Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הקומפוננט המומלץ ביותר במידה 6.5''? אני רואה המלצות על מורל פולס שאפשר להשיג במחיר הזה, אבל בכל החנויות באינטרנט לפחות הוא לא נמכר בפחות מ500 שקל

האם יש איזשהו קומפוננט אחר עדיף בטווח המחירים הזה? ואיפה אפשר להשיג את המחיר הטוב ביותר בשבילם?

קחו בחשבון שהם יוגברו על ידי בערך 120 וואט RMS ככה שמבחינת הניצול אני לא חושב שתהיה בעיה.

306T

פורסם

כך בחשבון שיש מקומות שמוכרים את המורל ב480, ואני חושב שאם תנסה, תצליח להוריד ל450, שזה עדיף על כל קומפוננט אחר במחיר הזה.

יש גם את המגנט שאתה יכול לקנות ב450 בערך...

פורסם

פעם היה בזאפ ב480. עכשיו אני גם לא ראיתי, אבל אם תעשה חיפוש בוואלה, או איפשהו אני חושב שתמצא, תבדוק בכל מני חנויות, ותנסה להוריד. המורל פולס בדיוק מתאים לך גם מבחינת עוצמת ההגברה שלך.

הם 120RMS...

סם.

פורסם

מה בנוגע לתחנה המרכזית הישנה בתל אביב?

לפי מה שהבנתי שמה אפשר להוציא כל דבר במחיר של פחות מהמחיר שוק הרגיל... עם קצת מיקוח בריא

הקטע זה אם מישהו יודע אם הרכיבים שמה מקוריים ואם יש אחריות רגילה...

306T

פורסם

אני לא יודע, לי אין ניסיון עם קניה שם. לא רוצה להגיד לך סתם.

אבל אמרתי לך תעשה חיפוש בטוח יש מישהו שמוכר את הרמקולים האילו בפחות מ500 ותוריד אותו פשוט.

כעיקרון תראה פשוט מה רשום על הרמקולים במרכזית, ותבדוק פשוט אם רשום מורל וכל זה, כי זה הדגם הפשוט שלהם אז אני לא מאמין שיזיפו.

סם.

פורסם

ואחריות!!

תבדוק שתהיה אחריות.

זה קריטי

למרות שבשימוש נכון הסיכוי לתקלה במוצר זה אפסי (לפחות אצלי).

פורסם
מה בנוגע לתחנה המרכזית הישנה בתל אביב?

לפי מה שהבנתי שמה אפשר להוציא כל דבר במחיר של פחות מהמחיר שוק הרגיל... עם קצת מיקוח בריא

הקטע זה אם מישהו יודע אם הרכיבים שמה מקוריים ואם יש אחריות רגילה...

אני קניתי את הפולס שם והם מקוריים ואם אחריות אתה יכול לא לדאוג

יש שם בסתות באחד מהבסתות יש בחור עם כיפה סרוגה

הוא אחלה לבחור אני קניתי אצלו נראה לי בסביבות 400 שקל אני לא זוכר מקסימום תוסיף עוד 50 שקל תאמין זה יהיה שווה

אבל שווה לבדוק:wink:

תתחדש:-P

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

הבנתי אני אמור בתחילת שבוע הבא לקפוץ לשם ואני אחפש אותו

רק שאלה אחת אליך- אחריות קיבלת על המוצר?

306T

• תוכן חדש...