Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגת מרוצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להזיק זה לא יזיק , כפי שנאמר פה - מדובר בסך הכול בנהיגה מתקדמת.

להזיק זה בהחלט יזיק אם המדריכים אינם מיומנים ,לכן יש לבדוק את הרקע המקצועי של המדריך

מה תוכנית הקורס, היכן הוכשר המדריך, ועוד..

יש לזכור כי הטמעה של לימוד קלוקל ע"י מי שלא הוכשר מקצועית עשוי לגרום לנזק אמיתי בנהיגה ספורטיבית

וליישם את המשפט: שם כספו על קרן הצבי"

מירוצי מכוניות

פורסם

להזיק זה בהחלט יזיק אם המדריכים אינם מיומנים ,לכן יש לבדוק את הרקע המקצועי של המדריך

מה תוכנית הקורס, היכן הוכשר המדריך, ועוד..

יש לזכור כי הטמעה של לימוד קלוקל ע"י מי שלא הוכשר מקצועית עשוי לגרום לנזק אמיתי בנהיגה ספורטיבית

וליישם את המשפט: שם כספו על קרן הצבי"

שלום דני,

אכן מילים כ"דורבנות".

האם קיימים כיום בישראל, בתי ספר לנהיגה ספורטיבית העונים לדרישות "חוק הנהיגה הספורטיבית" אשר אתה הובלתה ו"קיימתה"?

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

www.carinfocus.com

מריוס

פורסם
כן. ניתן גם להשכיר רכבים למרוצים

לפרטים .%$^$%^$%^

שלום,

אמנם השאלה הייתה מופנית בצורה ברורה לדני לוי, אבל אם כבר התייחסתה אחדד את השאלה:

האם הבית ספר שאתה מייצג קיבל רשיון להדרכה והוצאות רשיונות נהיגת מרוץ\ראלי\ספורטיבית כנדרש בחוק "הנהיגה הספורטיבית"?

מריוס

פורסם
כן. ניתן גם להשכיר רכבים למרוצים

לפרטים .*&^$%#$%#%

היה הרבה יותר נחמד אם הייתי מפרסם תוכן להודעה ולא משתמש בה כפרסומת.

נסה שנית.

פורסם

אין כרגע אף בית ספר או מדריכים שקיבל או קיבלו אישור או רישוי מרשות הספורט או ההתאחדות

לבצע הדרכות נהיגה מתקדמת או מירוצים כדרישת החוק.

זה אינו פוסל אף אחד שמטעמים כלכליים רוצה לעשות כך ובלבד שלא יטעה את תלמידיו.

ההתאחדות והרשות יושבים בימים אלה על המדוכה על מנת למצוא פתרון הולם לנושא.

אני מפנה את כל העוסקים בענף אם הם עולים מדרגה ומדריכים על מכוניות מירוץ לדאוג לביטוח הולם.

או לקחת אחריות על מעשיהם.

אולי אינני נשמע פופולרי בימים אלה אך "השכונה" תמה, וה"תינוק" צריך לגדול כמו שצריך.

עניין הביטוח נמצא בסדר עדיפות עליון, ולשם אני מגלה, אנו שמים את הדגש.

מירוצי מכוניות

פורסם
אין כרגע אף בית ספר או מדריכים שקיבל או קיבלו אישור או רישוי מרשות הספורט או ההתאחדות

לבצע הדרכות נהיגה מתקדמת או מירוצים כדרישת החוק.

זה אינו פוסל אף אחד שמטעמים כלכליים רוצה לעשות כך ובלבד שלא יטעה את תלמידיו.

ההתאחדות והרשות יושבים בימים אלה על המדוכה על מנת למצוא פתרון הולם לנושא.

אני מפנה את כל העוסקים בענף אם הם עולים מדרגה ומדריכים על מכוניות מירוץ לדאוג לביטוח הולם.

או לקחת אחריות על מעשיהם.

אולי אינני נשמע פופולרי בימים אלה אך "השכונה" תמה, וה"תינוק" צריך לגדול כמו שצריך.

עניין הביטוח נמצא בסדר עדיפות עליון, ולשם אני מגלה, אנו שמים את הדגש.

דני אתם עושים מלאכת קודש

אנחנו פשוט חסרי סבלנות :lol:

:wink:
פורסם

דני ידידי, בוא לא ניסחף. האדם הסביר [כזה המעוניין בקורס מירוצים, נהיגה מתקדמת וכיו'] בארץ לפחות- לא יפול במלכודת החלמאות. אין כאן יותר מידי אפשרויות. והאפשרויות בחו"ל מגוונות ורובן מנוהלות במקצועיות , בעלות מוניטין, ואני מניח כי נהג המחפש לו סוג מסויים של נהיגה ספורטיבית יונחה על פי המלצות ולא יזרוק כספו ואת זמנו על קורס בלתי-מקצועי בעליל.

כך שאמנם צריך להיזהר , אך הסיכוי ליפול למלכודת כזו הוא אפסי. בטח אם מדובר על יושרו ויכולתו המקצועית של ראם המנהל את "מסלולים", והרי שם החל הדיון.

אז מעט פרופורציות. ..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

כל מה שכתבתי אינו מכוון נגד אף אחד, אין פה שום דבר אישי ושלא יווצר הרושם חלילה שלכאורה אני מבקר

גורם זה או אחר. לא ולא!!

רק להאיר עיניים,

מירוצי מכוניות

פורסם

על קצה המזלג מתחום ההדרכה בישראל, לא בכביש, אלא לנהגים ברכבי שטח, בשטח (הדרכתי בזמנו כשכיר בחברה שעסקה בזה) :

תנאי הקבלה להיותך מדריך הוא שתסכים לכך.

