Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה אירוע נחמד ביותר.

אם אני זוכר נכון "הדוקטור" לקח ראשון עם איוו כסופה.

להנאתכם כמה וכמה תמונות.

לא הספקתי לצלם את כולם באיכות טובה אז העליתי רק את הטובות (שהם היותר מאוחרות), אבל אני חושב שהם יספקו אותכם.

DSC00064 (Large).JPG

DSC00086 (Large).JPG

DSC00102 (Large).JPG

IMG_6351 (Large).JPG

IMG_6352 (Large).JPG

IMG_6366 (Large).JPG

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה מצויין.

בקטגוריה שלי הקליאו ספורט די עשו השתלטות. בין היתר בזכות נהגים טובים ורכב מהיר יחסית לחלק מהשאר.

בקטגוריה הראשונה ג'רמי הידוע כמובן עשה בית ספר לכולם.

ובקטגוריה הבכירה ניצח הדוקטור עם זמן מדהים של 57 שניות לעומת 1:02:30 בקטגוריה השניה ...

התחרות הבאה עוד חודש וקצת. בחול המועד פסח

פורסם

איך איבו מנצחת ג'ימקאנה אני לא אבין בקרוב... אני מבין שהנהג מצויין, אבל אלא אם האוטו משופר ביותר מבחינת מיתלים, איבו בג'ימקאנה היא קצת כמו להפוך הודפת דיסקוס מזרח גרמניה לבלרינה עדינה.

מוטי

פורסם

באמת היה נהדר. בקטגוריה הראשונה (עד 1600) זכה ג'רמי, כמובן, אחריו עומר מהפורום (כל הכבוד!) ולבסוף ליאור בכר (גם כבוד! :wink: )

בקטגוריה השניה (עד 2000) קובי כהן האחד והיחיד (שהיה לחוץ בטירוף כל האירוע :lol: ), אח"כ דן אמודי שהתגנב לו מאיה אחת לפני...

בקטגוריה השלישית (טורבו ומעל 2000) העילוי בתחום, הדוקטור להיגוי יתר - אלי אבוחצירא שקרע לאיוו 8 את הצורה והוציא זמן היסטרי (בינינו, לא חוכמה, עם 400 כ"ס :wink: ). אחריו ערן גומר באיוו 9 ולבסוף אפי עם ה-TTP.

אלוף האלופים היה קובי כהן, ולאחריו אלון אסולין וערן גומר.

ולמוטקה - האיוו עליה נהג אלי היא לא רק משופרת לכ-400 כ"ס, אלא גם בעלת חיזוקי מתלים וצמיגים שכל מטרתם ליצור מקסימום אחיזה (מינימום תת היגוי והיגוי יתר). צרף את זה (עם נהג מצוין) לג'ימקאנה שרובה הילוך שני עד 100 קמ"ש ובלי יותר מדי פניות הדוקות - ותקבל מתכון מנצח...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בהחלט היה אירוע מרשים.

נהנתי מכל דקה.

(למרות שעמדתי על חול, ולמרות שאני אשדודי לא הצלחתי בהתחלה למצוא את המקום כי הייתי בטוח שזה נמצא במקום אחר לגמרי).

פורסם
(למרות שעמדתי על חול, ולמרות שאני אשדודי לא הצלחתי בהתחלה למצוא את המקום כי הייתי בטוח שזה נמצא במקום אחר לגמרי).

זה בסדר , זה מובן...

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

רוני, החבר'ה מהקטגוריה הבכירה עשו את המסלול בהילוך ראשון (ויעידו על כך רעשי המנתקים שנשמעו עד עזה).

עם זאת, אין ספק שהמסלולים ב-MDC מהירים יחסית.

מעבר להכל, אני חייב לציין שהארועים האלו מאורגנים פשוט מצוין והאוירה במקום נהדרת.

ברכות לזוכים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
אלוף האלופים היה קובי כהן, ולאחריו אלון אסולין וערן גומר.

רוני

היה אירוע מדהים , אני פעם ראשונה ב"מסלולים" ומאוד נהנתי , אני נותן את כל הריספקט לג'רמי שנהג פשוט מדהים על הראלי .

אהבתי מאוד לראות את המיאטות - הרכב פשוט עובד יפה!

