Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 206 CC מי מכיר ,מי יודע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם נכונות השמועות בקשר לגג בעיתי מאוד? שמעתי על נזילות קלקולים ומה לא . יש לנו 206 רגילה במשפחה ואני מרוצה מאוד מהאמינות האם זה מאוד שונה בCC יש שם עוד רכיבים בעייתיים חוץ מהגג?

האם ניתן פיזית להכניס מבוגר במושב האחורי ולו לנסיעה קצרה? האם מנוע 1.6+גיר אוטומטי מפיק ביצועים סבירים?

וכל מה שאתם יכולים להגיד על הרכב.תודה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לאחר שלוש שנים עם הרכב (בניגוד לזה שמעלי)

0 תקלות (עם הגג ובלי)

אין מקום מאחורה

גג פתוח במחיר סביר מאוד

תהנה

פורסם

תעשה חיפוש, טחנו כאן את ה-CC. לגבי הגג הקשיח, לפחות מחברים בפורום שמחזיקים אחת כזאת, הרוב הגורף לא התלונן מעולם על הגג. זה שיש בודדות עם גג בעייתי לא בהכרח מתקיים על הכלל - ז"א זה שלי למשל היתה קורולה שנת 2003 בעייתית זה לא אומר שעוד 100 אחרים לא היו מרוצים מאותו הרכב.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

עשיתי חיפוש לא מצאתי הרבה .בגלל זה אני פונה עליכם שוב, כל מידע יתקבל בברכה.

תוגה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בתור בעל אוטו פתוח אני רק יכול להגיד לך שהגג הקשיח זה יתרון פשוט עצום כי אתה לא חשוף לפגיעות של כל מיני קנאים וחוליגנים שיחתכו לך את הגג .

יוגב

פורסם

שלום,

בתור בעל סי סי 1.6 אוטומט כבר למעלה משנה,

אני יכול להגיד לך מניסיון שעד עכשיו הגג לא עשה בעיות לא נזילות לא רעשים,

ולא דברים מוזרים אחרים.

מבחינת נוחות המושבים מספקים אחיזה טובה למדי,לגבי הכנסת אדם שלישי מאחורה

אני מסיע לרוב ללא קושי(מעל 1.80 זאת כבר בעיה אחרת.

מבחינת נסיעה אל תצפה לרכב ספורט בעל התנהגות ספורטיבית מטורפת!

הרכב מספק התנהגות ואחיזה טובה,מבחינת כוח 110 כוחות מספקים את העבודה.

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

אני מציע לך לבדוק את נתוני צריכת הדלק ב1.6 אוטומט

לגביי ביטוחים אני שילמתי מקיף + חובה 5700 לשנה אני בן 26 ללא עבר של תאונות , על CC ידנית 2 ליטר .

כמו כן טיפולים כל 30K ק"מ או ביקורת פעם בשנה במוסך אני יכול לומר לך שבגירסת ה-2 ליטר עלות הצמיגים יקרה משמעותית בגלל המידות (חתך 45) .

זהו כמו שציינתי הרכב היה ברשותי 3 שנים עם 0 תקלות (בהנחה שמנורה שרופה זו לא תקלה :-D )

כמו שאמרתי אם אתה מחפש רכב פתוח חדש יחסית עם אחזקה ממוצעת ופשרה מסויימת בעניין הביצועים (במיוחד בגירסת ה1.6 אוטומט) זה הרכב בשבילך

• תוכן חדש...