Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה טוב במדינת ישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לציין שחייתי בחו"ל 7 שנים מחיי.

כיום אני לא מוכן לרדת מהארץ.

נכון, בחו"ל הכל נראה עשיר יותר, קל יותר וכו... אבל אל תשכחו שבארה"ב למשל כל אותם ישראלים שעובדים שם בצורה לא חוקית לא משלמים מיסים ובארה"ב אין חובת תשלום מס הכנסה בסוף כל חודש אלא פעם בשנה אתה חייב למלא דו"ח ולהציג חשבוניות ובסוף גם לשלם אלפי דולרים של מיסים אז אל תשכחו את זה כשאנשים מספרים לכם כמה הם מרוויחים שם לחודש כי הנטו מחושב בסוף שנה רק.

יש המון דברים קטנים שלא ניתן להתחיל לתאר אפילו.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קמבודיה ורואנדה למשל. בקמבודיה לא רצחו את "מתנגדי המשטר" אלא את אלה שבעצם קיומם הפריעו להקמת חברה חדשה ח\לפי רצון המשטר (הקמר רוג')

ברואנדה ישנם שני שבטים, הוטו וטוטסי ("שבט" כלומר מאות אלפים). אחד השבטים השמיד ומשמיד בשיטתיות את השבט השני.... והעולם? עם כל האינטרנט, לא מתעניין, הלו הם שם בצד, שחורים..זה לא סקסי כמו יוגוסלביה או מוחמד א דורה....(הילד שעד היום לא כל כך ברור מי הרג אותו...).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
קמבודיה ורואנדה למשל. בקמבודיה לא רצחו את "מתנגדי המשטר" אלא את אלה שבעצם קיומם הפריעו להקמת חברה חדשה ח\לפי רצון המשטר (הקמר רוג')

ברואנדה ישנם שני שבטים, הוטו וטוטסי ("שבט" כלומר מאות אלפים). אחד השבטים השמיד ומשמיד בשיטתיות את השבט השני.... והעולם? עם כל האינטרנט, לא מתעניין, הלו הם שם בצד, שחורים..זה לא סקסי כמו יוגוסלביה או מוחמד א דורה....(הילד שעד היום לא כל כך ברור מי הרג אותו...).

בקמבודיה אין טיהור אתני ... אלא טיהור על רקע ניגוד למשטר , תתנהג כשורה לטעמם לא תמות.. שים לב שיש הבדל בין חיסול אתני לבין חיסול ודיכוי התנגדות ולו הקלה ביותר

ברואנדה אולי יש השמדה לאומית , שוב לא אתנית , אבל לא מצד דיקטטורה שכן זו מלחמה

בגוון מלחמת אחים , בלי מנהיג שולט שמכתיב הרג באופן שיטתי , אלא לוחמת גירילה

למטרות הרג בלבד...

ושוב יש הבדל..

פורסם
לדעתי, אם יש לך כסף וכוח נפשי - עדיף לך לעזוב את הארץ.

המידנה שלנו אומנם יותר "משפחתית" אבל מי שרוצה לחיות ברמת חיים גבוהה זהו לא המקום.

ידידה שלי חיה כבר שנה וחצי בארה"ב והיא פשוט מאוהבת ועושה הכל כדי לא לחזור. יש לה שם עבודה, בית, חברים ומה לא?

עוד חברים שלי מתכננים לעבור אם יוכלו, כי לא כולם מצליחים להתבסס שם.

וזה לא בגלל שהם שונאים את הארץ או שהיא לא טובה...פשוט "שם" יותר טוב!

מה שטוב שישראל וזה מאוד בולט זה המוסריות. אני לא חושב שקיימת עוד מדינה מוסרית כמו ישראל בעולם.

איכפתיות לגבי האזרח גם כן ברמה גבוה.

העזרה לזולת - לאנשים איכפת כאן אחד מן השני הרבה יותר משאר המדינות המפותחות.

חינוך.

לחיות בכבוד גם אם אתה לא הכי מבוסס.

כמובן הכל טוב ויפה שם עד שאולי יום אחד יקום שם אחד כמו היטלר וירצה לעשות טיהור קטן.

למרות כל הפיגועים והמצב הכלכלי והחברתי הקשים המדינה שלנו לא כל כך רעה , ולמרות שאני לא נולדתי כאן אני מרגיש שזה המקום היחיד שבו אני רצוי .

