Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרית לחגורת בטיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך לפרק בשביל זה את החגורה, יש שם סקוץ שעוטף את החגורה.....

אני רוצה למצוא את הפריט הזה בארץ....לא בחו"ל.

פורסם
צריך לפרק את החגורה בשביל זה ?

חוץ מזה, נראה לי שזה קצת מתלהב... או שזה רק אני ?

מה מתלהב בזה? זה בסך-הכל סקוטש עם לוגו שמתלבש על החגורה...

לסיכום, זה רק אתה.

פורסם

כל אחד מתלהב ממה שהוא רוצה...

לפי דעתי זה מדהים!!!

לי יש עם סנופי אז מה!?!?

כל האוטו סנופי, אפילו לבלם יד!!

תמונה מצורפת

606366.JPG

Polo 2012

פורסם

אחרי שקיבלתי כאלה מתנה מחבר, ניסיתי (באמת שניסיתי) לנהוג איתם, אבל זה פשוט לא נוח בעליל.

העברתי אותם לחגורות של המושב האחורי, אך גם משם הם הוסרו לקול מחאות הנוסעים (מסתבר שגם הם לא ממש אהבו את זה...).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אחרי שקיבלתי כאלה מתנה מחבר, ניסיתי (באמת שניסיתי) לנהוג איתם, אבל זה פשוט לא נוח בעליל.

העברתי אותם לחגורות של המושב האחורי, אך גם משם הם הוסרו לקול מחאות הנוסעים (מסתבר שגם הם לא ממש אהבו את זה...).

אכן הם מעטו בעייה, בגלל המשקל שלהם הם לא נותנים לחגורה לחזור למקומה.

עקב זאת, הועברו למושב האחורי משום מ אין תלונות רק מדי פעם משום מה זה מתהפך לכיוון השני.

ולמי שיש בעייה עם הסנופי אז... בבקשה...

Polo 2012

פורסם

לא מרגישים אותן בזמן הנסיעה, לא יודעת מה תפקידן באמת, אבל לדעתי הן נועדו רק לקישוט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...