Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני אודה לכם אם תוכלו להגיב לי בבקשה דחוף כי זה ממש חשוב שאני אתן תשובה עד מחר בבוקר ואני יודע שאתם נחמדים פה ונותנים תשובות מהר. אז יאלללה נדלג על דיבורי החולין.

מציעים לי פיוניר 7650 הנה לינקים למפרט כדי להקל עליכם:

http://www.pioneeraus.com.au/car%5Fentertainment/cdtuners/dehp7650mp/index.html#top

ותמונה שלו רק כדי לעשות יפה בעיניים:

http://img.makeupcar.com/co_img005/makeupcar/item(2004)/0405/Pioneer-DEH-P7650MP-1.jpg

המחיר שמציעים לי זה 1000 שקל ומה שזה כולל זה את המכשיר שעדיין יש לו אחריות לשנה ברדיו עוזי, שלט רגיל ושלט להגה.

תודה רבה והמשך לילה מהנה

רותם

פורסם

המכשיר הזה הוא מהיותר טובים של פיוניר.

אמינות מהשורה הראשונה.

איכות מהשורה הראשונה.

נוחות שימוש, קלות תפעול, פונקציות רבות,קורא פורמט MP3 כמובן ואני זוכר שגם WMA .

לחובבי הדולפינים ומכוניות המירוץ ועוד, יש את זה גם.

יותר חשוב, יש לו 3 יציאות HI_VOLT למגברים , כמובן שליטה על סאבוופר.

לגבי אחריות של שנה זה מעולה, במיוחד שהיא של עוזי רדיו, ומה שאומר שהמכשיר קולט תחנות בישראל ללא שום קושי.

לא רק זה, גם אתה לא צריך לחשוש מהשקעת כסף שבמקרה של מכשיר ללא אחריות יכולה "ליפול" עליך.

שלט הגה הינו גימיק חביב , שעולה 200 שח, אם אתה מקבל אותו כבונוס מה טוב, כי

1000 שח למכשיר (אפילו בלי השלט הגה) זה ממש זול, ובתנאי, ובמיוחד אם המכשיר שמור היטב.

אם זהו התקציב שלך, אל תחשוב פעמיים, אחלה עיסקה שבעולם.

שיהיה בהצלחה!:wink:

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אחלה מכשיר

חוויתי איתו מספר חודשים וממש נהניתי עם 0 תקלות הייתי ממש מרוצה...

1000 ש"ח זה ממש שווה

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אין לך אפשרות להוריד ל850 שח?

אני בזמנו שחיפשתי מכשירים ניפגשי גם בפאנל הזה עם שלט הגה ואם אני הצלחתי לרדת עם המוכר ל850 אין שום סיבה שאתה לא תוכל[ואצלי זה היה לפני 5 חודש הערך של המכשיר טיפה ירד כמו כל דבר]

ביגלל שיש אחריות אז סגור איתו על איזור ה900

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אתה יכול להוסיף עוד 200-300 ש"ח ולקחת מכשיר חדש מסדרת 2006 של פיוניר.

לדוגמאת 680 פרימייר או 6800 או 6850, המחיר שלהם הוא באיזור 1300-1350ש"ח, מכשירים מעולים.

under construction..

• תוכן חדש...