Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש המצלה למגבר 4 ערוצים..

בסדר גודל ומחיר של הרוקפורד P4004

היה לי אותו ברכב הקודם שלי הוא היה אחלה דיי איכותי אבל חלש.

המגבר יגביר סט 6X9 100RMS

וסט קומפוננט 85RMS

דגש על איכות.

תודה

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

תלוי באמת מה התקציב

אם אתה מחפש משהו זול הייתי ממליץ לך לייבא רק היפוניקס אחלה מגברים במחירים טובים ואיכות טובה

ואם היית מרוצה מה4004 אז קח את ה8004 של רוקפורד ואם אתה רוצה טיפה אבל ממש טיפה יותר איכות נקנה את ה8004 של אוריון אותם מחירים -+ וכל יציאה מספקת לך 100RMS ב4 אום

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

הם ממש טיפה יותר איכותיים אבל זה לא אומר שאתה תשמע את זה וגם ממש טיפה יותר יקרים 100 שקל ככה

אבל תגיד את התקציב שלך קודם שנכוון אותך יותר.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני רוצה להשקיע סביב ה 1500 שח +- (עלות של P4004)

לומרות שאני יכול להביא אותו ב כ 1200.. השאלה האם הוא מספיק חזק בישביל רמקולים 100 RMS וקומפוננט 85RMS.

כי למיטב ידיעתי המגבר הזה מוציא קצת יותר ממה שרוקפורד מצהירים (50X4)

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

אם אתה מעוניין במגבר רציני וטוב ..

תקנה את LIGHTNING AUDIO S4.300

או LIGHTNING AUDIO S4.600

ה300 טיפה ישן אבל הוא אותו דבר כמו ה600

אני יש לי אותו הוא פשוט משו בנזו***

פורסם

JBL, אינפינטי. אין הרבה תחרות במחירים האלו, אולי אולי אם אתה מעדיף את הסטטוס וההרגשה הטובה אז אוריון 4004.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

זה תלוי גם בנצילות של כל סט...תגיד איזה סטים יש לך ואז נוכל לדעת יותר טוב....יש סטים שישמעו מצויין גם עם 50 RMS כאשר הם מוצהרים על 150...

פורסם

הP4004 הוא מגבר נורא חלש יחסית, במחיר לא רחוק ממנו אתה יכול למצוא מגבר הרבה יותר טוב...

סם.

פורסם

לי אישית לא היה ניסיון עם לאנזר, אבל לפי מה שאנשים אומרים הם לא הכי אמינים, והם לא עומדים מאחורי ההצהרות שלהם לגבי העוצמה...

סם.

פורסם

בוא תגיד לי רק איך הגעת שהקומפוננט שלך הוא 75-85 לא יודע מה כתבת...הוא 60...ולא יכול לקבל יותר גם אם תרצה או לא תרצה...לי יש אותו ואני ניסיתי לתת לו יותר זה לא נשמע טוב...הרוקפורד יספיק לך...גם JBL/INFINITY יספיק לך..

• תוכן חדש...