Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..יום שבת עשיתי טיפול 10,000 לרכב+החלפת כל הרצועות (כולל טיימינג)+ברקסים וגם שמן גיר.

הרכב הוא מצובישי סופר לאנסר גיר רגיל. כאשר אני מניע את הרכב בבוקר ומתחיל בנסיעה ואני כבר נמצא בהילוך שלישי ואני צרך להוריד לשני כדי להאט ההילוך נכנס קשה ממש קשה צריך למשוך את הידית כמה שניות בכוח כדי שיכנס ההילוך וברגע שהוא נכנס הגיר נותן מן מכה כזאת חזקה הוא מרעיש, רק כאשר אני נמצא במהירות ממש נמוכה ואני בשלישי אז ההילוך נכנס חלק לשני.

מה הבעיה בעצם? יכול להית בגלל שהשמן שהוחלף חדש בגלל זה לא נכנס חלק כלומר הצמיגות שלו גבוה? המכונאי אמר לי שצריך להחליף כל 90 אלף ק"מ שמן גיר הרכב עשה בסך הכל 70 אלף.

יש לציין רק כשהרכב חם כלומר אחרי נסיעה של 20-25 דקות נכנס יותר קל ההילוך.

תודה לעוזרים.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

שמן הגיר צמיגי מידי אבל זה מצביע על שחיקה בגיר עוד מעט גם השמן הדליל יותר יגרום לאותו מצב.

החלף לשמן גיר בצמיגות בנכונה ומחברה ריכותית, אניי ממליץ בחום על התוסף של מוליקיוט!

פורסם

אז מה אתה אומר בעצם להחליף את השמן או שהצמיגות תרד במשך הזמן וזה יחזור להכנס חלק ההילוך???

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם
אניי ממליץ בחום על התוסף של מוליקיוט!

אשמח לשמוע על החומר הזה...

יש אתר עם מידע לגביו? איך מאייתים באנגלית?

תודה

I30 CW

פורסם

חפש שמן "חד-דרגי" בצמיגות 80 או צמיגות 90. השמנים הרב-דרגיים (80W90 למשל) מתפקדים לא טוב בגירים ידניים שצריכים שמן דליל.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...