אתה טועה , אתה טועה בגדול , העולם השתנה , עידן הרודנות והשליטה בכלל עבר חלף מן העולם המודרני "המתועש" , מקרה היטלר לא יחזור שנית , השמדה המונית ושיטתית של

אנשים לא תיהיה עוד ..

היום מלחמות מושתות על תקשורת ולכן אני לא ארחיב למה לא תיהיה השמדה שיטתית

של אנשים , ומקרה היטלר רודני שני , למרות שהיטלר השתמש בדמוקרטיה בכדי לעלות לשלטון , אבל אל לנו לשכוח שהיום לדמוקרטיה יש מערכות הגנה מגוונות...

ועוד איך יכול לחזור. אומנם אנשים לומדים מההסטוריה לקח ואע"פ כן היו הרבה דברים שחזרו על עצמם. בתכלס כל מה שמנע מהיטלר להצליח בסופו של דבר זה ההתערבות של ארה"ב (שגם לא ממש אוהבת את העם היהודי ובזמנו ולא אישרה להרבה פליטים למצוא אצלה מחסה ושלחה אותם בחזרה למות) וההחלטה הפזיזה שלו להתקיף כמה חזיתות במקביל במקום לגמור קודם על אנגליה.

נכון שהמידיה כיום משחקת תפקיד אבל אני עדין מאמין שמה שקרה יכול לקרות שוב.

לחיות בחו"ל זה סבבה אבל זה לא במקום (מה גם שעכשיו חובה על ישראלים לשלם מס גם על רכוש בחו"ל כך שאין מקלט גמור ממס).

למי שלא שם לב לא צריך ללכת רחוק כדי למצוא את "היטלר". אלו הקוראים להשמיד אותנו ,יבגני, נמצאים ממש מתחת לאף שלנו. הם הסרטן של המדינה, והם יעשו הרבה יותר כדי להרוג יהודים מאשר האנטישמים בחו"ל. אז מה זה משנה איפה תחיה? כל עוד אתה יהודי - פירושו שאתה נרדף.

לגבי המדיה שתמנע לכאורה עליה של עוד היטלר לשלטון לצערי אתם טועים.

תפקחו עניים ותראו מה קורה לדוגמא בצפון קוראיה, כל מי שיראה כמה תמונות בודדות משם יזכר בהרבה תמונות וסרטים אחרים, מגרמניה הנאצית. מה שהולך שם זו פשוט שואה שלמעט אנשים איכפת ממנה, ועצוב שכך!

feint , אתה טועה , מה שהולך בצפון קוראיה ובשאר מדינות הרודנות בעולם הוא נושא

כאוב וחייב להעלם מעל פני השטח , אבל יש הבדל תהומי ועצון בין משטרו של היטלר בעבר לבין המשטרים במדינות חשוכות אלו..

יש לזכור שהיטלר השמיד לאום שלם מעל פני הארץ ( או לפחות השמיד את רובו) בשיטתיות

ובדרכים מגוונות , משטרו של היטלר היה דיקטטורה , שהשמידה את השונה , השמידה את המתנגדים , אולם נתנה חיים יפים ווורודים לתומכים ( שהם הרוב כי לא הייתה ברירה )

צפון קוריאה , סין , מדינות אפריקה שונות , איראן עירק לשעבר ושאר משטרים חשוכים

אינם נוקטים בהשמדה המונית של גזע מסויים , אלא רק את המתנגדים

להם , בזה הם שונים מהיטלר , הם אומנם דיקטטורה , ומשטר חשוך , אבל ברגע שמקיימים

את התנאים שהדיקטטורה מכתיבה לך אתה נשאר בחיים ולא משנה מאיזה גזע אתה

ראו מקרה הקהילה היהודים שעדיין קיימת בעיראק , איראן , סוריה ועוד מקומות רבים...

מקרה היטלר לא יחזור בשנית , שוב הוא לא יחזור , אני שואל אותך , איך אתה יודע

מה שהולך היום בצפון קוריאה? , אתה יודע זאת בגלל התקשורת למרות שיש איפול כבד

מצד המדינה הדיקטטורית , ברגע שתתחיל ולו השמדה מסודרת קטנה של אנשים , הנושא יעלה

לכותרות , בניגוד למשטרו של היטלר בעבר שאף אחד לא ידע .. עד לרגעים האחרונים.

