Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סאב יותר טוב מבחינת איכות ועוצמה הקיקר קומפ וי אר 400 אר אמ אס או הSPL ELF 12 אינטש בהספק של 500 אר אר אמ אס איזה סאב יותר איכותי ועוצמתי כי היום אני הלכתי לחנות והוא עושה שהSPL שציינתי יותר חזק מהסולו בריק של קיקר המרובע(הוא עשה השווה בינהם מי יותר חזק) אני מחפש סאב SQL אז איזה מהסאבים יותר טוב

תודה

פורסם

אנשים כל אחד והאוזן שלו אבל בכללי חוץ ממה שהוא אמר יש יותר טוב או שאתם לא מסכימים

פורסם

אין דבר כזה כל אחד והאוזן שלו מבחינת עוצמה ואני ממש לא מאמין שהסאב של SPL יותר חזק מקיקר L7 !

אני חושב סתם בלבל לך את השכל בשביל שתקנה את זה עזוב אותך ממה שאומרים לך אתה צריך לשמוע ולבחור !

דעתי האישית הייתי הולך על קיקר בתיבה אטומה אחלה סאב שבעולם במחיר טוב.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

LOL חזק יותר מהSOLOBARICK....בוא נעשה את זה ככה:

בכמה הוצע לך אותו SPL שמוכרו שיבח אותו באלפי תארים?

נ.ב: זכור לי שאתה מחדרה , לאיזה חנות בדיוק הלכת שאמרה לך את "דיברי חוכמתה"?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
LOL חזק יותר מהSOLOBARICK....בוא נעשה את זה ככה:

בכמה הוצע לך אותו SPL שמוכרו שיבח אותו באלפי תארים?

נ.ב: זכור לי שאתה מחדרה , לאיזה חנות בדיוק הלכת שאמרה לך את "דיברי חוכמתה"?

דרייב אין שלומי אמר לי שהסולו בריק כמה שהוא עולה יקר וה SPL זול הוא עושה לו בית ספר ואני לא קונה את הSPL ממנו אני קונה מחבר אולי או שבכלל אני לא יקנה אני רק רציתי לדעת איזה סאב לקחת..ודרך אגב חפרתי קצת ומצאתי שהSPL עולה 40 דולר באינטרנט ,ואם בא לך אחי לשמוע את ה"חרטוטים" שאתה קורא להם בוא איתי לדרייב אין ותסתכל איך הוא לא עובד עליך.
פורסם

איך הוא בדיוק קובע שהסאב הזה חזק יותר מהסולו?אגב את הסולו הוא מוכר?

איך הוא בדק עם מכשיר מדידה יעודי ואותם תנאים?[מה שלא ניראה לי] או לפי האוזן?

אגב את דייב אין אני מכיר לא מהיום ואת שלומי אני גם מכיר שלומי יש לו ידיים טובות פה אני יכול להסכים איתך המחירים שלו גבוהים [דהה] לגבי הדברים שהוא אומר אני הייתי ניזהר ולוקח דברים בעירבון מוגבל ובפרופורציה, אם כבר מהתחלה עבורך הוא "אליל" וכל מילה שלו היא קודש ,אז שיהי לך מברוק.

אין לי מה לחפש שם לא כקונה[אני את המוצרים שלי קונה מיבואנים ובעזרת חברים המעורבים בתחום]

לא בהתקנות[תודה לאל אני יודע להתקין לבדי את הכל ולא מהיום..] ובטח שלא בעזרה והתייעצויות בדבר מוצרים[שיש לי חברים מקצועיים בפורום הזה שאם צריך אני נעזר בהם טלפונית].

אז אם כל הכבוד ,ויש כבוד -אתה בוחר בשלומי , אני לא!

פורסם
איך הוא בדיוק קובע שהסאב הזה חזק יותר מהסולו?אגב את הסולו הוא מוכר?

איך הוא בדק עם מכשיר מדידה יעודי ואותם תנאים?[מה שלא ניראה לי] או לפי האוזן?

אגב את דייב אין אני מכיר לא מהיום ואת שלומי אני גם מכיר שלומי יש לו ידיים טובות פה אני יכול להסכים איתך המחירים שלו גבוהים [דהה] לגבי הדברים שהוא אומר אני הייתי ניזהר ולוקח דברים בעירבון מוגבל ובפרופורציה, אם כבר מהתחלה עבורך הוא "אליל" וכל מילה שלו היא קודש ,אז שיהי לך מברוק.

אין לי מה לחפש שם לא כקונה[אני את המוצרים שלי קונה מיבואנים ובעזרת חברים המעורבים בתחום]

לא בהתקנות[תודה לאל אני יודע להתקין לבדי את הכל ולא מהיום..] ובטח שלא בעזרה והתייעצויות בדבר מוצרים[שיש לי חברים מקצועיים בפורום הזה שאם צריך אני נעזר בהם טלפונית].

