Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

11בלילה 156. לדעתכם זה מהר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת חבל"ז על הויכוח. אני מבין ש500 הרוגים בשנה לא מספיקים לך...

אבל עזוב..לא הבנת, לא תבין...

כנ"ל.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל המטומטמים שלא הבינו, השאלה אם אתם חושבים שזה מהר או לא הייתה רטורית, כי זה אכן לא משנה מה אתם חושבים...***********עריכה - למטומטם שלא הבין שלפורום הזה יש כללים - אז הגיע הזמן שתקרא אותם,ותתחיל להתייחס למשתמשים האחרים בצורה נורמלית , כי אחרת תקבל עוד כמה חודשי חופשה מהפורום, הפעם על חשבוני :evil: *******************************

ולעוד כמה שיש בעיות אגו כאלו ואחרות, לא סיפרתי את זה "כדי לצאת גבר" או " להראות מה אני מסוגל" פשוט חשבתי לשתף את הפורום במה שקרה, אני לא מתבכיין ולא שום דבר, אבל בדיוק כמו כל אחד אחר כאן (ושאף אחד לא יצטדק...) אני אנסה לעשות הכל על מנת לצאת מזה עם הנזק המינימלי ביותר.

ודרך אגב, למרות מה שחלקכם חושבים אני לא ילד קטן שעכשיו קיבל את הרשיון ונוסע מהר, ומי שרוצה לסטור לי יכול לבוא ולנסות אבל אני לא לוקח אחריות על ההשלכות.

כביש 4 (דרומית לרעננה) הוא כביש בסדר גמור ואפשר לנסוע עליו הרבה יותר מהר ממה שכתוב, ויש הבדל בין הלילה ליום - ביום יש פקקים!

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

ובלילה יש טמבלים כמוך שאין להם מושג איפה המצלמות...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לכל המטומטמים שלא הבינו, השאלה אם אתם חושבים שזה מהר או לא הייתה רטורית, כי זה אכן לא משנה מה אתם חושבים...

ולעוד כמה שיש בעיות אגו כאלו ואחרות, לא סיפרתי את זה "כדי לצאת גבר" או " להראות מה אני מסוגל" פשוט חשבתי לשתף את הפורום במה שקרה, אני לא מתבכיין ולא שום דבר, אבל בדיוק כמו כל אחד אחר כאן (ושאף אחד לא יצטדק...) אני אנסה לעשות הכל על מנת לצאת מזה עם הנזק המינימלי ביותר.

ודרך אגב, למרות מה שחלקכם חושבים אני לא ילד קטן שעכשיו קיבל את הרשיון ונוסע מהר, ומי שרוצה לסטור לי יכול לבוא ולנסות אבל אני לא לוקח אחריות על ההשלכות.

כביש 4 (דרומית לרעננה) הוא כביש בסדר גמור ואפשר לנסוע עליו הרבה יותר מהר ממה שכתוב, ויש הבדל בין הלילה ליום - ביום יש פקקים!

אני רואה כאן רק מטומטם אחד שעבר את המהירות ונתפס...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה שהוא בסדר אנחנו יודעים... אפשר לנסוע יותר מהר אבל המחוקק לא חושב כמוך... לכן נדפקת.

Veni Vidi Vici

פורסם
לכל המטומטמים שלא הבינו, השאלה אם אתם חושבים שזה מהר או לא הייתה רטורית, כי זה אכן לא משנה מה אתם חושבים...***********עריכה - למטומטם שלא הבין שלפורום הזה יש כללים - אז הגיע הזמן שתקרא אותם,ותתחיל להתייחס למשתמשים האחרים בצורה נורמלית , כי אחרת תקבל עוד כמה חודשי חופשה מהפורום, הפעם על חשבוני :evil: *******************************

רק בגלל אנשים כמוך משרד התחבורה ומשטרת התנועה מתייסחת לנהגים חדשים בחומרה אלייך צריך להתייחס עם עוד יותר יחס, אתה שואל איזה יחס? יחס של תינוק שכנראה לא התבגר ולא רואה טלויזיה או קורא עיתונים או שבכלל לא איכפת לו מהאנשים החיים!!!! מה נסגר איתך!?!

באמת שאני לא מבין! וגם האחרים לא הבינו.

ונראה אותך גבר מול השופטת בבית המשפט, ששם אולי יעשו אותך בן אדם, נראה אותך מוציא מילה בכלל, כולך תהיה קרח! תאמין לי שאתה תשתוק שם כמו ילד קטן ובכלל שישללו ובטוח ישללו אולי אתה

תעריך משו בחיים שלך!!! אולי באמת!

אתה תקבל את מה שמגיע לך שם רק בשביל לא לעמוד מול השופטת

וקנס נראה איזה קנס ייתנו לך... מתחיל מ500 רק שתהיה בעניינים!!!

חכה ועוד תבין מה המשמעות שיש לך רישיון בידיים, זה לא סתם פלסטיק עם התמונה שלך שאפשר להשוויץ עם החברים והפוזה של המהירות ושאר שטויות כאלה.

לי הייתה את התאונה הכ מטומטמת שיכולה להיות אומנם אני הייתי אשם כי לא נתיי זכות קדימה עקב זאת שלא ראיתי את זה שנכנס בי אבל בית המשפט לא חס עליי בכלל כל הסעיפים שימשו נגדי יופי יופי... 400 קנס 4 חודשי שלילה כאשר 2 היו עם הבוחן של התאונה ו2 במשפט ועוד 3 שנים על תנאי....

וכשלקחו לי את הרישיון לחודשיים הראשונים בכיתי ותאמין לי שאני בכיתי!!!

וחוצמזה? 11 בלילה!??! אתה חושב שב11 בלילה זה מאוחר וכולם ישנים בחיי אתה תמים!!!

רק המשפט יעשה אותך בוגר ומבין ובכלל בעל ערך לדברים.

שתראה את האוטו שלך ננהג על ידי אחרים אתה תיגמר בתוכך עד שאני לא יודע מה...

וכל כך תרצה לנהוג עד שתשחוב אפילו לשם כסף למורה נהיגה רק כדי לנהוג, אני יודע איך זה....

בקיצור, פשוט תעריך את מה שיש לך בידיים!!!! ככה אמרתי לחבר שלי ובאמת ממהירות לא מתאימה לכביש הוא הוריד כמה גדרות בשכונה שלו ורק אז הוא התחיל להעריך!

ובכלל תתחיל להעריך את החיים שלך!!! ובכלל את של אחרים!!

מקווה שעזרתי במשהו....

Polo 2012

פורסם

לירן אתה כותב הודעה ילדותית, שבה אתה מתבטא כמו ילד ומתנהג כמו, ובסופה אתה כותב שאתה לא ילד.

זאת סתירה פנימית.

לעניינו, אם אנחנו "המטומטמים" לא הבנו, כניראה שלא ניסחת את ההודעה שלך טוב.

במקום להיפגע ולהתחיל לירות לכל הכיוונים, תרגע,תחשוב ותפיק לקחים.

פורסם
... אני לא מתבכיין ולא שום דבר...

כן, אני מבין אותך... באמת, אני קורא את מה שאתה כותב ומה שאני מבין מזה זה...:

אוי, אוי, אוי... לא הייתי פה המון זמן... אוי, אוי,אוי...נסעתי בכביש 4 ב-11 בלילה... אוי, אוי, אוי... נסעתי קצת מהר, לא היה אף אחד על הכביש... אוי, אוי, אוי... תקף אותי פלאש...

העיקר שאתה לא מתבכיין. :wink:

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

• תוכן חדש...