Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי גם את האוטופיה וגם את הזפקו קומפטישן אצל צחי באוטו, אין מה להשוות בכלל....

הזפקו הרבה יותר טוב

בחורים אני ימות עכשיו מצחוק. "אין מה להשוות בכלל...."? איך בידיוק אתה משווה?

איך אני שונה את זה כש אומרי שטויות כאלה "לא רואה את הפוקאל אוטופיה" איך אתה בטוח כל כך?

להגיד ככה זה כמו להגיד שהונדה אקורד לא רואה את המרצדס קלס E דגם 500. כן יש כאלה שיעדיפו הונדה כי זה רכב לא רע ו עולה הרבה פחות. אבל אין מה להשוות פה.

הכי חשוב... על איזה מגבר ישבו הרמקולים? 50*4? HE HE

היה איטום ברכב?

עבד אם סאב או בלי סאב בשני המקרים?

היה אותו רדיו דיסק?

לא מבין, למה אף אחד פה בפורום לא ממליץ על זפקו?

בהצלחה אם זפקו.

פורסם

בואו נגדיר את זה ככה מבחינתי אם מדובר על מגבר שאני חולם לקנות עד 6000 ש"ח אזי זפקו יהיה כנראה מקום ראשון , במחירים מעל לזה זה יהיה בטלר אודיו ואח"כ מקינטוש או ברקס .

אז לקבוע שהם מספר 1 זה קשה הן במגברים והן בקומפוננטים , ולא לא שמעתי את הקומפוננטים שלהם , אבל לא יעלה על הדעת שחברה טובה ככל שתהיה מסוגלת להוציא קומפוננט ראשון ושיהיה בן הטובים וגם במאמר במגזין הוא אמר שמבחינת בדיקת נתונים זה היה קומפוננט לא טוב כל כך רק במסקנות הוא התחיל להתלהב , נראה כאילו הסיכום לא מתחבר לתכל המאמר לפני כן , אז או שקרתה טעות או שהסיומת נקנתה או משהו אחר

וזו דעתי בלי לשמוע

בתודה יהודה.

בברכה יהודה

פורסם
הכי חשוב... על איזה מגבר ישבו הרמקולים? 50*4? HE HE

היה איטום ברכב?

עבד אם סאב או בלי סאב בשני המקרים?

היה אותו רדיו דיסק?

לא מבין, למה אף אחד פה בפורום לא ממליץ על זפקו?

בהצלחה אם זפקו.

ולגביי זה אתה צודק אחי באלף אחוז תלוי על איזה דיסק ואיזה רדיו דיסק וכ'ו וכ'ו אבל אצל צחי כל המערכת נשארה אחד לאחד למעת הקומפוננט שהוחלף מאוטופיה לפוקל סט של 100rms והמגבר נשאר אותו מגבר והרדיו דיסק אותו רדיו דיסק ואפילו הדיסק אותו דיסק ככה שאין פה ויכוח אבל עדיין הכל עיניין של טעם ואל תשלול דברים שלא שמעת!!! מה שהרבה עושים פה בפורום מסתכלים על נתונים וזהו הריי בסה"כ בסוף האוזן זאת שקובעת!!

רומן אף אחד בפורום לא ממליץ על קומפוננט של זאפקו כי הוא לא שמע אותו אבל אם אני לא טועה יש פה כמה חבריי פורום שכן שמעו אותו והם יכולים להעיד על איזה סטים בהמה יש להם!

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

פורסם

אחי הנה עכשיו אתה מוכיח כמה אתה מבין באיכות!

קודם כל תשמע דברים לפניי שאתה שולל!

מקווה שתיתחרט על מה שאמרת

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

פורסם

על מה להתחרט ?

על זה ששני אנשים שמעו בחנות רמקולים של זבקו, ברכב של המתקין , שהוא גם היבואן ..

והחליטו שהם יותר טובים מ"אוטופייה"?!

נראה לכם היגיוני? יש בכלל בסיס להשוואה?

תפסיקו לכתוב שטויות אם אתם רוצים שיתייחסו אליכם ברצינות.

אני לא שמעתי את ה"זבקו" שמדברים עליהם, אבל אם הם היו כל כך טובים, הייתי רואה

משהו בפורומים בחו"ל , אבל אין תיעוד בכלל.

כנראה שהם סבירים .

