Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שליחת גיר לחו"ל הכיצד??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהוא יודע כיצד ומאיפה ניתן לשלוח גיר לחו"ל??

הבעיה היא המשקל- אם זה מעל 20ק"ג לא ניתן לשלוח מסניף דואר רגיל וכנראה שזה יהיה מעל 20 ק"ג

תודה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

כל חברות השילוח הבינלאומי מתעסקות עם חבילות כאלו, וזה אפילו יחסית לא מאוד יקר.

היתרון הוא שמעבר ל20 קילו, עליית המחיר היא בקפיצות ולא רציפה, כך שאין הרבה הבדל בין 30 ל37 ק"ג לדוגמה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה שמעניין גם אותי הוא איך לסדר את העניין עם רשויות המכס כך שהגיר יוכל לחזור לארץ ולא להיות חייב במכס?

מה הפרוצדורה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

צריך למלא טופס במכס יבוא אישי, ואז אין בעיה להחזיר אותו. עקרונית, הם אמורים לחייב אותך במכס על התיקון כשהוא חוזר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא ממליץ על FEDEX בכלל..

יש לי היסטוריה רעה מאוד מאוד איתם.. גובים עמלות על דברים שכבר שילמת עליהם במשלוח..!

המקום היחיד בעולם שאחרי ששילמת על משלוח מחייבים אותך על שחרור "מהיר" מהמכס, דמי טיפול, דמי משלוח בתוך הארץ וכו'..

DHL לעומת זאת - פשוט מעולים.. שום טענה ו/או טוענה.. נסיון רב ועשיר איתם - תמיד היו 100% !

(ואפילו עזרו לי להתחמק מתשלום מכס!)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...