Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב: פולו 2002 1.4 בנזין, גיר רגיל, 102000 ק"מ, קוד מנוע AHW.

אז ככה: לפני יומיים החלפתי שמן ומסנן במוסך, שמתי שמן 5w40 של Agip ומסנן של Mann Filters.

נסעתי כבר יותר מ-450ק"מ אחרי ההחלפה ללא כל בעיות.

היום נסעתי כרגיל, לא היו בעיות, החנתי, חזרתי, מניע ושומע מעין חירחורים.

פתחתי מכסה מנוע, בדקתי את מקור הרעש. לא מהמנוע עצמו, לא מהטיימינג, הוא מגיע מכיוון הרדיאטור והאיזור של רצועת האלטרנטור (אני יודע שהיא צריכה החלפה כי היא הייתה קצת יבשה, יש לי כבר רצועה של דאייקו בבגאז').

השארתי את האוטו מונע, ראיתי שאין נזילות, שהוא לא מתחמם ואין עשן לבן/שחור/כחול מהאגזוז. השארתי את האוטו שם וחזרתי הבייתה במונית.

ביום ראשון אגרור אותה למוסך.

יש למישהו השערות מה יכולה להיות הבעייה?

בתודה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

:roll: מנסיוני מדובר ברעש מהחלק הגמיש של צינור הפליטה הקד'.צמפיון כבר הוציאו בנושא הוראה טכנית לביטול רעש זה ע"י הרכבת קפיץ שמחזיק חלק גמיש זה בחלץ-וחסל הרעשים.

:snipersmi :snipersmi כריש
פורסם

אהלן

עדכונים: חבר של אבא שלי בדק את האוטו. אמר שרצועת הטיימינג עומדת להיקרע, אמר לא להניע את האוטו ולגרור אותו למוסך ביום ראשון. כניראה שלא שמעתי טוב והרעשים בעצם מהטיימינג...

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אהלן.

ביצעתי החלפה לפני קצת יותר משנה וחצי ו-45000 ק"מ במוסך מורשה של פולקס'. מאז עשיתי טיפול אחד במוסך מורשה ושאר הטיפולים עשיתי אצל חברים של אבא שלי (שיקול כלכלי, לא לוקחים לי כסף על עבודה וחלקים בחצי מחיר, וגם תשלומים על מזומן...) אם הייתי מבצע טיפולים אצל היבואן הייתה לי אחריות (יש שנתיים אחריות אם עושים את כל הטיפולים בחברה).

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אם אחרי שנה ו...או 45 אלף קילומטר הרצועה במצב שעומדת להקרע משהו לא תקין - יש לבדוק את המותחן, גלגלות, ומשאבת המים

פורסם
איך אתה מגיע למצב שהרצועה עומדת להיקרע ?

לא ביצעת החלפה לפי הוראות יצרן ?

מה הם הוראות היצרן לגבי פולו 2003?

מתי צריך להחליף?

שבת שלום.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם
מה הם הוראות היצרן לגבי פולו 2003?

מתי צריך להחליף?

שבת שלום.

תלוי דיזל או בנזין

דיזל בודקים ב 75.000 וב90.000 עושים

בנזין בודקים ב90.000 ועושים ב 120.000 אלף

עכשיו יש הוראה חדשה בצמפיון כול טיפול גדול בודקים טיימינג חובה!!

פורסם

טיימינג בפולו : 90 אלף ק"מ או 3 שנים.

יש סיכוי שלא החליפו לך גלגלת כשביצעו טיימינג,

הגלגלת אצלי באוטו ממש התפוררה כשביצעתי טיימינג (במוסך מורשה) לא מזמן,

מה שמוביל למסקנה שבטיימינג הקודם היא לא הוחלפה (גם במוסך מורשה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אהלן.

אפשר להרגע. האוטו במוסך ברע"מ בבאר שבע, הטיימינג שלם ובריא (לזכות המוסך ניתן לומר שלמרות שלא ביצעי טיפולים אצלהם מאז הטיימינג נאמר לי כי הוא באחריות מכיוון שהוא הוחלף אצלהם לפני כשנה וחצי ו-42000 ק"מ ולא היה שום נסיון של התנערות מאחריות).

משאבת המים הלכה לעולמה. המחיר הוא 1200 ש"ח כולל מע"מ עבודה והחלפת נוזל קירור.

אבא שלי מעדיף לבצע את התיקון במוסך המורשה מכיוון שמשאבת המים קשורה לטיימינג והוא מפחד שמישהו אחר יתעסק עם זה. (לדעתי בצדק, ישנן 2 רצועות ו-3 מותחנים וזה לא כ"כ פשוט ולא מדובר בהחלפת שמנים/מסננים אלא בדבר הרבה יותר יקר).

נקווה שלא נגרם עוד נזק.

איתמר ג'ורג'.

• תוכן חדש...