( התקשורת כמובן)

על כל פנים אירוע ומשטר כמו של היטלר לא יוכל להתקיים , בטח ובטח שלא במדינות המתועשות והמתקדמות , דמוקרטיות בעולם ( ראה מנגנוני הגנת דמוקרטיה ) וגם לא במדינות עולם שלישי למרות משטרים אפלים...

דווקא בארה"ב מנגנון ההגנה על הדמוקרטיה הוא אחד החלשים שבמדינות דמוקרטיות , המשטר מאפשר הקמה של טנועות שונות ובחלקן אפילו אנטישמיות .

המקרה של גרמניה הנאצית כן יכול לחזור שנית ולי נראה שהוא יתרחש דווקא בארה"ב.

פורסם

תרדו מהרעיון שהמדיה תמנע ממישהו לעשות משהו ... המדיה לא עושה דברים כאלו , לדוגמא , בוקר אחד לפני כמה חודשים קם בוש וכבש את עירק . למה ? כי שעמם לו , התירוץ בכל אופן היה שיש שם נשק כימי , אז אני לא אומר שהמלחמה הזו הייתה לא מוצדקת , אבל פשוט לא הייתה סיבה מידיית למלחמה, את הנשק אגב לא מצאו .

המדיה באותו הזמן הייתה עסוקה בלסקר את המלחמה ולמכור עיתונים , כי זה מה שהמדיה עושה , היא לא מגינה על כלום , היא משיגה אחוזי צפיה ומוכרת עיתונים , ואם יש מלחמה זה טוב לעסקים מסוג זה .

האם רודן יכול לעלות לשלטון כיום ? כן , בקלות , אפילו בקלות מאוד, הוא רק צריך לקרוא מה עשו לנין , היטלר , ומוסוליני ואולי עוד כמה , ללמוד את השיטות , את התרגילים , והתאים אותם למקום שעליו הוא רוצה להשתלט לתוך שנה שנתיים הוא שליט , ואז כבר אף אחד לא יתערב לו במה שהוא עושה .

למה להשאר בישראל ..... כי זה הבית .

פורסם

רוב אלה שנרצחו שם לא התנגדו למשטר. לא היתה להם שום דיעה. החמר רוג' רצחו בשיטתיות את האינטלקטואלים, עוד לפני שהיתה להם הזדמנות להתנגד. הם רצו להכחיד את האינטליגנציה ולבנות חברה בנוסח ימי הביניים מהמסד עד הטפחות. האם מאות אלפי הילדים והנוער שנרצחו התנגדו? ברואנדה זאת אמנם מלחמת אחים אבל מי שרצח היה בשילטון באותו זמן. וכנ"ל גם בקונגו.

מה שמטריד הוא שהמערב שתק, כלומר התזה לפיה עולם מתוקשר יותר ימנע רצח עם היא מוטעית.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אז שיקח בחשבון שאירופה יותר ויותר מתאחדת ובסופו של דבר יבוא היום שאירופה תהפוך למדינה כמו ארה"ב, USE אם תרצו לומר ולכו תדעו מי יהיה שם בשלטון האם זה אדם כריזמטי וחכם כמו הידר? או אולי מנהיגות מתרפסת שלא מסוגלת לעמוד מול העם או חסרת יוזמה ושלד כמו צרפת (שחוץ מלדבר לא עושה הרבה)?

מה לגבי העובדה המדאיגה (את הארופאים יותר מאיתנו) שיש הרבה מוסלמים/טורקים ופליטים שאט אט תופסים נתח באוכלוסיה הארופאית? (אולי האוכלוסיה הזו תהווה כח עצום שישפיע נגדנו או שהמדינות הארופאיות יעיפו את הזרים מקרבה שלאו-דווקא באמצעים כשרים?).

אולי אפילו שישראל תצטרף לUSE (אם מדינות יהפכו לגושים ישראל תעדיף להיות עם אירופה מאשר המזרח התיכון מסיבות קיומיות....) ואז אנחנו נהיה תלויים לחוקים שונים אולי גם גזעניים ואנטישמים שיפגעו בנו?

יש המון דברים שונים שיכולים לקרות אבל נקווה לטובה.

