Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבצים סוררים במחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני שם לב לתופעה שאני רוצה לימחוק קובץ.

ואחרי שאני מאשר מחיקה, המחשב אומר לי שמישהו אחר מישתמש בקובץ הזה ואני לא יכול לימחוק (בערך ההודעה שתקבלו אם תנסו לימחוק שיר והוא עובד בווינ אמפ), מה שאני מנסה להגיד הוא שאין לי רשת ואני לא ממש משתמש בקבצים שאני רוצה לימחוק.

והמחשב עדיין לא מאשר לי

אם תוכלו לעזור לי בבקשה אני מאוד אשמח.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

תעשה שינוי שם.

נגיד הקובץ הוא cf.exe

אז תשנה לדוגמא את השם ל cf2.exe

ואז תעשה ריסט,ואחרי שהמערכת הפעלה תעלה אתה תוכל למחוק את הקובץ.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הבנתי

ואם זה תיקיות

לדוג' יש לי תיקיה שאין בה כלום בעיקרון אבל היא בכל זאת לא רוצה להימחק

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אם תאתחל את המחשב ותעלה במצב בטוח אתה תוכל למחוק כל מה שבא לך (למעט קבצים של מע' ההפעלה).

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם
אם תאתחל את המחשב ותעלה במצב בטוח אתה תוכל למחוק כל מה שבא לך (למעט קבצים של מע' ההפעלה).

אלעד.

ניסיתי את זה כבר, זה לא תפס

ולגבי השינוי שם עשיתי את זה כרגע וקרה דבר מצחיק, את השם זה שינה לי אבל עדיין לא רוצה להימחק וכשניסיתי לשנות את השם חזרה זה לא נתן לי

פורסם

תודה על העזרה

וגם לך יורי התוכנות שלך היו במקום

פורסם

יש כמה אפשרויות שאנשים משועממים כמוני ניסו!

אפשרות אחת שבדרך כלל עובדת, כמו שאמר מר אסטרה, לשנות שם, ויפה שעוד מישהו עלה על זה!

אפשרות שניה, הרבה פעמים מסנג'ר, מפריע למחיקה.

אפשרות שלישית, מישהו מעלה ממך את הקובץ באי מיול, צא מהאי מיול, המתן קצת, ומחק.

האפשרויות הבאות קצת יותר אלימות.

פורסם

1) תעבור למערבת שאתה באמת מנהל אותה ולא ההפך...

2) נסה לירואת איתהה תהליך "תופס" לך את הקובץ... יש תוכנה שניקראת filemon של sysinternals, שם אתה יכול ליראות איזה תהליך תופס לך את הקובץ ואז אתה יכול להרוג אותו ולימחוק שת הקובץ... ככה תדע גם למה זה קורה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...