Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני דודנו גנבו לאח שלי את הרכב. הצלחנו לגנוב אותו חזרה אבל החארות לקחו איתם את הפנאל של הרדיו דיסק. יש למישהו מושג מהיכן אני יכול לקנות פנאל? או שבמידה ולמישהו יש פנאל לפיוניר סידרה 6 שיצור איתי קשר...

אופק.

פורסם

יד שניה אולי תמצא מישהו שגנבו לו את המכשיר ונישאר עם הפאנל ביד ( אולי אפילו תמצא את בני דודך מנסים למכור לך אותו בחזרה )

עלות של פאנל לפחות בארצנו לא מישתלמת , כי עלותו היא משהו כמו 70-80% מערך המכשיר ולפעמים אפילו יותר

בהצלחה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

סאונד בראש, צודק..

לפעמים עדיף כבר לקנות פנאל חדש (כולל המכשיר עצמו), מאשר פנאל בנפרד, רק בגלל שהמחיר לא משתלם !

פורסם

פאנל לdeh-3550mp עלה לי 750 ש"ח (וזו נחשבת סדרה נמוכה)

פאנל לסדרה 7 (דולפינים בפי הערסים) , עולה בערך 1600 ש"ח (שאלתי בעוזי רדיו סתם בשביל הספורט).

לדעתי לא משתלם לקנות פאנל בנפרד, אלא אם כן המכשיר חדש לגמרי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...