פורסם

מה רע במדינת ישראל? (רגע, חכו, אל תתחילו :wink: )

אני לא יכול לחשוב על מקום אחר בעולם שבו אני ארגיש בבית. וזה מה שחשוב. גם אם אגור במדינה אחרת במשך שנה שלמה אני לא ארגיש שם כמו שארגיש ביום שאחזור ארצה. וזה אפילו אם יקרה מה שקורה תמיד כשיורדים מהמטוס ועולים על כביש 1 - פקקים, צפירות, נהגים חותכים ומתנהגים בגסות...

אין מדינה אחרת בעולם שהיהודים יכולים לחיות בה כמו שאנחנו חיים כאן. ולמרות הכל יש לנו עם נהדר ברובו.

אה, וכמעט שחכתי - הבנות בארץ הן באמת הכי יפות בעולם. לא סתם אומרים את זה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי באישית, מי שאך ורק מעניינת אותו הרווחה הכלכלית אז מדינת ישראל היא אולי מקום שלא כ"כ מתאים לו. אבל מכל שאר הבחינות, לדעתי, מדינת ישראל היא מדינה נפלאה. ואסור לשכוח שזה הבית שלנו - ראה ערך מה קרה לפני קצת יותר מ50 שנה. הבעיה היא שאנשים שוחכים.............

יניב

פורסם
רוב אלה שנרצחו שם לא התנגדו למשטר. לא היתה להם שום דיעה. החמר רוג' רצחו בשיטתיות את האינטלקטואלים, עוד לפני שהיתה להם הזדמנות להתנגד. הם רצו להכחיד את האינטליגנציה ולבנות חברה בנוסח ימי הביניים מהמסד עד הטפחות. האם מאות אלפי הילדים והנוער שנרצחו התנגדו? ברואנדה זאת אמנם מלחמת אחים אבל מי שרצח היה בשילטון באותו זמן. וכנ"ל גם בקונגו.

מה שמטריד הוא שהמערב שתק, כלומר התזה לפיה עולם מתוקשר יותר ימנע רצח עם היא מוטעית.

שוב , מדובר פה ברצח מעוות וחייב להעקר ועוד שלל גינויים וכמובן שמדינות אירופה

או ארה"ב לוקות בחסר על אי התערבותם , אולם עדיין עם כל הצער לא מדובר

בטיהור אתני , אלא טיהור על סמך ידע ( ידע זה כוח? ) וחכמה כך שבעתיד

אלו לא יתקוממו למשטר החדש...

פורסם
תרדו מהרעיון שהמדיה תמנע ממישהו לעשות משהו ... המדיה לא עושה דברים כאלו , לדוגמא , בוקר אחד לפני כמה חודשים קם בוש וכבש את עירק . למה ? כי שעמם לו , התירוץ בכל אופן היה שיש שם נשק כימי , אז אני לא אומר שהמלחמה הזו הייתה לא מוצדקת , אבל פשוט לא הייתה סיבה מידיית למלחמה, את הנשק אגב לא מצאו .

המדיה באותו הזמן הייתה עסוקה בלסקר את המלחמה ולמכור עיתונים , כי זה מה שהמדיה עושה , היא לא מגינה על כלום , היא משיגה אחוזי צפיה ומוכרת עיתונים , ואם יש מלחמה זה טוב לעסקים מסוג זה .

האם רודן יכול לעלות לשלטון כיום ? כן , בקלות , אפילו בקלות מאוד, הוא רק צריך לקרוא מה עשו לנין , היטלר , ומוסוליני ואולי עוד כמה , ללמוד את השיטות , את התרגילים , והתאים אותם למקום שעליו הוא רוצה להשתלט לתוך שנה שנתיים הוא שליט , ואז כבר אף אחד לא יתערב לו במה שהוא עושה .

למה להשאר בישראל ..... כי זה הבית .

יש הבדל עצום בין סוגיית עיראק לבין סוגית השמדת עם , או השמדה אתנית..

בקשר למלחמה בעיראק יש כאלו שהתנגדו לה ויש כאלו שצידדו אותה ..

בכל אופן הרווחנו משטר חשוך אחד פחות בעולם , אבל אולי "הרווחנו " עוד כמה תנועות

טרור פוטנציאליות שבעתיד יטילו מורא על העולם המתועש...