אז אם כל הכבוד ,ויש כבוד -אתה בוחר בשלומי , אני לא!

בוא נענה לך על השאלות:

הוא קובע בזה שהוא עשה השוואה בחנות שלו עם הסולו בריק שהוא מוכר והSPL והוא שאל אנשים שעברו אצלו מי יותר חזק בלי להגיד את החברה והם אמרו שהסאב של SPL לוקח,הוא בדק נראה לי לפי האוזן ,כי הוא אומר לא צריך כלום כדי למדוד הוא אומר לי: "אתה שומע פשוט יותר מדוייק וחזק",אז בשביל מה צריך מכשירי מדידה, אני אחי לא קונה ממנו אחי רק עברתי בחנות..,והוא לא בשבילי אליל אני תמיד קורא לו חרטטן כי זה מה שהוא, הוא מוכר סולו בריק ב4000 נראה לך שאני יקנה??- אני לא קונה אצלו...,ואני בדיוק כמוך מתייעץ עם אנשים מהפורום הטוב הזה! ,שעוזרים לי בכל דבר שאני צריך ווכה לא גורמים לי לשפוך כסף, לא הקשבתי להם פעם אחת ועשיתי טעות שקניתי קומפוננטים שהם בכלל לא משהו..ודרך אגב אחי מאיפה אתה מחדרה אולי אני מכיר אותך אחי?

תודה

פורסם

1."איזה סאב יותר חזק"-מודדים על פי ערך בשם עוצמה [DB] ,עוצמה מודדים על פי מכשיר מדידה יעודי."אוזן משקרת"-אוזן לא מקבילה למכשיר כזה ואינה יכולה לתת אינדיקציה מדוייקת כמו המכשיר.

עצם העובדה שהוא אמרל לך"לא צריך כלום בישביל למדוד,רק את האוזן",מראה כמה יסודי ומקצועי הוא ...

2.תלוי מאד עם איזה תיבות הוא עבד על כל סאב [פורט,סגורה,נפח,תדר הדגשה וכו'..]ככה שישר לקבוע מי מבין ה2 יותר "חזק ומדוייק" מבלי להתייחס לפרמטרים הנ"ל זה שוב מראה לך כמה יסודי ומקצועי הוא...

3."הוא מוכר את הסולו באריק ב4000"-רק משקף את דבריי בהקשר למחירון מוצרים שלו[את הסולו אפשר גם למצוא ב1700 חדש ובטוח יש מקום שאפשר בעוד יותר פחות].

4.שאלות אישיות שאל בה"פ ,אני מבטיח לענות .

שבת שלום.

פורסם
1."איזה סאב יותר חזק"-מודדים על פי ערך בשם עוצמה [DB] ,עוצמה מודדים על פי מכשיר מדידה יעודי."אוזן משקרת"-אוזן לא מקבילה למכשיר כזה ואינה יכולה לתת אינדיקציה מדוייקת כמו המכשיר.

עצם העובדה שהוא אמרל לך"לא צריך כלום בישביל למדוד,רק את האוזן",מראה כמה יסודי ומקצועי הוא ...

2.תלוי מאד עם איזה תיבות הוא עבד על כל סאב [פורט,סגורה,נפח,תדר הדגשה וכו'..]ככה שישר לקבוע מי מבין ה2 יותר "חזק ומדוייק" מבלי להתייחס לפרמטרים הנ"ל זה שוב מראה לך כמה יסודי ומקצועי הוא...

3."הוא מוכר את הסולו באריק ב4000"-רק משקף את דבריי בהקשר למחירון מוצרים שלו[את הסולו אפשר גם למצוא ב1700 חדש ובטוח יש מקום שאפשר בעוד יותר פחות].

4.שאלות אישיות שאל בה"פ ,אני מבטיח לענות .

שבת שלום.

אני מאמין שהסאב של SPL יותר חזק בגלל התיבה שהוא היה נמצא בא זאת הסיבה היחידה
פורסם

נו באמת סאב של SPL של 500 RMS יותר חזק מה L7 ?!? ו L7 ב 4K ?!?

הוא שאל אנשים , באיזה אוטו הכל היה מותקן ?!? איזה מגבר ?!? ישנם מגבר שלא יזיזו ל L7 ויטגנו את ה SPL ...

שד"א נחשבת לחברה מאוד בינונית בארה"ב , וזה גם למה 40 $ בשביל סאב ..

פורסם

חחחח שלומי.. אני רק יכול לאחל לו "בהצלחה" עם החנות שלו ...

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

הקיקר L7 סאב מאוד חזק אבל דורש מגבר מאוד חזק

וה-SPL סאב מאוד טוב לא לזלזל אם לא שמעתם לכן אם ישלך מגבר בינוני תלך על ה-SPL

כי לקיקר זה לא יזיז

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2

:twisted: