Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקשר לקניית פיגו 405

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אמי מחפשת רכב

עכשיו היא מצאה פיגו 405 שנת 97 יד שניה אבל עם 230 אלף ק"מ

הורידו מהמחיר בגלל הק"מ אוטו שמור ויפה השאלה אם כדאי אוטו כזה

עם 230 אלף ק"מ

ואם אפשר לדעת בכלליות איך הרכב הזה פיגו 405 אודה מאוד

תודה שי.:wink:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

405 לא מקבל מחירון וגם לא מחירון משוקלל, הוא מקבל הרבה מתחת למחירון גם אם הרכב שמור.

הרכב מרווח ונוח, תיבה אוטומתית מיושנת שמסרסת את המנוע שאינו חזק במיוחד במקור.

תחלואים ורגישויות סטנדרטיים של פיגו.

לי היתה 405 1.8 ידנית במשך שנתיים וחצי מחדש (90000 ק"מ) וסה"כ מאד נהנתי ממנו.

עקרונית ניתן לשקול את ה- 405, יש לבחור יחידה שמורה ומטופלת בקפידה, ק"מ הגיוני (230K זה הרבה) להעדיף את הידניות (1.6 ו- 1.8 ליטר), אם אתה מוכרח להשתמש בגיר אוטומתי לא הייתי מתעסק עם פיגו מהשנים האלה כלל. בשום מקרה לא הייתי משלם מחירון על ה-405 וזכור שמכירתו העתידית תהיה קשה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

שלום .

בתור אחד שהיה לו 405 שנת 89 מנוע 1600 גיר רגיל

והמלצה למספר חברים על הרכב הזה אז אני יכול להמליץ על מספר דברים:

1. לבדוק כמו בכל רכב צרפתי האם טופל עם נוזל קירור ירוק [אנטי פריז] בגלל שהבלוק עשוי סגסוגת אלומיניום רגישה לקורוזיה.

2. תיבת ההילוכים האוטומטית שצוינה היא של ZF [בגדול סוס עבודה אבל אכן מסרסת]

3. האוטו נוח ודי אמין [אם טופל בזמן ולא הוזנח].

ישנה קומבינה אם הרכב הוא בעל קרבורטור וללא הזרקה להחליף לו את הקרבורטור המקורי בקרבורטור של סובארו [ואפשר להוציא קצת חסכון דלק יותר טוב כי פועל יוצא של האוטו שהוא כבד זה שהוא אוכל לא מעט דלק]

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...