בוש , בלייר מדינותיהם והעולם המתועש ( כולל גרמניה וצרפת שהתנגדו לשם ההתנגדות

בלבד , וליהיות שונים) מחפשים לעצמם "תוצאות" , תוצאות כנגד הטרור העולה וגואה בעולם

ושוב יש הבדל עצום בין טירור , מלחמה נגד משטר , ובין טיהור אתני ...

כמה טיהורים אתניים מוזכרים בהיסטוריה המודרנית? אני דיי זוכר 2

אחד לצערנו בזמן השואה ואחד לפנינו של הארמנים ( או באיזור אני לא ממש זוכר....)

האם רודן יכול לעלות לשלטון? , התשובה היא לא , אתה יודע למה כי רודן הגדרתו היא

שליט במדינה טוטליטרית .. זה שאופיו הוא רודן לא הופך אותו לרודן ... בשביל ליהיות רודן

אתה צריך לנצח את הדמוקרטיה ואת כל העם במדינה שלך , ולאחר מכן לחוקק חוקים

בנוסח הדמוקרטיה חוקים להגן על עצמך ומשטרך... כלומר הפיכה בין אם צבאית ובין אם מדינית.

אני יכול להגיד בבטיחה שבעולם המודרני המתתועש , קרי מדינות אירופה , ארה"ב ומדינות

אסיה מסויימות , עידן הרודנות תם עבר.. ואפילו אם יהיה מקרה קלוש ותלוש מהמציאות

של התעוררות דיקטטורית , היא תדוכא בהתאם , כולנו זוכרים את מקרה היידר באוסטריה

למרות שבשורה התחתונה לא היה לו מצא כל אנטישמי לחלוטין( שאני אומר כל אנטישמי אני

מדבר על דברים יותר קיצוניים מלטעון שהמדינה היא של האוסטרים ויש יותר מידי מהגרים כמו שהוא טען )

יורג היידר הורד או פרש בגלל לחץ אני לא בדיוק זוכר... וזאת עוד במדינה בעלת ריח

אנטישמי חריף כיום.. ובלי עירוב פלגים חיצוניים...

בקשר למדיה , אכן המדיה עסקה בסיקור המלחמה , המדיה מחייה את הסיפורים הקטנים מאחורי המילים הגדולות , מאחורי המילה "מלחמה " מסתתרים ילדים חפים מפשע שנהרגים בגלל משחקי כוחות של שליטים ... אמהות שמאבדים בעליהם ילדייהם ורכושם... הם הם

התמונות שהמדיה מחפשת , את הסיפורי הקטנים

"תמונה שווה אלף מילים" תמיד אומרים אז כן דעת הקהל בעולם מושתת על המדיה

כולנו זוכרים את מקרה א-דורה הפלשתינאי שסוקר וגרם לצעקה בעולם..

דעת הקהל משתנה , הנה בשבוע האחרון הפיגוע הקשה שהיה בירושליים , ולאחר מכן החיסול

הטפשי לדעתי , שהרג את המחבל אשתו ושני בנותיו , שם צולמו לעיני העולם נעלי תינוקות

לסיכום , אולי אני אופטימי מידי , אבל אני חושב שמקרה השמדה אתנית המונית לא יחזור

שוב בהיסטוריה שלנו..

מה שללא גורם למלחמות להתהוות , לאנשים לההרג ולילדים שוב , לשלם את המחיר

לירן.

פורסם

לגבי טיהורים למיניהם , אז עלו פה עוד כמה וכמה טיהורים שבהחלט יכולים להכלל בהיסטוריה המודרנית .

האם רודן יכול לעלות ? כן , כי הרודן ינסה להביס את העם שלו רק אם הוא אידיוט , הרודן לא צריך להלחם באף אחד , הוא צריך לאסוף כוח , בכל צורה שהיא , ואז להכריז על איזשהו מצב חירום או מצב מלחמתי כלשהו שמצריך את הרחבת הסמכות שלו ,לדוגמא על חשבון הכנסת , ואז לבצע סדרת צעדים שתמנע את הפלתו המיידית , כגון הריגת מפקדים בכירים באשמת בגידה , פיזור הפרלמט , וחקיקת חוקים מזכים אותו על פעולותיו . הרודן לא נלחם למעשה באף אחד שלא מתנגד לו בגלוי, צריך להאשים מתנגדים בריגול וכו ולא לרצורח בפשטות את כולם .

