Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, סרטון חביב שלא הכרתי. זה לא הופך את הבריטי הנחמד לצודק. הקליאו בפירוש מרגישה חזקה גם מתחת ל-5000, ומצחיק אותי שאילן פייביש, למשל, שנהג בה אולי לפני חמש שנים, מעז להגיד שאני טועה בעניין הזה כאשר מה לעשות ואני בעלים של קליאו ספורט היום.

אותו בריטי איננו כתב רכב אלא אחד מהחבר'ה שהוזמנו למבחן ההשוואתי. הוא אומר שמעל 5000 הכוח פתאום מתחזק וזה נכון (יש מדרגה מעט מעל 5000, באזור שיא המומנט), אבל גם הרבה מתחת יש מספיק כוח, תאמין לי. (וכשאני אומר מספיק אני מתכוון לכך שלאף משפחתית 2.0 ליטר אין סיכוי נגדה, פשוט כך)

זה בפירוש לא מנוע שיכול רק בסל"ד גבוה.

ומבחנים מצולמים של מגזין אוטו? אם היה תלוי בי - מזמן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לא הופך את הבריטי הנחמד לצודק. הקליאו בפירוש מרגישה חזקה גם מתחת ל-5000, ומצחיק אותי שאילן פייביש, למשל, שנהג בה אולי לפני חמש שנים, מעז להגיד שאני טועה בעניין הזה כאשר מה לעשות ואני בעלים של קליאו ספורט היום.

אותו בריטי איננו כתב רכב אלא אחד מהחבר'ה שהוזמנו למבחן ההשוואתי. הוא אומר שמעל 5000 הכוח פתאום מתחזק וזה נכון (יש מדרגה מעט מעל 5000, באזור שיא המומנט), אבל גם הרבה מתחת יש מספיק כוח, תאמין לי. (וכשאני אומר מספיק אני מתכוון לכך שלאף משפחתית 2.0 ליטר אין סיכוי נגדה, פשוט כך)

זה בפירוש לא מנוע שיכול רק בסל"ד גבוה.

ומבחנים מצולמים של מגזין אוטו? אם היה תלוי בי - מזמן...

רוני

אם אתה חושב שאתה צודק, אזי לפי מה שאתה אומר,כל מה שנכתב ע"י כתבי הרכב

הוא אור ופרח, מאחר שכתבי הרכב אינם בעלים של מכוניות המבחן. :shock:

TShavit כתב:

אם כי אני חייב לציין שלא זכור לי שהקליאוספורט כזו עגלה מתחת ל-5,000. אולי לא טיל, אבל מצד שני גם בטח לא קליאו 1.2... ובטח יותר חזקה מסיוויק טייפ R, למשל, בתחום הנמוך. ואני מאמין שהוא נהג ברנוספורט קליאו 172 MK1 לא מזמן ב-31.12.05 .

לגבי ה HONDA CIVIC Type R , לפניכם קישור:

נהיגת התרשמות HONDA CIVIC Type R מאת:אילן פייביש -נכתב ב: 18.11.03

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=19809

CIVIC TYPE R  הונדה ואני ב.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
אם אתה חושב שאתה צודק, אזי לפי מה שאתה אומר,כל מה שנכתב ע"י כתבי הרכב

הוא אור ופרח, מאחר שכתבי הרכב אינם בעלים של מכוניות המבחן. :shock:

ואתה כתב רכב ? (או סתם אוהב לצטט כאלה)

:?

פורסם

אילן, תהרוג אותי, אין לי מושג איך הגעת לתובנה הזאת. (וזה לא אור ופרח, אבל שיהיה).

כתבי הרכב הם אנשים עם ניסיון במכוניות רבות מאוד, ולכן הם יכולים לבצע השוואות באופן טוב יותר מבנאדם אחר. מי שהוא בעלים של מכונית מסוימת, יכול להיות אפילו יותר "מהוקצע" במכונית הזו, ואם יש לו ניסיון במכוניות אחרות - מה טוב.

ותפסיק לצטט את טל, הציטוט הזה לא לטובתך - אף אחד לא טען שהקליאו היא טיל מתחת ל-5000 סל"ד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

:mm_tongue 1 באפריל-למרות שזה בעוד חודש :wink:

*בכלל פורים בפתח. :x-mas:

:smilecolr

באמת חשבתם שאני מאמין כי הרנוספורט קליאו 172 עגלה :?:

מריוס עוד רמז לכם:

"שמע ידידי, אתה מצליח להעלות את תוכן הכתיבה לרמת ליצנות כזאת, שתחייב בקרוב לעשות פורום מיוחד:

"STAND MOTOR UP " כולל מבחני דרך לדגמי 1:18 ..."

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

אם כבר אז כבר, לא מניה ולא מקצתיה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

וואלה אילן, איך עבדת עלינו :-P

לי נראה, אם כבר אנחנו בענייני ביטויים, שחשפת את ערוותך ברבים (ולא תרתי משמע, במטותא). ובמילים אחרות - אני לא מאמין לשום דבר שיוצא לך מהפה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...