Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזו עדיפה? Rover 200 או 106 XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם,

הייתי שמח לשמוע איזה רכב עדיף מבחינת ביצועים, אמנם אני אוהב את המראה של ה-XSI יותר משל הרובר אבל גם של הרובר לא רעה.

ה-XSI מודל 1996 עם מנוע 1600 ו-105 כ"ס אם אני לא טועה ואילו הרובר 200 מודל 1999 מנוע 1.4 וגם בהספק זהה או 104 כ"ס.

מבחינת ביצועים, איזה מהרכבים עדיף?

באופן כללי לאיזה כיוון עדיף ללכת? אני יודע שהשוק של הפיג'ו הרבה יותר חזק משל הרובר אבל כאן אני מקבל רכב מודל 1999 לעומת 1996 שזה 3 שנים קדימה, יד שניה לעומת יד לא מוגדרת (לרוב בין 5-8)

הייתי שמח אם תוכלו לתת לי קצת טיפים, עצות והכוונות לאן כדאי לי ללכת.

מה גם שאוסיף שאת הרובר אני יכול להביא במחיר זול יותר מאשר את ה-XSI למרות שהם דיי קרובות במחירון.

תודה מראש

עידן.

פורסם

שלום אופיר, אז ככה כבר מצאתי 3 רכבי XSI שמעניינות אותי וכמובן שבלי בדיקה אין מה לדבר

רובר 200 יש לי אחת ליד הבית למכירה אני יודע שהוא לא ימכור אותה בזמן הקרוב ולכן אני לא מודאג בנושא הרובר.

לגבי ביצועים תן לי את ההשוואה שאתה מכיר, גם מבחינת מהירות \ תאוצה וגם הנאה מנהיגה כי בסיבוב שעשיתי ב-XSI של חבר נהניתי מאוד למען האמת.

תודה

פורסם

לא מומלץ רובר!!!אני מעדיף XSI!שהיה לי XSI שנת 93יד 5 ועשה 160000קמ ולא היה הרבה בעיות הרכב היה מעולה!אבל XSI שלי "הלך":cry: :cry: בגלל שהיתי בתאונה והאוטו משובת..

ויש לי חבר רובר 200 שנת 98 והיה יד 2 המון יש לו בעיות במנוע שכבר עשה 100000 קמ!!נורא

כמובן מעכשיו XSI קשה למצוא וצריך המון סבלנות לחפש

פורסם

XSI ללא שום ספק...

גם אני חיפשתי רובר בזמנו ועד היום מתקשרים אלי בעלי רובר שדיברתי איתם לפני כמה חודשים לשאול אם אני בכל זאת רוצה את הרכב שלהם. רובר זה רכב שמאוד קשה למכור ושוק החלקים שלו במצב גרוע ושלא נדבר על מוסכים חסרי ניסיון שרק גורמים נזק.

לעומת זאת XSI יקח לך קצת זמן למצוא(לי לקח חצי שנה) אבל בסופו של דבר מצאתי יד שנייה(מבחורה! כן כן)

אז תתאמץ עוד קצת פתח עיניים ובסוף זה יפול עלייך

Mazda 3 2004

פורסם
מה אתה לא יודע לכתוב אני לא מבין
גם לך לא יזיקו סימני פיסוק.

לפותח השירשור - לך על XSI. הרובר עלולה להיות בעייתית, בעיקר שקשה למצוא מוסך טוב.

גם ה XSI תהיה בעייתית,אם הזניחו אותה, אבל לפחות יש מוסכים שמבינים עניין.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני כבעל XSI 106 מציע לך ללכת על XSI אין בכלל מה להשוות עם הרובר..

אני אישית מאוד נהנה מהאוטו שלי...לא עושה בעיות בכלל..

צריכת דלק נמוכה מאוד..1/14

קיצור אחי רד מהרובר!..

פורסם

"פורום רובר: הסוכנות הפכה לסניף של ארומה.. מה עליי לעשות?"

מצוטט מטופיק אחר בפורום :)

אני לא בטוח שהייתי רוצה רכב שהיבואן שלו פשט רגל, אין להשיג חלקים, עד שמשיגים זה מאוד יקר, ככה שלא שווה לך את ה3 שנים קדימה האלו,

אבל, אולי תן לאנשים לעזור לך ? תגדיר דרישות, תקציב סכום לרכישה, יתנו לך עוד הצעות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

orse - אין שום בעיה להשיג חלקים לרובר.

החלקים בכל החברות לא מיוצרים ע"י החברה עצמה אלא ע"י ספקים חיצוניים. (בטח שמעת על VALEO, KYB ועוד ועוד...) במקרה של רובר קטרפיילר מספקת את החלקים.

היבואן עדיין חי ונושם (יבואן לנד-רובר) ודואג לאספקת חלפים סדירה (משם מגיעים מרבית רווחיו לדעתי).

בקיצור - הסיבה לא לקנות רובר היא לא שאין להם חלפים - אלא שזה פשוט חרא של אוטו (ה-200, לא כל הרובר, אותם אני מאוד אוהב).

הרכב הזה שורף ראשי מנוע בקצב שיונדאי גטס שורפת דלק.

רד ממנו ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

לא יודע בקשר לאמינות,

אבל תיהיה בטוח שהחלקים של הרובר יהו יקרים יותר משל הפיגו' במקרה של תקלה.

ויש גם הרבה יותר מוסכים שמתמחים בפיזו מאשר ב-רובר.

• תוכן חדש...