לרודן אסור להגיד בפירוש שהוא אנטישמי כי זה יעורר התנגדות לפני שהוא חזק מספיק כדי להתמודד איתה , במקום זאת עליו לחכות עד שהוא בשלטון ואז לאט לאט להרוג את מי שהוא רוצה .

אף אחד לא צריך לדעת שיש טיהור במדינה , וכשאין תקשורת חיצונית , אף אחד לא ידע .

השמדה אתנית זה לא דבר שקורה מעכשיו לעכשיו אלא לאט , שלב אחרי שלב ,כשכל החלקים מתיישבים רק אחרי שכולם כבר מתו או השלטון נפל .

אם תוציא מכאן את הCNN תוכל גם אתה לרצוח את על הפלשתיחנאים בלי לחשוש שמישהו ידע על זה בעשר שנים הקרובות .

פורסם

אני יכול להגיד בבטיחה שבעולם המודרני המתתועש , קרי מדינות אירופה , ארה"ב ומדינות

אסיה מסויימות , עידן הרודנות תם עבר.. ואפילו אם יהיה מקרה קלוש ותלוש מהמציאות

של התעוררות דיקטטורית , היא תדוכא בהתאם , כולנו זוכרים את מקרה היידר באוסטריה

למרות שבשורה התחתונה לא היה לו מצא כל אנטישמי לחלוטין( שאני אומר כל אנטישמי אני

מדבר על דברים יותר קיצוניים מלטעון שהמדינה היא של האוסטרים ויש יותר מידי מהגרים כמו שהוא טען )

יורג היידר הורד או פרש בגלל לחץ אני לא בדיוק זוכר... וזאת עוד במדינה בעלת ריח

אנטישמי חריף כיום.. ובלי עירוב פלגים חיצוניים...

.........

לירן.

את מקרה היידר השתיקו במדינה מסריחה מאנטישמיות.

ובכן, לדעתי, השתיקו את זה, בגלל שהמדינה אנטישמית,

אבל מה יקרה כאשר כל הציבור יגיעו לכזאת מידה של אנטישמיות

שלא יהיה אכפת להם מדעת העולם, והם ימשילו עליהם איזה היטלר???

אין לסמוך על שום דבר. רק על עצמנו, צאו מהבועה!!!

גם אף אחד לא חשב כך לפני 50 שנה במדינה התרבותית גרמניה.

דעת הקהל בעולם יכולה להשתנות בין רגע בעדנו, נגדנו, או בעד

צפייה בפורנו של כבשים.

בכל מקרה, "אם אין אני לי, מי לי?" - כך אמרו חז"ל, והם צודקים

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
לגבי טיהורים למיניהם , אז עלו פה עוד כמה וכמה טיהורים שבהחלט יכולים להכלל בהיסטוריה המודרנית .

האם רודן יכול לעלות ? כן , כי הרודן ינסה להביס את העם שלו רק אם הוא אידיוט , הרודן לא צריך להלחם באף אחד , הוא צריך לאסוף כוח , בכל צורה שהיא , ואז להכריז על איזשהו מצב חירום או מצב מלחמתי כלשהו שמצריך את הרחבת הסמכות שלו ,לדוגמא על חשבון הכנסת , ואז לבצע סדרת צעדים שתמנע את הפלתו המיידית , כגון הריגת מפקדים בכירים באשמת בגידה , פיזור הפרלמט , וחקיקת חוקים מזכים אותו על פעולותיו . הרודן לא נלחם למעשה באף אחד שלא מתנגד לו בגלוי, צריך להאשים מתנגדים בריגול וכו ולא לרצורח בפשטות את כולם .

לרודן אסור להגיד בפירוש שהוא אנטישמי כי זה יעורר התנגדות לפני שהוא חזק מספיק כדי להתמודד איתה , במקום זאת עליו לחכות עד שהוא בשלטון ואז לאט לאט להרוג את מי שהוא רוצה .

השמדה אתנית זה לא דבר שקורה מעכשיו לעכשיו אלא לאט , שלב אחרי שלב ,כשכל החלקים מתיישבים רק אחרי שכולם כבר מתו או השלטון נפל .

אם תוציא מכאן את הCNN תוכל גם אתה לרצוח את על הפלשתיחנאים בלי לחשוש שמישהו ידע על זה בעשר שנים הקרובות .

