id=149&id=558

תודה מראש לכול העונים והעוזרים!!!

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

אם תמיכה בעברית חשובה לך אתה צריך לעבור למכשיר של ארקוס או אייריבר, אני חושב שהם היחידים שתומכים בעברית.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

יש 2 שיטות לחיבור איפוד ל HU : הראשונה (ןהפחות מומלצץ) היא ע"י משדר רדיו.

השניה היא באמת ע"י מתאם שמתחבר לאיפוד ישירות דרך יצית AUX , כמו שאמרו צריך לבדוק האם ל HU שלך יש מתאם לאיפוד.

עוד משהו לגבי סוג האיפוד , אני הייתי ממליץ לקנות את הרגיל \ וידיאו , לא את המיני או את הננו , כי אין להם תושבות לאוטו.

פורסם

יש עוד דרך.

או יותר נכון הדרך השניה מתפצלת לשתיים. חיבור של המכשיר דרך הקונקטור, נתמך במכשירים מסויימים צריך לברר.

שנית דרך AUX ואין שליטה מהד יוניט על הנגן.

אגב, אני ממש ממליץ שלא להינעל על האייפוד, יש נגנים טובים יותר (או שיתאימו יותר טוב לצרכיך)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

האמת שלא איכפת לי שלא יהיה שליטה מהמכשיר שלי

ובקשר ליציאת ה AUX אי אפשר לחבר אותו פשוט מהאוזניה שלו ליציאת הAUX שלי

חשבתי על PSP בגלל המסך הגדול,מה אתם אומרים?

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

ה PSP זה יותר למשחקים , הגירסה הבסיסית מגיע עם 64 מגה של זיכון (שזה ל MP3 די בדיחה ..) וצריך לקנות זיכרון נוסף,

שעולה 1000 ש"ח + - בשביל גיגה אחד נוסף. אז אם זה לצורכי מוזיקה ה PSP לא יוצא משתלם ..

פורסם

לי יש את ה IPod Nano אחלה של מכשיר אני מאוד מרוצה ממנו , נוח לתפעול , מחזיק הרבה זמן אחרי טעינה של כמה שעות,

קטן ונוח - אז נכון החיבור שלו לא יהיה נוח ל HU , אבל בתור נגן - אני אישית מאוד ממליץ.

פורסם

למה לא אי פוד?

לפי מה שהבנתי האי פוד מושלם לצרכים שלך, האי פוד החדש בעל מסך ענק- 30 ג'יגה של זיכרון

יספיקו לך (אני מניח), שליטה קלה ונוחה מהמכשיר, הרבה מאוד אפשרויות חיבור ותושבות לרכב

ואם ההד יוניט שלך מתאים אז תוכל גם לשלוט בו מהפאנל..

300$+ מיסים בארה"ב או משהו בסביבות ה2000 שקל בארץ.

1.8T 8)

פורסם

המסך של ה IPod נוח מאוד, ולא כל כך קטן (יחסית לשאר הנגנים בשוק ...). אתה תמיד יכול לקנות את ה IPod Video,

שהוא יותר גדול , אבל בשביל מה צריך מסך "כל כך" גדול - אם אתה רוצה נגן מולטימדיה אז נכון המסך הגדול חשוב אבל

אם אתה מחפש נגן MP3 , המסך של ה IPod הוא ממש אחלה (גם של ה Nano) .

• תוכן חדש...