השואו של האיוו לדעתי היה הכי טוב , הרכב הזה פשוט לא הגיוני , מאיץ בצורה קיצונית ואוחז מאוד.

לגבי אלוף האלופים , הרשה לי לתקן אותך (בכל זאת עבדתי קשה בשביל זה:wink: ) קובי נתן הקפה מדהימה (רואים שהוא מכיר את הרכב ) , אחריו אלון ואחריו אני .

האמת שהסיאט הפתיעה אותי לטובה ביחס למה שציפיתי , אומנם היא עדיין לא מתנהגת כמו ה106 אבל היא אוחזת יפה מאיצה מהר והברקס עוצר!

תודה לכל המפרגנים ונקווה לעוד אירועים מוצלחים כמו היום.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אופס, עכשיו נזכרתי שזה אתה שקיבלת את הגביע של המקום השלישי... האמת, שזו אשמתי. ביקשתי לראות את הזמנים של אלוף האלופים כדי לבדוק את הזמן שלי (1:04.00, בדיוק שלוש מאיות מהר יותר מאבוחצירא :wink: ), וגיליתי שהם טעו ושהמקום השלישי הוא ערן גומר... חשבתי שיידעו אותך על זה. בכל מקרה, הוא יקבל גביע נוסף ואתם שניכם זכיתם בארד.

(ובלי קשר - נהגת מאוד יפה!)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היה אחלה ארוע, וגם צוות מסלולים נהנה בטירוף!

אני רוצה להודות לכל המשתתפים והצופים שעזרו לנו לקיים ארוע מדליק. כל התוצאות, הסיפורים והמון המון תמונות מעולות יעלו לאתר מסלולים מחר ומחרתיים.

שוב תודה לכולם וברכות לזוכים!

***הערות להנהלת הפורום תעשנה רק בה"פ***

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

אכן לא יפה מצד רוני ...

עומר בבדיקה שניה אכן היתה טעות. אבל בשבילנו אתה תמיד מקום ראשון :-)

ומוטי. כמו שכבר ציינתי, בתחרויות של מסלולים יש אלמנט חשוב של כוח. שם לב שהאיוו לא סתם ניצחה אלא הגיעה 5 שניות לפני הזמן הטוב ביותר של הקטגוריה הנמוכה יותר ...

פורסם

האיוו הזאתי פשוט משעשעת, היא יוצאת מהמקום בטירוף ומי שהסתכל מהסוף בצד שמאל של המסלול יכל לראות כמה שהאוטו הזה מקבל התעללות והוא פשוט לא רוצה לאבד את האחיזה

האוטו פשוט נדבק אל הכביש בצורה מדהימה.

כמו כן אני רוצה לציין דבר נוסף שמאוד התאכזבתי ממנו, באמת שעם כל הכבוד (ויש הרבה כבוד סה"כ האירוע היה מאורגן ברמה מאוד גבוהה) אבל מה שקרה בתצוגה עם ראם היה פשוט מועד לתאונה!

אז באמת יפה שאתם רוצים להציג, אבל תדאגו לבטיחות קודם כל.

בפעם הראשונה שראם כמעט נכנס עם האיביזה במיאטה החסרתי פעימה פעם אחת אבל לא נורא, בפעם השנייה שאחד מהצוותי צילום ביקש מהצוות במסלולים לקבל עצירה של 2 רכבים ביחד זה באמת רעיון יפה אבל הוא לא היה מספיק מתוכנן ההחלקה של האס2000 הסתיימה 3 מטר לפני הצלם שלא נדבר על שאר צוות הצילום וטעות קטנה בהיגוי הייתה גורמת לדבר מחריד.

באמת שאני לא בא לפגוע בכם או משהו כזה, סה"כ האירוע היה מאורגן ברמה מאוד גבוהה ומאוד נהנתי להגיע היום ולצפות ואני מחכה לחודש הבא לסבב הבא, אבל תקחו את הדברים האלה יותר לצומת הלב, מאחורה יש לכם משטח אינסופי להדגמות ויותר מרחב בטוח אבל מה שהיה היום לא מקצועי, לא בטוח ולא ספורטיבי.

אבי.

• תוכן חדש...