שים לב , רודן צריך עוד כמה דברים מעבר , בראשם להתגבר על חוקי הדמוקרטיה

ועל הדמוקרטיה שמגנה על הצמה בדיוק מפני מצבים כאלו , כמובן שרודן יוכל בשלב

מסויים להכריע את החוקים המגנים

אבל שתבין בשביל שרודן יעלה לשלטון העם צריך ללכת אחריו בצורה עיוורת של 100 אחוז

או קצת פחות , היום בעידן הדמוקריזציה אין דעות דומות באחוזים הללו.. אנחנו חברה

פלורליסטית דמוקרטית ברובנו בעולם המתועש.

עצם ריבוי הקבוצות בעצם מגן עלינו , אך גם מחדיר פלגים קיצוניים בדמות מפלגות

ימניות קיצוניות תומכות טירור ( לאו דווקא בארצנו ...)

בשביל שרודן יקבל תמיכה של 100 אחוז מהעם הוא צריך לעלות לשלטון לאחר

מצוקה קשה שהייתה לעם "לעלות את המוראל" לשנות את המצב ... מקרה רודנות

דיקטטורות ומהפכים צבאים קרו בעיקר לאחר תקופות שפל של המדינות...

כגון תקופת השפל והתבוסות שנחלה גרמני מלחמת העולם הראשונה ב 1918 אם

אני זוכר נכון והמשבר הכלכלי שבא לאחריו... היטלר הצליח לשקם את גרמניה מהקרשים...

אני לא רואה מקום בעולם כיום שלשליט כלשהו יכול ליהיות 100 אחוזי תמיכה

כמובן חוץ מבמדינות ערב מסויימות שהן דיקטטורה כבר עכשיו , אבל טיהור אתני לא נעשה בהם

CNN ,BBC וכל השאר , זה לא משנה מה תחסום , זה לא משנה על ההגבלים והסנקציות שתנקוט כנגד התקשורת בעידן שלנו הכל יוצא לאור , אם בדרך הקונבציונלית

ואם בדרך ריגול ואף לווינים...

לירן

פורסם

שים לב , רודן צריך עוד כמה דברים מעבר , בראשם להתגבר על חוקי הדמוקרטיה

ועל הדמוקרטיה שמגנה על הצמה בדיוק מפני מצבים כאלו , כמובן שרודן יוכל בשלב

מסויים להכריע את החוקים המגנים

אבל שתבין בשביל שרודן יעלה לשלטון העם צריך ללכת אחריו בצורה עיוורת של 100 אחוז

או קצת פחות , היום בעידן הדמוקריזציה אין דעות דומות באחוזים הללו.. אנחנו חברה

פלורליסטית דמוקרטית ברובנו בעולם המתועש.

עצם ריבוי הקבוצות בעצם מגן עלינו , אך גם מחדיר פלגים קיצוניים בדמות מפלגות

ימניות קיצוניות תומכות טירור ( לאו דווקא בארצנו ...)

בשביל שרודן יקבל תמיכה של 100 אחוז מהעם הוא צריך לעלות לשלטון לאחר

מצוקה קשה שהייתה לעם "לעלות את המוראל" לשנות את המצב ... מקרה רודנות

דיקטטורות ומהפכים צבאים קרו בעיקר לאחר תקופות שפל של המדינות...

כגון תקופת השפל והתבוסות שנחלה גרמני מלחמת העולם הראשונה ב 1918 אם

אני זוכר נכון והמשבר הכלכלי שבא לאחריו... היטלר הצליח לשקם את גרמניה מהקרשים...

אני לא רואה מקום בעולם כיום שלשליט כלשהו יכול ליהיות 100 אחוזי תמיכה

כמובן חוץ מבמדינות ערב מסויימות שהן דיקטטורה כבר עכשיו , אבל טיהור אתני לא נעשה בהם

CNN ,BBC וכל השאר , זה לא משנה מה תחסום , זה לא משנה על ההגבלים והסנקציות שתנקוט כנגד התקשורת בעידן שלנו הכל יוצא לאור , אם בדרך הקונבציונלית

ואם בדרך ריגול ואף לווינים...

לירן

תראה כמה "חוץ מ.." כתבת, וגם בבקשה תגיב למה שכתבתי למעלה.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...