Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגש על איכות התקציב עד 1500 פתוח ליד שנייה +השקעה קצת בתקציב אם צריך אני צריך 3 יציאות למכשיר לקומפונט לסאב ול 6X9 אני צריך שיהיה אמין וטוב ושיהיה לו פונקציות כי אני לא רואה הבדל בין הסדרות היקרות לזולות מלבד הפונקציות ..אני רוצה משהו בסיסי שבעוצמות גבוהות לא יהיה עיוות בסאונד בקיצור שיהיה איכותי

תודה

פורסם

טוב תקשיבו ההורים שלי נוסעים לתאילנד וכנראה יקנו לי משם רדיו דיסק אבל השאלה היא איזה חברה אלפיין פיוניר גיויסי פנסוניק קלריון סוני רק מה יש פול חברות שם בתאילנד לגבי הטיונר הוא אסיאתי ואני מאמין שיתאים לארץ עכשיו עד תקציב של 400 דולר שזה מחיר רשמי נגיד של רדיו דיס בארה"ב, שבתאילנד הוא יעלה בזולללל בהרבה מהמחיר הזה איזה רדיו דיסק איכותי אני יוכל להביא?

תודה

פורסם

אנשים אני צריך החלטת פה אחד מה לקנות..דרך אגב הרדיו דיסק מבחינת הגברה יגביר את האחוריים שלי ככה שאני לא רוצה עיוות בכלל בווליום גבוה שיהיה בכללי יפה כזה אני אוהב את הקטע של המסך צבעוני וזה אבל אם זה על חשבון האיכות לא בא בחשבון

תודה

פורסם

עם כל ההתלהבות, תתחיל לכתוב עם סימני פיסוק. זה מעצבן לקרוא הודעות ככה.

המחירים בתאילנד של אלפיין וקלריון די יקרים. הפרש של מאות שקלים בודדים ממחירי הארץ.

פיוניר וקנווד לעומת זאת יש בשפע ובמחירים מגוחכים (מייצור מקומי).

הבעייה הכי גדולה בתאילנד היא שרוב האנשים לא יודעים לאן לגשת.

כשההורים שלך יהיו בבנגקוק, תגיד להם שיקחו מונית או טוקטוק ל"קלונגטום סנטר" (בלי לבטות את הל') שנמצא ליד הצ'יינה טאון. שוק מקורה ענק עם המון המון דוכנים של אודיו. הרוב השולט הוא מוצרים מקומיים, פשוטים וזולים אך יש מס' דוכנים שמוכרים את "הדברים האמיתיים".

המחירים די זהים בדוכנים ואין הבדלים משמעותיים.

אני קניתי לפני כמה חודשים פיוניר 9650 ב 1550 שקלים. אתה מוזמן לראות כמה הוא עולה בזאפ.

אני רכשתי את המכשיר שלי בדוכן 12v car hifi. הוא נמצא בפינת A16-5 ו A16-6.

בחור על הכיפאק מקוריאה שמדבר אנגלית סבירה ביותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
עם כל ההתלהבות, תתחיל לכתוב עם סימני פיסוק. זה מעצבן לקרוא הודעות ככה.

המחירים בתאילנד של אלפיין וקלריון די יקרים. הפרש של מאות שקלים בודדים ממחירי הארץ.

פיוניר וקנווד לעומת זאת יש בשפע ובמחירים מגוחכים (מייצור מקומי).

הבעייה הכי גדולה בתאילנד היא שרוב האנשים לא יודעים לאן לגשת.

כשההורים שלך יהיו בבנגקוק, תגיד להם שיקחו מונית או טוקטוק ל"קלונגטום סנטר" (בלי לבטות את הל') שנמצא ליד הצ'יינה טאון. שוק מקורה ענק עם המון המון דוכנים של אודיו. הרוב השולט הוא מוצרים מקומיים, פשוטים וזולים אך יש מס' דוכנים שמוכרים את "הדברים האמיתיים".

המחירים די זהים בדוכנים ואין הבדלים משמעותיים.

אני קניתי לפני כמה חודשים פיוניר 9650 ב 1550 שקלים. אתה מוזמן לראות כמה הוא עולה בזאפ.

אני רכשתי את המכשיר שלי בדוכן 12v car hifi. הוא נמצא בפינת A16-5 ו A16-6.

בחור על הכיפאק מקוריאה שמדבר אנגלית סבירה ביותר.

איתמר.

ההורים, אתה יודע לא ממש מתמצאים בדברים, אם הם מגיעים למקום שאמרת, איך אמרת שלא יזהו חיקוי? ודבר שני מי מהחברות אצלך בעדיפות ראשונה פיוניר או אלפיין,קלריון(הדגם הכי טוב שלהם מפחיד!!),קנווד(כי ראיתי את המכשירים הצבעונים והם נראים טובים לאללה)פנסוניק,ו ג'ויסי(גם דגמים יפים אבל זולי יחסית),מבחינת איכות?,והאם הדגם שקנית הוא הכי טוב של פיוניר, או ששוה לקחת דגמים אחרים..?

והפעם השתדלתי עם סימני פיסוק.חח

תודה אחי

פורסם

הם יזהו שזה לא חיקוי כי זה מגיע באריזה המקורית.

