Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סאב שמבחינת עוצמה (לא איכות!!) יוציא יותר DB מהסטרוקר.

אל תשאלו אותי למה, כי התשובה מאוד טיפשית אך מאוד חשובה לי. זו פשוט תוצאה של ויכוח סוער בחנות שאני עובד בה.

הכוונה היא שאם אני מחבר סטרוקר למונו מסויים, ואת הסאב השני לאותו מונו הוא יוציא יותר מהסטרוקר.

opel astra GSI

עד מתי?? שלילת רשיון מ 2004

פורסם

זה די תלוי בסוג התיבה.

אם מדובר על תיבת פורטד\סלוט פורטד סטנדרטית יהיה לך מאוד קשה למצוא סאב בעל אותו הספק עבודה, שיהיה יותר חזק מהסטרוקר, אך בפועל עם תיבות שונות ניתן להגיע לתוצאות מדהימות גם עם סאבים חלשים יותר ואף קטנים יותר.

מעטים הסאבים בעלי הספקים כמו הסטרוקר(2000 וואט RMS) או הסטרוקר פרו(2500 וואט RMS).

ברחבי ארצנו הקטנטונת.

בפועל הויכוח שלך קצת לא מובן לי, אי אפשר "להעריך" עוצמה בDB, זה תלוי באלמנט עצמו וסוג התיבה שלו.

under construction..

פורסם

תגיד לי איזה תדר אתה רוצה שהוא ישמע יותר חזק,

יש יש למשל סאבים שבקלות יפיקו הרבה יותר מימנו לתדר של 55HZ,

בכול התדרים זה יהיה קשה למצוא סאבוופר חזק יותר, אם כי בוודאי ויש , אבל עדיף לדעת לאיזו מטרה הסאב בשביל לדעת מה לבחור.

תמיר

פורסם

יש כ"כ הרבה סאבים היום שמתעלים על הסטרוקר...

מבלי לחפש יותר מדיי - רק ככה מהראש שלי:

18" XXX

גם ה 15"...

MMATS (ג'אגרנאוט)

DD9515

15" BRAHMA

RE HC

וכו'...

פורסם

לא מקצועי מצידך לתת תשובה כזו, משום שצריך עובדות לזרוק שמות של סאבים שהרבה משתמשים איתם בחו"ל לא אומר כלום,

כול סאב פועל בתנאים שונים, ויכול להיות שבתנאי מסויים הסטוקה יהיה חלש יותר מסאב מסויים ויכול להיות בתנאי שני הסוטקר יהיה יותר חזק,

התנאי זה פוקנציה של סוג תיבה,נפח, ותדר בדיקה.

לכן בשביל לדעת בוודאות צריך לעשות השוואה,

ואם הוא רוצה סאב שהוא חזק יותר בתדר מסויים, אפשר אז לבחור סאבים לפי פרמטר מסויים,

SPL\FS\VAS.

תמיר

פורסם
יש את ה solo-x של קיקר שמפרק את הסטרוקר בdb עם אותו המגבר!

יפה אמר הצעיר... אבל הבעייה היא שאין בארץ, ואם כבר משיגים אז מחיר ממש ממש ממש ממש ממש ממש יקר.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

אהההה.... בקרוב של טומי...

הוא גם אמר לך שיהיה מבצע בשבוע הראשון של שתי סאבים ב 2000שקל בלבד?

לי הוא אמר אז אני כבר הזמנתי בערך 10 סאבים כך שיוצא לי לשלם רק 10000 ואני מזה שמח.

אחרי זה אני ימכור לחברה פה ב 2200 שקל לסאב כך כולם ישמחו.

אופס אמרתי לכם על המבצע עכשיו כולם יקנו ולא יהיה לי למי למכור.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם
לא מקצועי מצידך לתת תשובה כזו, משום שצריך עובדות לזרוק שמות של סאבים שהרבה משתמשים איתם בחו"ל לא אומר כלום,

כול סאב פועל בתנאים שונים, ויכול להיות שבתנאי מסויים הסטוקה יהיה חלש יותר מסאב מסויים ויכול להיות בתנאי שני הסוטקר יהיה יותר חזק,

ואם הוא רוצה סאב שהוא חזק יותר בתדר מסויים, אפשר אז לבחור סאבים לפי פרמטר מסויים,

SPL\FS\VAS.

תמיר

לא אמרתי שהם מתעלים מבלי להתחשב בפרמטרים - להיפך.

בהתחשבות בפרמטרים בלבד - כגון נתוני RMS גבוהים בהרבה, XMAX וכו'.

חוץ מזה - לא התיימרתי להיות מקצועי - אני חובבן בלבד. :roll:

פורסם

SPL\FS\VAS.

תמיר

לפי SPL

opel astra GSI

עד מתי?? שלילת רשיון מ 2004

• תוכן חדש...