Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש קסנטיה V6 3.0L בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יובאו לארץ כאלה באופן סדיר, נמכרו בודדות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא ממש משנה לי הטורבו (למרות שזה יכול להיות נחמד..) אני מחפש את הדגם שהגיע עם מנוע 3.0 ליטר V6.

זה אמור להיות הדגם הכי טוב של הקסנטיה ואני מחפש אחת כזאת

בריאות לכולם!

פורסם

לפני שנתיים-שלוש עמדה אחת כזו למכירה ליד חנות הסטריאו "פיוז" ברח' כצנלסון בגבעתיים (פינת רח' המעגל או רח' המעלות, לא בטוח). למיטב זכרוני היתה שייכת לבעל החנות הפינתית ליד הסטריאו אבל אני לא סגור על זה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

בדקתי את העניין ולפי הממצאים, הטורבו הופיע רק במנוע 2000 ויש לו 152 כ"ס. לעומת זאת מנוע ה 3000 מייצר 194 כ"ס.

לפני שנתיים-שלוש עמדה אחת כזו למכירה ליד חנות הסטריאו "פיוז" ברח' כצנלסון בגבעתיים (פינת רח' המעגל או רח' המעלות, לא בטוח). למיטב זכרוני היתה שייכת לבעל החנות הפינתית ליד הסטריאו אבל אני לא סגור על זה.

טל

מה זאת אומרת אחת כזו? 3.0 ליטר?

שנתיים זה הרבה זמן ואני לא מכיר את גבעתיים, אבל אני אנסה מחר לעלות על עקבותיה, שם החנות 'פיוז' אמרת?

בריאות לכולם!

פורסם

אם זה רק בשביל המנוע, אפשר להשיג אותו מ XM 3.0 שירדו מהכביש. וכמעט כל XM שעלתה לכביש כבר הספיקה לרדת ממנו. :?

פורסם
מה זאת אומרת אחת כזו? 3.0 ליטר?

שנתיים זה הרבה זמן ואני לא מכיר את גבעתיים, אבל אני אנסה מחר לעלות על עקבותיה, שם החנות 'פיוז' אמרת?

שאלת על 3.0 V6, ולכך התייחסתי. חנות סטריאו 'פיוז', כאמור, מוכרת מאד, בכצנלסון. סע ממזרח למערב ותסתכל ימינה. אני מציין את זה רק לצורך המיקום - האוטו לא היה של בעל חנות פיוז אלא של בעל חנות אחרת ליד פיוז, פינתית, לא זוכר של מה (אולי איזו מסעדה, באמת לא זוכר).

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

למיטב ידיעתי, ולפי מקור חצי-מוסמך בלובינסקי, אחת בלבד יובאה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

ככל הידוע לי, לארץ הקודש הובאה רק קסנטיה אקטיבה 3.0 ליטר V6 אחת ע"י לובינסקי (אולי הגיעו קסנטיות נוספות ביבוא אישי אבל קשה לי להאמין).

הקסנטיה הנ"ל היתה בצבע בורדו ונבחנה בעיתון "אוטו". הרכב הספציפי הזה היה בבעלות יוסי ממוסך "ליטל" ונמכר לפני 3 או 4 שנים בערך לבחור מבין דבר (לדברי יוסי ממוסך ליטל..)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...