Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פונטו GT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר חיפושים רבים על XSI 1.6 או הרובר 216 נראתה על הדרך פונטו GT מודל 96 למכירה

עשיתי חיפושים לפרטים על הפונטו GT ולא מצאתי או שייתכן ואני לא עושה חיפוש נכון.

הייתי שמח לשמוע פרטים על הרכב,את מפרט הרכב לפי הידיעה שלי הוא מנוע 1.4

מה ההספק בכ"ס, מהי צריכת הדלק הממוצעת?

האם יש לרכב שוק או שמא בעייתי כאחיו הצעיר HGT?

מהי חוות הדעת הכללית על הרכב?

תודה רבה מראש

עידן.

פורסם

אוסיף עוד שאלה,

האם בדיקה במכון בדיקה לפני רכישה לא מזהה תקלות הקשורות לטורבו?

איך אפשר לדעת אם מדובר בחלקים מקוריים וכד' אם בדיקה לא רואה את זה

תודה מראש

עידן

פורסם

א. ניתן לבדוק את מצב הטורבו במכון בדיקה אך קשה לנבא כמה נותר לו לחיות מבדיקה שטחית.

מעבר לזה, לא רוצה להשמיע דברים בנאלים, אבל תצטרך לבדוק לעומק, או לסמוך על המוכר.

רכב משומש= חתול בשק. אין מה לעשות.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

מה זאת אומרת לנבא כמה נותר לו לחיות? יש אורך חיים לטורבו?

מה הדברים שצריך לבדוק ולשים עליהם דגש?

בלי שום קשר תוכל לענות לי לגבי השאלות הנוספות? בדבר הצריכת דלק?

כבר הבנתי שהמנוע 1.4 ליטר בהספק של כ-130 כ"ס שנשמע מעניין עד מאוד אך האם זה ישפיע על צריכת דלק גבוהה, מהי הממוצעת?

תודה

פורסם

השוק של הרכב הזה הוא על הפנים - זה מה שרצית לשמוע ? והאמינות גם כן.

בנוסף רוב הסיכויים שהרכב הזה שחוט, למה? כי כל הצעירים קונים אותם ופותחים להם את הצורה.

כמה ידיים הרכב עבר? כמה ק"מ? מה המחיר הנדרש?האם מטופל במוסך מסודר עם תיעוד טיפולים?

פורסם

הרכב עבר 150 אלף ק"מ מודל 1996.

נמצא שנתיים אצל היד האחרונה, מטופל לטענתו בצורה הטובה ביותר יש לו ספר אם אני לא טועה

יד 8 שזה החסרון בדבר, אני יודע ש-XSI למכור ביד 8 אפשר ואפילו בהצלחה (חבר מכר לפני כחודשיים יד 10) השאלה אם מישהו יתקרב לפונטו GT יד 9. למרות שהבנתי שטיפולים שלה לא יהיו יקרים מלבד תחום הטורבו.

המחיר הנדרש הוא מחירון והרכב חיצונית נראה מדהים, אני אישית חושב שפונטו GT הוא רכב מכוער אבל הרכב הזה שינה את דעתי.

הצריכת דלק והיד זה הדאגה שלי, כי אם השוק שלו גרוע אני מניח שאני לא אתקרב אליו בטח לא ביד 8.

פורסם
השוק של הרכב הזה הוא על הפנים - זה מה שרצית לשמוע ? והאמינות גם כן.

בנוסף רוב הסיכויים שהרכב הזה שחוט, למה? כי כל הצעירים קונים אותם ופותחים להם את הצורה.

כמה ידיים הרכב עבר? כמה ק"מ? מה המחיר הנדרש?האם מטופל במוסך מסודר עם תיעוד טיפולים?

מאיפה הסקת מסכנה שהשוק של הרכב הזה על הפנים? אתה טועה בגדול! הרכב מבוקש ע"י צעירים, בדרך כלל נמכר מעל למחירון ודי מהר.

אמינות? הייתה לך אחת שאתה אומר שהיא על הפנים?

מתוך "אוטו", גליון 234, כתבה של רוני שטרן!! הנאה מיד 2.

פונטו GT- "דגם הטורבו של הפונטו מציג אמינות במפםתיע טובה מהצפוי (וממה שהשמועות מספרות). מנוע הטורבו מאריך חיים בשבימוש נכון, ובמידה ויטופל בידי בעל מקצוע מבין ויעשה בו שימוש בשמן איכותי. המגדש דורש הקפדה על סגנון נהיגה רגוע לאחר הנעה ולפני כיבוי, בכדי לשמור עליו לאורך זמן. ורצוי לעשות כן, כי במידה ויתקלקל, עלות מגדש חדש מאמירה לכ-10K, אם כי ניתן להזמין מגדש משופר מחו"ל בעלות מעט נמוכה יותר. צינורות הגדישה של הטורבו רגישים אף הם ועלות החלפת אחד מתוך 4 היא כ-200 ש"ח. שסתום פריקה נוטה לפתח בלאי ועלותו כ-300 ש"ח.

זה מה שנכתב בכתבה לאחר בירורים אצל בעלי GT..

נסיון של חבר עם אוטו זהה דווקא היה טוב והרכב הציג אמינות טובה למדי, עד כמה שניתן לקבל מרכב ספורט בן 10 שנים.

פורסם

לפי הפרוספקט המקורי שנמצא במקרה אצלי בבית, מדובר ב-20.5 קג"מ מומנט.

את התחושה של כניסת המגדש לעומת זאת קצת קשה לתאר במספרים.

כל הכתוב מהתרשמות של המכונית שהייתה שייכת למכר:

מנוע חזק מאוד, שפועל בעצם רק בתחום סל"ד מצומצמם (3,500-6,500).

נוחות נסיעה קשה כאבן, אחיזה פחות טובה מהמצופה, בעיקר כשהטורבו נכנס בבת-אחת.

צריכת הדלק הייתה סבירה דווקא, לא זוכר את המספרים.

תאוצה חזקה ומאוד מהנה (7.9 שניות ל-100) עם הברוטליות של מנוע טורבו מיושן.

כל השאר זהה כמעט לחלוטין לפונטו רגילה (אז יש חצאיות, SO WHAT).

בזמנו לא זכורות לי שום בעיות אמינות. מכונית דווקא די דרושה בשוק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...