Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב ספורטיבי כרכב ראשון ( אגב יש לי נסיון נהיגה , אחרי קורס נהיגה מתקדמת )

אז חשבתי על VR6 או GSI .. אבל מה דעתכם ?

התנאים שלי - רכב שיש לו מרבית הכוח ומרבית היציבות ..

האם פיאט קופה נכללת בתקציב ?

פורסם

אני די בטוח ש VR6, אקורד די ישנה (אני לא חושב שאתה מספיק שומכר כדי שהיא תהיה גדולה עלייך), לנצ'יה, מגאן (מנוע 2000) שאני מניח שתהנה איתה ורבות אחרות העניין הא שלא ציינתה איזה גודל אתה רוצה שהרכב יהיה טורבו או לא ושאלות נוספות.

בבירכת שבוע טוב (וחסר תקלות מעצבנות בשתי הרכבים שיש לך במקביל).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

דבר ראשון - כל הכבוד שעשית קורס נהיגה מתקדמת.

דבר שני - על אף זאת יש דברים שבאים עם הזמן. נהיגה זה משהו נרכש. זה שעשית קורס נהיגה מתקדמת לא הופך אותך לשומאכר (או סתם מלך מרוצים).

חכה עוד קצת. אל תקנה רכב ספורטיבי כי הוא יוביל אותך לעשות שטויות, ולמרות שיש לך עודף בטחון עצמי בגלל אותו קורס נהיגה מתקדמת - אתה לא תשתלט על הרכב במקרה חירום.

איתמר (בעל כמה שנות הגה + בוגר קורס נהיגה מתקדמת).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מרבית הכוח ומרבית היציבות זה לא בהכרח ספורטיבי. בכל מקרה VR6 ואופל אסטרה GSI אופציות מענינות אבל ישנות ,ואולי גם די משעממות. ה VR6 לטעמי די חיוורת.

נסה למקד את ההעדפות הספציפיות שלך, קטנה, גדולה, סדאן וכוו. מה אתה מעדיף?

ניר

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

306 GTI6 יכולה לתת לך מה שאתה מחפש.

רק תמצא אחת.

לך אולי על S16.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
ההעדפות : קופה ...

מה ההבדל בין 306 GTI לבין S16 ???.

306 GTi6 למרות שלא נראה לי שתמצא בעלת 167 כ"ס, 6 הילוכים ואם איני טועה שילדה מחוזקת מהS16 והXSi, שוב אני לא בטוח לגבי השילדה אל תסתמך על דבריי.

הS16 בעלת 155 כ"ס, 5 הילוכים.

פורסם

עד כמה שידוע לי אין הבדל בשילדה (גם לא בין ה-XSI דור שני) אבל ליביו טוען שה S16 קשיחה יותר.

שיא המומנט ב S16 מגיע מוקדם יותר מ GTI 6.

פורסם

אפשר למצוא S16 ב 35 ולהשתמש ב15 לתיקונים והשלמות.

קל יותר למצוא S16 מ-GTI6

פורסם
מחפש רכב ספורטיבי כרכב ראשון ( אגב יש לי נסיון נהיגה , אחרי קורס נהיגה מתקדמת )

אז חשבתי על VR6 או GSI .. אבל מה דעתכם ?

התנאים שלי - רכב שיש לו מרבית הכוח ומרבית היציבות ..

האם פיאט קופה נכללת בתקציב ?

שתי האופציות שהזכרת אינן ספורטיביות...

הVR חזקה (יחסית) אבל נועדה בעיקר לנסיעה בקו ישר.

GSI - אסטרה? קורסה? שתיהן לא "מבריקות" בפיתולים.

פיאט קופה יקרה (מאוד) לאחזקה.

רכב ספורטיבי ראשון - עצה שלי - אל תלך על ה"קצה".

לך על משוה שייתן לך פאן אבל ידע להיות סלחן.

אתה תצטרך את זה.

כמובן שזה תלוי באופי שלך ושל הנהיגה שלך, שליטה עצמית,וכו'.

זה בלי להכיר אותך.

קורס נהיגה מתקדמת הוא דבר חשוב, אבל הוא לא מקנה לך את כל היכולות ומגוון המצביים שתיתקל בהם בנהיגה "ספורטיבית".

חוצמזה שצריך תרגול, הרבה הרבה תרגול.

גם אם הדברים יושבים מושלם במוח (בלימה, האצה, תיקון היגוי, וכו') לוקח זמן עד שאתה מוריד אותם לכביש במצבי לחץ.

תהיה מודע למגבלות שלך כנהג, תבחר רכב שלא יהיה "גדול" עלייך, כי יש לדברים האלו נטייה להיגמר לא טוב.

שיהיה בהצלחה.

סורי שזה היה ארוך :)

א'.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...