Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרים, רבותיי, סקרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום,

כחובב סקרים ידוע, נברתי בארכיון ומצאתי כל מיני סקרים שאפשר להעיר מרבצם, או להחליף בחדשים, כדי להכניס קצת פלפל.

לדוגמא, הסקר הפשוט אך מעניין הזה המתייחס למהירות הממוצעת שלכם בכביש הבין-עירוני כשאין תנועה.

סקרי מלכת היופי אמנם נעולים אבל יש מתמודדות חדשות בקטגוריות השונות, ואין בעיה ליצור סקרים חדשים בהתאם.

גם סקרי הקבוצות יכולים לקבל עדנה מחודשת עקב המתמודדות החדשות שהגיעו וצפויות להגיע בקרוב.

ואחרונים חביבים - סקרי שושלת , ושימו לב לסקר הקורולות האלמותי... :-P

אז מי שלא ראה עדיין את הסקרים - מוזמן להציץ. מי שכן ראה, מוזמן לחוות את דעתו, ואם התגובות תהיינה חיוביות, נריץ כאן אסופת סקרים חדשה בקרוב מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, בעניין סקרים, יש לי רעיון שאני חושב שהוא יהיה מאוד מאוד נחמד ומעניין.

לעשות כמו בטופ גיר, COOL WALL. רק שזה לא יהיה קיר אלה זה יהיה תת-פורום חדש.

אנשים ישלחו תמונות של המכוניות הפרטיות שלהם וחברי הפורום יצביעו לכל מכונית (יהיו 4 אפשרויות בסגנון sub zero cars, cool cars, uncool cars, seriously uncool cars כמובן בעיברית וגם יותר מצחיק..)

בתת-פורום תהיה טבלה עם התמונות של המכוניות מסודרות לפי הדירוג.

אם רוצים לוודא שזה באמת רכב של מישתמש פורום אפשר לידרוש תמונה עם המשתמש מחזיק את השם שלו בפורום ליד הרכב.

לדעתי זה ממש נחמד, מעניין ומבדר, סוף סוף תמונות של דייהו מספוילרות יזכו למקומן הטיבעי..... :smile:

אז, מה אתם אומרים ??

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שהרעיון הזה טוב מאוד, אבל לא חדש. נשתדל לעשות משהו כזה, רק לא במסגרת תת פורום חדש אלא בצורה קצת אחרת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מציע להרים סקר עצי ריח!

:wink:

באמת הרעיון של אלון מעולה לדעתי :-) .

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מה כזה מעולה ברעיון של אלון?

98% מהרכבים פה בפורום הם סטנדרטים לחלוטין (לפחות מבחינת מראה).

כמה פעמים אפשר כבר לתת ציון על קליאו ספורט אפורה,106 ראלי לבנה, איביזה צהובה וכו'?

Back to the original - NC again.

פורסם

98% מהרכבים פה בפורום הם סטנדרטים לחלוטין (לפחות מבחינת מראה).

בדיוק, זה יהיה כמו ה COOL WALL. לא יהיה שום קשר בין הציון לבין המראה. כל אחד שיתן ציון יצטרך לנמק אותו.. למשל:

הקליאו של רוני היא UCOOL, למה ? בגלל שרוני נוהג בא. והוא ממש לא קול.. :wink:

ועוד כל מני שטויות..

עריכה: חוצמזה, זה יתן קצת פילפל לפורום, די עם שרשורי "פרצו לי לסובארו" "תקרית לא נעימה עם שוטר-" "תאונה שעשיתי"

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...