אפשר לספר כאן המון סיפורים , מצחיקים ועצובים, שילמדו על מהות ההדרכות, אבל נסכם אותם באפיזודה אחת שתעיד יותר מאלף מילים:

(המדריך מסביר על שיטת הבלימה בפמפומים)

חניך: יש לי רכב עם ABS . גם אני צריך לבלום בפמפומים?

מדריך ראשי: כן, בוודאי. אין קשר לABS . תמיד צריך לבלום בפמפומים.

עצוב, טראגי, מסוכן, אבל זו המציאות, והסיפור הזה מייצג את רמת שאר ההדרכה במקרה הספציפי הזה. לא בטוח שזה גם מה שקורה בתחום הדרכות הכביש, אבל גם לא בטוח שזה שונה. תבדקו על מה אתם משלמים. יש גם מדריכים מעולים.

פורסם

כדי לעשות קצת סדר לגבי קורס המרוצים של מסלולים:

1. הקורס של מסלולים מורכב מ-2 מפגשים תיאורטיים, שמעביר ראם סמואל (ועוסקים בהכנות הפרוצדורליות ותיאוריית נהיגת מירוצים) ומ-3 מפגשים מעשיים שמעבירים ראם סמואל וגל מדלי (מנהל ההדרכה של מסלולים).

2. את התגובות של משתתפי הקורס הראשון, שהסתיים לפני כשבועיים, תוכלו לקרוא בפורום באתר מסלולים (צריך להירשם כדי לקבל גישה לאגף "אקסטרה"), או לפנות למשרד מסלולים ולקבל טלפונית או במייל את כל החומר.

3. הקורס, כרגע, אינו מקנה יתרון לנהיגת מירוצים בישראל, מהסיבה הפשוטה שלמרות שהחוק עבר, עדיין לא קיימים הסדרים מינימליים כדי לקיים אותו. צריכים לקרות עוד הרבה דברים עד ליישום מלא של החוק, ולכן זה עדיין לא ממש רלוונטי. דני לוי ועוד רבים וטובים עושים עבודת קודש בקידום הנושא, וברגע שנהיגת המרוצים בישראל תהיה מציאות בשטח נעשה את כל ההתאמות הנדרשות איתם ומולם. לדעתי, אנחנו עוזרים לקדם את הנושא "מלמטה" - ע"י הגדלת המודעות והמעורבות של ציבור הנהגים הישראליים.

4. לגבי ההדרכות הלא-מקצועיות: בענף הנהיגה המתקדמת בארץ פועלים גורמים מקצועיים וגם (לצערנו הרב) כמה שהם לא. ראם סמואל ומסלולים מאמנים ברמה הגבוהה ביותר ועל כך יעידו רבבות נהגים ונהגות, ומי שרוצה להתאמן אצלנו - מוזמן בשמחה. מי שלא? - חבל, אבל סבבה. רק בבקשה תקפידו להתאמן אצל גורם מקצועי ותשמרו על עצמכם.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
אתמול במהלך אירוע הMDC התפתיתי ונרשמתי לקורס נהיגת מרוצים של "מסלולים" (מדובר על הקורס החדש יותר שלהם של 5 מפגשים).

חיפשתי פה בפורום וגם באתר מסלולים תגובות של משתתפים בקורס הזה ולא מצאתי שום דבר רלוונטי ספציפית לקורס הנ"ל.

באופן כללי אני סומך על "מסלולים" שהם לא עושים את זה "סתם בשביל הרווח", אבל עדיין אני רוצה לשמוע תגובות.

אז אם מישהו עבר את הקורס הזה, אנא הגיבו (אפשר גם בה"פ), מדובר פה בסכום כסף לא מבוטל!

תודה!

ובנוסף להודעה שלי מהתחלה:)

אני רוצה להוסיף שלא צריך להתפתות כמו שרשמת עומר ידידי , אלא לבדוק אפשרויות.

ויש אחלה אפשרויות של לימוד נהיגה מספורטיבית אספלט ועד למירוצים עפר, מאלופים עכשווים כמו יובל מלמד המלך הבלתי מעורער!

ויש גם כמובן את און יעקובסון,שמלמד ומדריך את חלק ניכר ממועדון STI,ועוד כמה וכמה אנשים מנהגי הראלי המתאמנים בארץ.

אז אל תקבלו רושם מוטעה,אני לא בא לערער על יעילותו ונסיונו של ראם סמואל,עלמדריכיו וכו אלא בא להאיר את עינייכם,שוואלה

יש עוד אפשרויות,ואלו אפשרויות מצויינות!

וכמו "שגורר" אמר להקפיד לעשות את הדברים הללו אצל גורם מוסמך "כביכול" כדי שלא תפגעו.

יום טוב

אמיר

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

בסכום הנ"ל הייתי הולך על מס' מפגשים אישיים עם און יעקובסון.

יקפיץ אותך כמה רמות קדימה, לטעמי אף יותר מקורס קבוצתי.

ושוב - תבדוק מי המדריכים, בכל מקום שאתה הולך אליו.

כי היו "הצעות" להדרכה מצד "מסלולים" כלפי אנשים כמוך וכמוני (בלי לזלזל בי או בך, כן...?) בעלי ידע בנהיגה מתקדמת שלא משתווים לקצה קצהו של אנשים כיובל מלמד או און יעקובסון.

שיהיה בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
על קצה המזלג מתחום ההדרכה בישראל, לא בכביש, אלא לנהגים ברכבי שטח, בשטח (הדרכתי בזמנו כשכיר בחברה שעסקה בזה) :

תנאי הקבלה להיותך מדריך הוא שתסכים לכך.

דווקא הייתי בקורס בהר חורשן, והמדריך היה אחלה. אה. זה היית אתה :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...