Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי היצרן ?

אם VALEO , ניתן לנסות אצל היבואן שלהם - קומט את פרוגרס.

אם BOSCH - אז לדיקו הם היבואנים.

אפשר לנסות גם אצל ג'אן חלפים - מחזיקים גם מקורי וגם תחליפי ,תלוי בחלק.

למרות כל זאת - שווה לנסות לבדוק רכישת מראה שלמה מפירוק - ייצא כנראה יותר זול.

פורסם

ג'אן חלפים - המסגר 10 ת"א.

מראה מפירוק ? עד אתמול הייתי שולח אותך לאיתני במסגר 33 , אבל לפי מה שסיפרו לי המקום נשרף אתמול בלילה.

נסה בפירוקיות שונות , אולי ברח' המסגר - אם לא , בצע חיפוש על "פירוקיות" בפורום.

פורסם

למראה משומשת, נסה בחנויות החלפים המתמחות במראות ופנסים מפרוקי רכב:

1. "אוטו פרטס" שברח' קבוץ גלויות 2 ת"א-יפו, 03-6816306 או 057-4369200, אבי.

2. "אוטו מור" שברח' הירקון 8 א.ת בני-ברק, 03-5701731 או 03-5701704, קובי או אלי.

3. "שוני קאר חלפים" שברח' גלגלי הפלדה 19 הרצליה פיתוח, 09-9566610 או 050-5314654

בקש את יוסי.

4. "ש.ל.ו" שברח' התע"ש 18 א.ת כפ"ס, 09-7654939 או 054-6454399 ובקש את שלו.

5. "אלון פנסים" שברח' פנקס 27 א.ת ישן נתניה, 09-8820410 או 057-5623726, אלון.

טל' של ג'אן הנו 03-6393393, טלפן קודם וברר.

בברכה ובהצלחה - רפי לין :-)

פורסם

אני לא יודע מה קרה למראה שלך וכמה עולה חדשה, אבל לפעמים אפשר לתקן מראות בהצלחה ובמידה שקנייה יקרה זה שווה את המאמץ.

• זכוכית - יש זגגים שחותכים זכוכית למראות של מכונית לפי שבלונות שיש להם.
  • ציר - תיקנתי כבר פעמיים מראות שנשבר להן הציר (BMW 3 סוף שנות ה 80' וספייסוואגון) בעזרת ניפלים של מנורות. אם זו מראה חשמלית צריך להוציא בזהירות את החוטים מהקונקטור כדי שאפשר יהיה להשחיל בניפל ואח"כ להחזיר לקונקטור. בשני המקרים התיקון הצליח לגמרי.
  • חלקי פלסטיק - דבק plastic repair glue או allplast (זה אותו אחד) של UHU עושה פלאים ברוב סוגי הפלסטיק בתנאי שמצליחים לקבע היטב את ההדבקה ומחכים 24 שעות במקום 15 דקות שכתוב בהוראות.
    הוא לא מדביק פוליפרופילן - PP ופוליאתילן - PE.

בחנויות של אספקה טכנית (אני מכיר את פאול ברגידה בירושלים) יש דבקים מקצועיים ספציפיים לחומר. אף פעם לא השתמשתי אבל כדאי להתייעץ גם במקום כזה.

דרך אגב בהדבקת התושבות של המנוע החשמלי במראה של הונדה סטרים לא הצלחתי.

פורסם
הוא מדבר על חיישן טמפ' - לא על המראה.
אופסססס....

אני מקווה שהאינפורמציה הזו תוכל לעזור לפחות למישהו אחר

**תוספת**

לפחות בסיטרואן C8 חיישן הטמפרטורה ניתן לקנייה בנפרד - מס. 8 בעמודים 2 ו 3.

אם זה נראה אותו דבר אצלך סביר שזה החלק.

מחיר החלק בחו"ל כ25 יורו ניתן לצפות ל350-300 שקל בארץ (בלי התחייבות כמובן). מק"ט בפיאט (עבור פיאט אוליסה הזהה לחלוטין): 9790433580

ulysse mirrors.pdf

פורסם

OK

קניתי את החיישן אצל ג'אן. חלק מקורי. 107 ש"ח כולל מע"מ - הופתעתי לטובה.

15 דקות עבודה.

אגב- לאחר שהיה לי את מספר החלק בדקתי מתוך סקרנות את נמחיר בחו"ל. באנגליה- 17 פאונד באירופה 25 יורו. בארץ יצא יותר זול ! מפתיע.

פורסם

לא כל כך מפתיע, הרבה חלקים חדשים יותר יקרים באירופה (בעיקר אנגליה) אבל משומשים אפשר להשים בגרושים

לדוגמא: ממסר של משאבת דלק ל205GTI אצל ג'אן 450 ש"ח לא כולל מע"מ

הזמנתי מEBAY בפחות מ100 שקל כולל משלוח

• תוכן חדש...