Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה לגביי מכונית פג'ו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת הרשיון הקרב ובא (אוטוטו), קיבלתי מההורים שלי מכונית שהם קנו והתחרטו כבר כמעט חודש היא לא זזה אבל אני עושה לה כל יום בבוקר הרצות מנוע ובודק מכנית אותה (בסיסי ביותר...), המכונית מודל 205 יפיופה לבנה, שנת 97, שנייה מהשכרה, נקייה מתאונות (חס וחלילה), מנוע 1250 (לא זוכר ב-100%) קילומטרז' 120,000 עיגלתי טיפה אחורה...

רציתי לדעת...

כדאי לי להחליף לפג'ו ראלי 106? אני חושב שהיא יותר מתאימה לי להתחלה, היא יותר קומפקטית ואולי אני יגדיר אותה כיותר "צעירה" ויותר מתאימה, איך שהבנתי מחבר שלי מהבי"ס שיש לו גם ראלי 106 הוא אמר לי שהיא מאוד חסכנית...

מצד שני אני יודע שה-205 בהרבה יותר חזקה מבחינה מכנית... (מספיק לא?)

אבל...

אני לא יודע אם להכנס להשקעה כי את הפג'ו שלי אני כבר מכיר מכל הבחינות אני יודע שאין לה בעיות ושהיא לא תעשה לי בעיות ובגלל זה גם נבע לי הדאגה שלא ישתווה לי להחליף אותה למכונית שאני בכלל לא יודע מה עבר עלייה...

אוקיי, בקיצור השאלות שלי...

האם לעשות את הצעד ה"גדול" לשינוי?

האם זה משתווה?

להשאר במה שיש לי עכשיו?

מצב החשבון הוא המכונית+2000/3000 ש"ח...

תודה מראש לאלה שלקחו את ההודעה ברצינות...

למי שרוצה תמונות...

5.jpg

4.jpg

פורסם
קודם תמצא ראלי טובה, אח"כ נדבר.

התכוונתי רק לכיוון של הגודל... אני אוהב את פג'ו בגלל זה אני אמרתי ראלי (אבל בכל מקרה לא חושב שהיא לא טובה...)

אמ...

למה התכוונת "ראלי טובה"?

אני מודע לזה שחורשים על רובם... (כולם)

פורסם

יש טרד בנושא על ראלי מסויימת , אם יש לך כח תקרא אותו, אני מודה אני נפלתי באמצע..

בכל אופן, תישאר עם ה 205 , היא בסדר גמור , בעיקר לרכב ראשון (אני נהגתי על אופל שנת 83 1.3 יותר שמורה מרוב הרכבים של הפורום הזה והצלחתי לשמור עליה בצורה כזו עד שקניתי את ה 306 )

פורסם

בתור רכב ראשון, תעשה טוב אם תשאיר את ה-205.

ה-205 שיש לכם היא במצב נחמד מאוד (לפי תיאורך), המנוע (1125 סמ"ק?) הוא חסכוני מאוד, זול לתחזוקה ונותן ביצועים סבירים יחסית למה שאתה צריך.

אל תחליף בשלב זה ל-106 ראלי, קודם צבור ניסיון של שנתיים בערך על ה-205 ואז תחליט לאן פניך מועדות.

בקשר ל-106 בכלל, ה-106 עושה שימוש נרחב במיכלולים של ה-205, מדובר בעיקר במכלולי מנוע, גיר, מיתלים, בלמים ולכן סביר להניח שעלות אחזקה או עמידות החלקים של 106 תיהיה דומה מאוד לאלו של ה-205.

ה-106 כאוטו עדיפה, היא איכותית יותר (איכות בניה ותיכנון) מפאת זמן תיכנונה שהוא בערך עשור אחרי תיכנון ה-205.

ה-205 שלכם שווה בערך 20K-25K, פיז'ו 106 באותו תקציב לא תיתן הרבה יותר. בקיצור....השורה התחתונה היא, תגיד לאמאבא תודה רבה ותתחדש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
תישאר עם ה205 שלך, היא יותר סלחנית מאשר ה 106.

ובתור נהג חדש לא כדאי להתחיל מ106 ראלי, אם כבר אז 106 רגילה.

גם אתה הולך עם הזרם?

כמה אפשר לראות אנשים שמצוטטים דעות של אנשים אחרים..

106 ראלי זה לא אוטו נדיר , חזק , קיצוני .. זהו רכב ספורטיבי עוקצני במקצת

ולא מצריך ידע נרחב בכדי להנהוג בו. אז מספיק עם ההטפות , כל אחד יכול לנהוג

עליו , כמובן שבחכמה , כמו שכל אחד יכול לנהוג על ה audi A6 T של החברה

של אבא שלו לדוגמא , שלעניות דעתי , רכב מסוכן בכמה דרגות מהראלי ...

למה? , בגלל השראת הביטחון לשגיאות שהרכב נותן...

פורסם

תסכים איתי שהראלי הרבה יותר עוקצנית מ 205 רגילה ועוד 1.1, ובכלל בתור אחד שהוא רק קיבל רישיון שיסע על ה 205 כמה חודשים ואז אם ירצה שיעבור לראלי.

• תוכן חדש...