אני חושב שכל קומפוננט עם אטימה+מיקום טוב של דרייברים יתן תוצאה

מצויינת.

עם כל הכבוד לשניכם, אני לא חושב שהסט הזה עוקף את האוטופייה, במקרה הטוב לא

התקינו את האוטופייה בצורה נכונה.

אתם פשוט מתלהבים כי המתקין שהוא גם היבואן הלהיב אתכם .

ZZR

פורסם

לא אמרתי שאני מבין באיכות.

אבל תענה לי על שעלה איך אתה משווה? מה בידיוק אתה משווה? אתה משווה משהו בסט 2 חלקים? אם תיתן לאוטופיה 150 RMS בדלת אטומה אז אם יש לך סאב של 8 או 10 אינץ של 150 RMS אז אתה יכול ליזרוק אותו לפח.

לא מבין איך בידיוק אתה משווה?

אוטופיה נחשב לסט הטוב ו המוצלח בעולם (בעולם זאת אומרת בין האנשים ששומעים מוסיקה ו לא הסטוס של החברה) ו על רמקולים של זפקו פשוט לא שמעתי. על מגברים כן אם היו אומרים לי מגבר של זפקו יותר טוב ממגבר של נגיד רוקפורד אז לא הייתי מדבר כי אני לא יודע ו לא שמעתי רע על מגברים שלהם. אבל לא שמעתי כלום על רמקולים. ופיתעום אתה משווה לאוטופיה!

פורסם

ידידי היקר, קודם כל כדאי שתרגע, נראה לי שאתה לוקח את הנושא באופן אישי וזה לא אמור להיות ככה.

דבר שני, מה זה המשפט הזה?" "עכשיו אתה מוכיח כמה אתה מבין באיכות!".

וכמה אתה מבין באיכות?

אתה בא ומשמיץ סט כמו האוטופיה שנחשב לאחד הסטים הטובים בעולם, לא שאני אישית אוהב אותו אבל זה עניין של טעם.

אני יותר ממשוכנע שכנראה לא שמעת את הסט הנ"ל במלוא הדרו אחרת לא היית כותב את השטויות שכתבת פה.

אתה חושב שהוא נשמע יותר טוב, זו דעתך והיא מקובלת.

אבל אתה לא מכון מחקרים, וגם לך שום סמכה בנושא לקבוע מה יותר טוב. ומה פחות טוב, ולהצהיר על כך באופן כזה נחרץ.

הבנתי, אז רכשת סט כזה (או קיבלת אותו ) מהיבואן שכנראה גם חבר שלך אוקיי.

לגיטימי שתמליץ על מה שרכשת בעצמך.

אבל וזה אבל גדול, אני יותר ממשוכנע שלא שמעת מספיק סטים בחייך על מנת שבכלל תוכל לבקר פה אחרים בעלי נסיון כזה או אחר עם סט שאתה משמיץ.

אם היית אומר לי, שהיה לך בעבר סט של פוקאל אוטופיה מותקן אצלך ברכב ואו שבכלל התקנת כזה סט בעבר הייתי אולי חושב פעמיים, אבל נסיון שמבוסס על שמועות הוא לא נסיון.

זה כמו שאני שומע כל מיני בלבולי מוח על דוטק של מורל, ואז אני משמיע לאנשים איך אמור להשמע בכלל דוטק והם שוכחים את כל מה שהם ידעו\חשבו\הזו עד אותו רגע.

במילים אחרות, תרגיע את הרוחות זה לא לעניין.

under construction..

פורסם

צודק גרין אבל עדיין כניראה שלא הבנתם אותי נכון אני לא משווה את הסט שלי לאוטופיה אני משווה סט אחר שעוד מעט יהיה אפשר לראות אותו גם באתר העולמי שכרגע בשיפוצים...

והקטע שאתה כניראה לא מבין זה שהסט של האוטופיה היה מותקן על אותו אוטו עם אותם מגברים אותם כבלים אותו רדיו דיסק ואותו איטום בדלת ועכשיו אני מדגיש לטעמי הם נשמעים יותר טוב מהאוטופיה ויכול להיות עדיין שלטעמך הם לא ישמעו כך אבל עדיין הכל רק עיניין של טעם

ומצטער אם גרמתי לך לחשוב שלקחתי את זה אישי כי ממש לא...

• תוכן חדש...