Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דברים...

איזה סוג גבוה נמוך?

אתה יכול לגשת לסדנאות שיפורים מחירים קצת גבוהים אבל יתאימו לך מה שתרצה

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אני רוצה משהו לא גבוה אבל יפה...כי זה לא אוטו רק שלי זה של כל המשפה ואני רוצה לעשות אותו יותר יפה....חלונות שחורים,מגני רוח,וילון יפה של הונדה מאחורה כל מיני דברים קטנים

פורסם

מאיזה אזור אתה ????

אם אתה מאזור הצפון הייתי מציע לך לגשת לפירוקיות בשפרעם , הייתי שם שבוע שעבר ויש שמה כל מה שאתה רוצה כולל ספויילרים , אם אתה רוצה יש שם גם יגואר XKR לפירוק (:-) אני לא האמנתי שראיתי אותה .... )

ואם אתה שואל כמה עולה שם ספויילר ??? אז ככה - הם יגידו לך שהם רוצים 100 או 150 ש"ח אבל תתמקח איתם תגיד להם שאתה מוכן לתת להם 50 שקל ואז הם ירדו במכיר עד שיצא לך בערך 80 שקל !!!!!!!!!!!!!!

בהצלחה ......:-P

פורסם

זה קצת בעיה אני גר באילת.....אבל אבא שלי נוסע אל איזה שבועיים לצפון...אז אני יגיד לו

פורסם

יש בכניסה לאילת פירוקיה עם 206 cc כתומה על הגג. הם מאוד נחמדים ואתה יכול לשאול טותם במידה ואין להם אם הם יכולים להזמין לך מפרוקיה אחרת. הייתי אצלם ביום שישי והם הפנו אותי לפרוקיה מסוימת במרכז שיש להם את החלק שחיפשתי.

אופק.

• תוכן חדש...