כתבתי לך שאלפיין וקלריון מתומחרים די גבוה בתאילנד, גם בקניונים וגם בשוק הענק הזה. פיוניר וקנווד נמכרים במחירים מצחיקים.

את המכשירים האיכותיים של קנווד לא ראיתי כל כך, פיוניר היו נפוצים יותר.

המכשיר שלי הוא המכשיר הכי מתקדם בסדרה הבינונית של פיוניר. לא מצאתי את "ספינת הדגל" של פיוניר, ה DEX-P90RS.

בת'כלס ההבדלים בין הסדרות הגבוהות של פיוניר (7, 8, 9) היו בערך 200 שקלים בין סדרה לסדרה...

תדפיס את הכרטיס ביקור ששלחתי לך, שהם יסתובבו בשוק שיבקשו עזרה איך להגיע לבחור הזה. קוראים לו BALL.

איתמר.

Picture 003 (Large).jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הם יזהו שזה לא חיקוי כי זה מגיע באריזה המקורית.

כתבתי לך שאלפיין וקלריון מתומחרים די גבוה בתאילנד, גם בקניונים וגם בשוק הענק הזה. פיוניר וקנווד נמכרים במחירים מצחיקים.

את המכשירים האיכותיים של קנווד לא ראיתי כל כך, פיוניר היו נפוצים יותר.

המכשיר שלי הוא המכשיר הכי מתקדם בסדרה הבינונית של פיוניר. לא מצאתי את "ספינת הדגל" של פיוניר, ה DEX-P90RS.

בת'כלס ההבדלים בין הסדרות הגבוהות של פיוניר (7, 8, 9) היו בערך 200 שקלים בין סדרה לסדרה...

תדפיס את הכרטיס ביקור ששלחתי לך, שהם יסתובבו בשוק שיבקשו עזרה איך להגיע לבחור הזה. קוראים לו BALL.

איתמר.

ידוע לך בכמה מתומחר שם האלפיין כי לדעתי הוא הכי איכותי לא

משהו בסגנון הזה:cda-9857.jpg

http://www.alpine-usa.com/en/products/product.php?model=CDA-9857&lang=en&tab=F

או שיש יותר טוב מזה? אוני מתכוון רק לאודיו לא לוידאו..

תודה

פורסם

טוב מכיוון שהנסיעה קרובה ואני לחוץ בזמן נכנסתי קצת לאתרים של החברות וחיפשתי מכשיר שיספק אותי גם מבחינת יופי וגם איכות,טוב אז ככה:

קלריון- הם לדעתי ה מתחרה של אלפיין אבל ספינת הדגל שלה לא מוצאת חן בעיניי אני אוהב את הסדרה 9

אלפיין-ספינת הדגל DVA-9990 בהחלט מכשיר יפה לעין ובעל טכנולוגיות וחיתוכים בקיצור אהבתי אבל בטח הוא יקר מידי והוא בטח כמו ה35/9855/53 (בתכלס אני לא יודע מה המכשיר הכי טוב שלהם בסדרות האלה)בטכנולוגיות חוץ מהDVD

פיוניר-לדעתי מספר אחד ביופי הP8MP המכשיר הכי יפה אבל באסה שהוא לא צבעוני ספינת הדגל לא אהבתי אותה כי אני מחפש שילוב יפה ולא נראה לי שהיא איכותית כמו אלפיין וקלריון

JVC-המכשירים שלהם בהחלט יפים כמו הפיוניר הספינת דגל שלהם יפה אבל לא איכותית נראה לי כמו השאר נדלקתי על מכשיר עם מסך וידאו צבעוני בצד ושתי עיגולים כאלה בצד

יש עוד כמה חברות אבל אלה 4 המועדפות עליי

אז השאלה שלי מה אתם בוחרים מבין כל החברות ואיזה דגם אתם בוחרים שיספק את האחוריים,הקומפוננטים המגבר שלי,והמונו והסאב שאאני אחבר בעתיד

תודה רבה

פורסם
P8MP מכשיר ברמה גבוה מאוד , יופי - על טעם וריח גם לדעתי הוא מאוד יפה , ואיתמר כבר אמר לך שתוכל למצוא את

הפיונירים בתאילנד במחירים טובים - לדעתי לך עליו .

אני חם גם על הפיוניר הזה אבל מה ההבדל בינו לבין סדרה 8 האחרת הצבעונית וסדרה 9

ועוד משהו מהה ההבדל בינו לבין הקלריון הזה:

http://www.clarion.com.au/Product_pdfs/DXZ956MC%20Features.pdf

תגיד לי מה יספק אותי מבין השניים

תודה אחי

פורסם

לא ראית מה איתמר אמר לך ?!? המכשירים של קלריון ואלפיין הם כמעט באותם מחירים כמו בארץ ! אז אין לך מה להסתכל עליהם.

ההבדלים לסידרה 9 ? תערוך השוואה באתר של פיוניר , אם אני זוכר נכון האקולייזר שם עם יותר אפשרויות, אבל גם ב P8MP

לא חסרות אפשרויות (נכון לא כמו באלפיין ...) , הוא מכשיר ברמה מאוד גבוה , אני אישית איתו כולה כמה ימים ומאוד מרוצה ממנו.

• תוכן חדש...